motoristek Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 jaz bi se tudi z muco igral... :naughty: pa imam đukico pored sebe.... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 Čakam da na lepše vreme :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 26, 2007 Deli Objavljeno December 26, 2007 jaja, pa mi se igramo, ko je slabo vreme... & počutje :naughty: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 Pokličem na zvezo potrošnikov, včasih pomaga... :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 28, 2007 Deli Objavljeno December 28, 2007 več ali manj.....se kesam!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 Jst spim ko medvedi pozimi :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 Jaz pa čakam da bo lepše (vreme) , vmes pa poskušam delat :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 delam kot zamorc :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 Jamram, ker me reuma daje. Pa bentim čez Drogo (Portorož), ker tudi poper ni več tisto, kar je bil :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 Slabega vremena ni, so samo pussiji, ki si ne upajo vozit po mrzlem in po dežju. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 Slabega vremena ni, so samo pussiji, ki si ne upajo vozit po mrzlem in po dežju. :evilgrin: ja :worship: jst sem eden tistih :headbang: :headbang: :headbang: še kdo si upa priznati ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 še kdo si upa priznati ? NE... KER SEM PUSSY :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 js mam pa takrat rad pussyke :whistle: :worship: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 Slabega vremena ni, so samo pussiji, ki si ne upajo vozit po mrzlem in po dežju. :evilgrin: boljše pussi kot tak motorist ko se mu brez motorja ne dvigne in more tudi po mrazu se vsest na svojo viagro :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 Plava je pa res :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 P.S. Zaradi mrazu sem pol celi trdi, kar niti ni tako napačno. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 P.S. Zaradi mrazu sem pol celi trdi, kar niti ni tako napačno. :evilgrin: To je napačno. Pa tudi odvisno, kje ... :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverko Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 likam kavč....ali pa delam družbo natakarici v bližnjem lokalu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 tle gor prlezem in serem klamfe :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sabine Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 berem ponavad... al pa visim na netu.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 internet, intranet in siol paket- na vsak sekret :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 ponavadi delam :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno April 16, 2008 Deli Objavljeno April 16, 2008 visim za kompom . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno April 16, 2008 Deli Objavljeno April 16, 2008 Delam, ali se pa vsaj delam da delam, medtem ko visim tle gor :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno April 16, 2008 Deli Objavljeno April 16, 2008 nabijam nadure... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se