franc Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 odšravfal dizo pa z gilo očistil kanal tm k se diza na šravfa in sedaj dela hvala. Zdaj me pa zanima kam na lpp se nese cilinder brusit a tm k je tehnični pregled Tam ja, naslov je isti samo vhod je drugi (kolikor se spomnim poiščeš delavnico, je dobro označeno, delajo pa samo dopoldne) . Samo kaj boš pa brusil? Če se ne motim ima Yungster alu cilinder, to pa potem ni tako preprosto ( potreben je nov nanos tega pa oni kolikor vem ne delajo, pa še pregej drag hec je to ) . lp Franc
moto123 Objavljeno Marec 15, 2012 Opozori Objavljeno Marec 15, 2012 Imam še enega piaggiota pa bi za njega brusil cilinder Hvala vsem
rabbit66 Objavljeno Marec 28, 2012 Opozori Objavljeno Marec 28, 2012 A je tukaj gor kdo, ki bi mi novega youngsterja malo odblokiral, da bi šel ene 35km/h. Lep dan, Tomaž
Zuriosam Objavljeno April 16, 2022 Opozori Objavljeno April 16, 2022 Zivjo situacija je sledeca motor ne da iskre in sicer gre za tomos yungster racing (brezplatinski vzig) menjal sem kabel od svecke svecko vzigalno tuljavo in vseno neda iskre ali je imel kdo podobno tezavo? Kaj naj naredim da mi bo motor spet vzgal ?
bankir Objavljeno September 22, 2022 Opozori Objavljeno September 22, 2022 pozdravljeni imam tomos yungster in imam problem z sprednjo lučjo. Danes sem zamenjal žarnico in žarnica ne sveti. Ko sem iztaknil kontakt in ga zopet vtaknil je zasvetla , nato pa nič od nje. če pa zamenjam poziciji stika žarnica sveti močno, ampak pozicijska neha delati. Se morda kdo spozna in mi pomaga. Moral pa bi zamenjati tudi zavorne ploščice, ker že 10 let ni bilo nič obnovljenega Hvala in lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se