Gugo Objavljeno Marec 19, 2003 Avtor Objavljeno Marec 19, 2003 TOREJ!!!! URA je ze vec kot 20.00 ..... Prijave za zrebanje smo nabral....zdej grem srecke printat :twisted: .... Ce ene pol ure pa v OLPu.....ZREBANJE!!!!! Od sedaj naprej pa poberam narocila za :twisted: placljive koledarje!!!!! :twisted: Torej....kdor ga hoce....cena je okroglih 800,00 sit po komadu...nekaj jih bom mel ze nocoj v OLPju, drugace pa zopet PM... LP Gugo 8)
Gugo Objavljeno Marec 19, 2003 Avtor Objavljeno Marec 19, 2003 SRECNI IZZREBANCI: BOBO * ALLA * PAHORINI * NEARRAIN * ROCK * GIANNI KAT * ZOOLO VIKING ICE Prevzeli : * Izzrebancem seveda iskreno cestitam, za prevzem mi posljite PM, za ostale je pa se nekaj koledarjev (cca 50 kom) LP Gugo 8)
uti Objavljeno Marec 19, 2003 Objavljeno Marec 19, 2003 Eh...pa nimam sreče :cry: Gugo, enega plačljivega prosim :wink:
Nearrain Objavljeno Marec 20, 2003 Objavljeno Marec 20, 2003 Žreb se mi zdi zelo sumljiv :? 8) ...tale na tvojem avatarju je sumljiv... :twisted:
Ice Objavljeno Marec 20, 2003 Objavljeno Marec 20, 2003 Žreb se mi zdi zelo sumljiv :? 8) ...tale na tvojem avatarju je sumljiv... :twisted: ja ja....crni spegli in pobrit...... ziher nima poboznih misli. :twisted:
hotschko Objavljeno Marec 20, 2003 Objavljeno Marec 20, 2003 No verjetno bom s tem vprašanjem v vaših očeh izpadel bedak, samo bom vseeno vprašal. Kaj oziroma kje je olp :?: :lol: Hvala OLP = Old London Pub v ind. coni Trzin pri Ljubljani ... ... tam smo vsako sredo po 20h ... glej tudi topic "motosvetova sreda" ...
roly Objavljeno Marec 20, 2003 Objavljeno Marec 20, 2003 Žreb se mi zdi zelo sumljiv :? 8) ...tale na tvojem avatarju je sumljiv... :twisted: ja ja....crni spegli in pobrit...... ziher nima poboznih misli. :twisted: :oops: :D 8) misli mam, pa niso pobožne :wink: že res, da sem mogoče sumljiv, ampak žreb je tud!!!! :?: :idea:
Mačica Objavljeno Marec 20, 2003 Objavljeno Marec 20, 2003 :oops: :D 8) misli mam, pa niso pobožne :wink: že res, da sem mogoče sumljiv, ampak žreb je tud!!!! :?: :idea: Jst nč kriva :P :P :twisted: :twisted: :!: :arrow:
suzuki Objavljeno Marec 20, 2003 Objavljeno Marec 20, 2003 Jst nč kriva :P :P :twisted: :twisted: :!: :arrow: Khmmmm... TOLE je šele sumljivo :wink: :lol: 8) ...
