moto rider Objavljeno Maj 7, 2010 Deli Objavljeno Maj 7, 2010 (popravljeno) Najprej pot, potem pa "svinčnik". Popravljeno Maj 7, 2010. Popravil moto rider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Maj 10, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 10, 2010 No, danes sem končno dobil še Mongolsko vizo! Zaj pa gasss! dlicen 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno Maj 11, 2010 Deli Objavljeno Maj 11, 2010 No, danes sem končno dobil še Mongolsko vizo! Zaj pa gasss! Srečno ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Maj 11, 2010 Deli Objavljeno Maj 11, 2010 No, danes sem končno dobil še Mongolsko vizo! Zaj pa gasss! Maaaater sem ti fouš!!! :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dlicen Objavljeno Maj 11, 2010 Deli Objavljeno Maj 11, 2010 No, danes sem končno dobil še Mongolsko vizo! Zaj pa gasss! faca. srečno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Temty Objavljeno Maj 13, 2010 Deli Objavljeno Maj 13, 2010 Nekaj opreme je danes prestalo testiranje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno Maj 14, 2010 Deli Objavljeno Maj 14, 2010 Nekaj opreme je danes prestalo testiranje... kaj so to za ene gume? zgleda en dober kompromis. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 14, 2010 Deli Objavljeno Maj 14, 2010 Nekaj opreme je danes prestalo testiranje... Jebiga. Če tebe zdrži, bo še Mongolijo brez težav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Temty Objavljeno Maj 14, 2010 Deli Objavljeno Maj 14, 2010 Gume so Pirelli Scorpion MT 90 A/T, ded je tak pumpal da sn mislo, da do šestih ne bomo zaprli LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno Maj 14, 2010 Deli Objavljeno Maj 14, 2010 Gume so Pirelli Scorpion MT 90 A/T, ded je tak pumpal da sn mislo, da do šestih ne bomo zaprli LP hvala! lp Dare Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Maj 16, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 16, 2010 (popravljeno) pri pumpanju sn se tak zmatral da grem en tedn kasneje! je pa res da sn jo skoraj na 18 barov rukno( no ja na 3 pa res) Popravljeno Maj 16, 2010. Popravil bambi61 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 17, 2010 Deli Objavljeno Maj 17, 2010 sama folšija me je........želim ti srečno pot,obilo užitkov,in srečno vrnitev,....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Maj 17, 2010 Deli Objavljeno Maj 17, 2010 Bambi, drž se in uživaj. Javi se kaj, da ne bomo preveč v skrbeh. Aja saj zdaj maš KTM-a Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Maj 17, 2010 Avtor Deli Objavljeno Maj 17, 2010 Bambi, drž se in uživaj. Javi se kaj, da ne bomo preveč v skrbeh. Aja saj zdaj maš KTM-a Ja! Upam da ne bom imel problemov kot z "onim "!?Lahko me kličeš na satelitskega, če boš ti plačal 6 EUR na min. :naughty: Bom se kaj javil na forum če bo veza, drugače pa bom sigurno kaj napisal. Aja, štartam 20.5.2010.Do Kijeva (1500km) imam spremstvo naprej pa sam. Sitno !!! 0 0 3 ( kdor ni bil v JLA,ne ve kaj je to ) Dijo! Bambi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Maj 17, 2010 Deli Objavljeno Maj 17, 2010 Ja! Upam da ne bom imel problemov kot z "onim "!?Lahko me kličeš na satelitskega, če boš ti plačal 6 EUR na min. Bom se kaj javil na forum če bo veza, drugače pa bom sigurno kaj napisal. Aja, štartam 20.5.2010.Do Kijeva (1500km) imam spremstvo naprej pa sam. Sitno !!! 0 0 3 ( kdor ni bil v JLA,ne ve kaj je to ) Dijo! Bambi No mogoče ti bo koristilo. Letošnja info. Pojdi na mejni prehod Mukačevo (Košice,...) Potem je cesta do Lvova ok, od Lvova do Kijeva pa so jo vrgli ven. Na novo delajo gramozno osnovo, potem čaka preplastitev. Daleč najcenejši hotel je v Rivnem. lp bv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basbas Objavljeno Junij 2, 2010 Deli Objavljeno Junij 2, 2010 a so kakšne novice od Bambija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Junij 9, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2010 a so kakšne novice od Bambija So ! Prispel sem do Ulanbatarjw skozi puscabvo Gobi. Bilo je prelepo in strahovito zahtevno.Motor mi zaenkrat brezhibno sluzi, samo gume me je... Previ par sem unicil do Mongolije.Tam sem premontiral na Karoo t ki bi naj drzal 7000km a je po 3000 km terena popolnoma unicen!Tako sedaj ne vem kako bom prisel 2800 km dalec do Barnaula v Rusiji kjer me caka nov komplet. Na zalost mi noben nasvet nic ne koristi ker bo prisel prepozno !!!! Bambi se vraca VEDNO !!!!!!!!!!!!!!!! Lowrenc, ZdenkoK in molotov 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Junij 9, 2010 