roly Objavljeno Marec 20, 2003 Objavljeno Marec 20, 2003 Suzuki, ti rečem da je blo sumljivo!!!! Gugo, sploh pa sem se ti prjavu, in še celo odpisu si mi, tko da kar poglej mal v PM (pa ne v uno drugo :wink: ). Ampak sej itaq ne bi bil izžreban (berikuhinja) :wink: 8) Po pogovoru z gugotom sva ugotovila, da prihaja do vdorov na pošto PM. Tko da se ti opravičujem, ampak tega pač nisem mogel vedeti. :oops: :wink: 8) Bova šla na pirček pa na .... sej veš kaj :wink:
bauca Objavljeno Marec 20, 2003 Objavljeno Marec 20, 2003 gugo ..... plačlivega .... dnar že mam na mizi .... (če verješ) :roll: 8)
Gugo Objavljeno Marec 20, 2003 Avtor Objavljeno Marec 20, 2003 gugo ..... plačlivega .... dnar že mam na mizi .... (če verješ) :roll: 8) Verjamem, verjamem :twisted: :twisted: LP Gugo 8)
Gugo Objavljeno Marec 20, 2003 Avtor Objavljeno Marec 20, 2003 Po pogovoru z gugotom sva ugotovila, da prihaja do vdorov na pošto PM. Tko da se ti opravičujem, ampak tega pač nisem mogel vedeti. :oops: :wink: 8) Bova šla na pirček pa na .... sej veš kaj :wink: ITAQ.... :wink: Pa k pera glih se ne maram...je mrzlo....bova sla bl na uno....tadrugo! LP Gugo 8)
bauca Objavljeno Marec 20, 2003 Objavljeno Marec 20, 2003 :P :P :shock: :P :P p.s: jst mam pa 100 postov in malo prek :shock: :lol: :o :) :D
Gugo Objavljeno Marec 20, 2003 Avtor Objavljeno Marec 20, 2003 :P :P :shock: :P :P p.s: jst mam pa 100 postov in malo prek :shock: :lol: :o :) :D vidimo...hehe...jst pa z temle tuki celo 153... :lol: :lol: LP Gugo 8)
bauca Objavljeno Marec 20, 2003 Objavljeno Marec 20, 2003 vidimo...hehe...jst pa z temle tuki celo 153... :lol: :lol: LP Gugo 8) še malo pa te bom dobla .... itak :)
Jure Objavljeno Marec 20, 2003 Objavljeno Marec 20, 2003 No verjetno bom s tem vprašanjem v vaših očeh izpadel bedak, samo bom vseeno vprašal. Kaj oziroma kje je olp :?: :lol: Hvala OLP = Old London Pub v ind. coni Trzin pri Ljubljani ... ... tam smo vsako sredo po 20h ... glej tudi topic "motosvetova sreda" ... hvala za odgovor :wink:
MOTOVILC Objavljeno Marec 20, 2003 Objavljeno Marec 20, 2003 No verjetno bom s tem vprašanjem v vaših očeh izpadel bedak, samo bom vseeno vprašal. Kaj oziroma kje je olp :?: :lol: Hvala in kaj je to 3M in OTP :? hvala :lol: tudi v mojem imenu :idea:
Gugo Objavljeno Marec 20, 2003 Avtor Objavljeno Marec 20, 2003 No verjetno bom s tem vprašanjem v vaših očeh izpadel bedak, samo bom vseeno vprašal. Kaj oziroma kje je olp :?: :lol: Hvala in kaj je to 3M in OTP :? hvala :lol: tudi v mojem imenu :idea: :oops: :oops: :oops: 3M je tromostovje...v LJ....to seveda poznas...OLP je pa ze zgoraj opisan...Old London Pub...v Trzinu...Industrijska cona... LP Gugo 8)
MOTOVILC Objavljeno Marec 20, 2003 Objavljeno Marec 20, 2003 in kaj je to 3M in OTP :? hvala :lol: tudi v mojem imenu :idea:
bauca Objavljeno Marec 20, 2003 Objavljeno Marec 20, 2003 se mi zdi da sem nekje zasledil OTP Thanx OTP zaenkrat še ne obstaja .... žal .... mislim da si narobe prebral ....
Gugo Objavljeno Marec 20, 2003 Avtor Objavljeno Marec 20, 2003 se mi zdi da sem nekje zasledil OTP Thanx OTP zaenkrat še ne obstaja .... žal .... mislim da si narobe prebral .... Zdej pa twoja napaca :oops: :oops: :oops: .....OTP obstaja...OLD TWIN PUB....v siski...industriska cona...pr vijatorju...tm se ob torkih guzzijsti dobivajo :twisted: :twisted: :twisted: LP Gugo 8)
Ice Objavljeno Marec 21, 2003 Objavljeno Marec 21, 2003 a je res tako tezko vtipkati v iskalnik OLP,OTP,3M in podobno?!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se