Deli Objavljeno Junij 9, 2010 (popravljeno) So ! Prispel sem do Ulanbatarjw skozi puscabvo Gobi. Bilo je prelepo in strahovito zahtevno.Motor mi zaenkrat brezhibno sluzi, samo gume me je... Previ par sem unicil do Mongolije.Tam sem premontiral na Karoo t ki bi naj drzal 7000km a je po 3000 km terena popolnoma unicen!Tako sedaj ne vem kako bom prisel 2800 km dalec do Barnaula v Rusiji kjer me caka nov komplet. Na zalost mi noben nasvet nic ne koristi ker bo prisel prepozno !!!! Bambi se vraca VEDNO !!!!!!!!!!!!!!!! No, Bambi, zdaj pa vsaka ti čast!!! Zdaj verjamem, da si res na poti!!! Čeprav, glede nasveta... V Barnaulu je močan motoklub. Tudi drugjepo večjih mestih so močni klubi, na pamet se spomnem Novokuzneck,Barnaul,Bijsk, v glavnem med Novosibirskom in Mongolsko mejo je najmanj 7 klubov. Če poveš natančneje kje si, ti mogoče lahko povem kak kontakt. Velja tudi za mongolsi del Altaja... Tista pot od Ulanbatarja do altajskih jezer je a itak dovolj obljudena da si lahko pomagaš . Aja, v Ulanbatarju je edini servis BMW motorjev med Ulanbatarjem in Novosibirskom. Predvsem je pomembno, ker drugje ne moreš kupiti rezervnih delov.. Tudi gume ne. Kapo dol! Popravljeno Junij 9, 2010. Popravil Bojanv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 Bambi drž se stara kljuka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Bambi61 Objavljeno Junij 23, 2010 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 23, 2010 Bambi je od včeraj doma!!! Nekako sem se privlekel 3 jurje daleč do Barnaula in obul motocikel v tretji komplet gum.Brez problemov sem prišel domov. KTM je brezhibno prestal pot in 3500 km brezpotij po Mongoliji.popil je malo manj kot liter olja na celih 21.300 km! Dugih težav ali gumidefektov/razen tik pred servisom v Barnaulu/ nisem imel, z motorjem mislim. Sem pa sam ležal dva dni napol nezavesten in v blodnjah sredi Gobija v šotoru.Mislim da mi je odpovedal organizem.Nato sem z močnimi antibiotiki nekako pognal kri po žilah in se še en dan malo vlekel po puščavi / mimogrede na 400 km sem srečal dva kamiona/ ter nato zdrav kot riba nadaljeval pot. Imel sem od +38 do -2 stopinji in spal tudi na 2500m višine v šotoru.Hrano sem večinoma pripravljal sam, le nekajkrat sem jedel v kakšni "restavraciji". V Rusiji sem večinoma kupoval prekajene ali posušene ribe in jih z užitkom grizel!!Po Mongoliji sem prevozil od 250 do maksimum 400 km na dan.Govorim o športni hitri vožnji!Skupaj sem bil na poti 33 dni in ker me je lovil dež sem iz Kurska v Rusiji prišel domov v 2 dneh! Bil sem tudi na Bajkalskem jezeru in preko Irkutska do čeljabinska užival v prelepi hard enduro progi- ker cesta to definitivno ni ! Razen redkih odsekov asvalta vmes. V Mongoliji sem imel dva tri rahle " zdrse " in en težek padec v globoki mivki pri kakih 90 na uro.Zlomil sem samo levi smerokaz in desno stran čelade-vizir in šilt... sam se nisem poškodoval ob omembi da sem imel popolno kros opremo in obutev ter vse ščitnike.Počilo je pa kar lepo! Takšno potovanje v ednini je velika preizkušnja in izkušnja v življenju človečka in je bilo nepozabno! Noči v šotoru, petje dekleta za lahko noč,obiski divjih psov in radovednih jakov,srečevanja okostij poginulih živali v prazni pokrajini in čudoviti gorski deli z nepozabnimi enduro pasažami.To ne moreš opisati... to je treba doživeti!!! Slik imam preko 800 tak da če koga zanima lahko pošljem CD mogoče za 2 pira :beer1: , naj mi piše na PM !! Pa pozdrav Bambi ! molotov, Luka66, Tiger in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Junij 23, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2010 [ ataIBA 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bambi61 Objavljeno Junij 23, 2010 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2010 [ molotov, Majesty, Luka66 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pips Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 Hej stari moj,čestitke in vsaka ti čast.In kam boš usmeril sedaj vso to moč.Očitno so ti bogovi naklonjeni.Lep pozdrav in čakam na priliko,da te vidim in slišim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suhi Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 Noro in kapo dol Upam, da bo kak potopis, slikc bi se pa res veselil. Ala ti vera, še enkrat. Izjemno ajd dobravec in maco47 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno Junij 23, 2010 Deli Objavljeno Junij 23, 2010 Vsaka čast :trance_27_notworthy:. Za potopis se tudi jaz takoj prijavim... Najboljše da kar knjigo napišeš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se