Popularna objava sayo Objavljeno April 23, 2010 Popularna objava Opozori Objavljeno April 23, 2010 Dejstvo je da nekdo ki pelje na pisti nekaj krogov, boljše obvlada motor v skrajnih situacijah. In če slučajno pride to le takih skrajnih situacij na cesti, zna bolje odreagirat. Zakaj že tisti, ki se vozi na pisti bolj obvlada motor v običajnem prometu, ne razumem? DEJSTVO je pa res da imaš na pisti bolj malo NEPREDVIDLJIVIH situacij kot v vsakdanjem prometu, zame ma največ izkušenj tisti motorist, ki se VELIKO vozi po normalnih cestah in s tem nabira izkušnje in da se zna vnaprej izogniti kritičnih situacij Kramp, timson, carmagedon in 11 others 13 1
Maja333 Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Fanta sta na žalost imela veliko smolo, nam pa je ta primer lahko v poduk. Jaz sem mnenja, da če bi imeli dirkališče, bi se večina izžvela tam in ne na cesti. Vemo pa, da vsakega kdaj pa kdaj prime, da malo bolj pritisne na gas rot, bica, TBoxer in 8 others 6 5
Hornet Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Jaz sem mnenja, da če bi imeli dirkališče, bi se večina izžvela tam in ne na cesti. Dopovej to našim vrlim bučam, ki na vse načine preprečujejo izgradno kvalitetenega moto(diraklišča.) Maja333, rot, TBoxer in 6 others 5 4
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Fanta sta na žalost imela veliko smolo, nam pa je ta primer lahko v poduk. Jaz sem mnenja, da če bi imeli dirkališče, bi se večina izžvela tam in ne na cesti. Vemo pa, da vsakega kdaj pa kdaj prime, da malo bolj pritisne na gas to govoriš kot kvalificiran strokovnjak za promet, psiholog, športni psiholog, psihiater, ... ali kar tako, pač, ker si slišala "od motoristov"? jaka78, m147, rdeci_vragec in 21 others 9 15
danci1973 Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 (popravljeno) Dopovej to našim vrlim bučam, ki na vse načine preprečujejo izgradno kvalitetenega moto(diraklišča.) Na žalost je že med motoristi veliko takih 'buč', ki tega ne priznajo... Kar ti bodo sigurno kmalu pokazali. D. PS: Popravljam - en je že pokazal. Popravljeno April 24, 2010. Popravil danci1973 ImenitnaPriložnost, casper7, dotem in 5 others 4 4
danci1973 Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 (popravljeno) to govoriš kot kvalificiran strokovnjak za promet, psiholog, športni psiholog, psihiater, ... ali kar tako, pač, ker si slišala "od motoristov"? In ti ugovarjaš kot kvalificiran strokovnjak za promet, psiholog, športni psiholog, psihiater, ... ali kar tako, pač, ker se ti zdi zabavno biti 'anti'? D. Popravljeno April 24, 2010. Popravil danci1973 LRR, P182, sayo in 11 others 11 3
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 In ti ugovarjaš kot kvalificiran strokovnjak za promet, psiholog, športni psiholog, psihiater, ... ali kar tako, pač, ker se ti zdi zabavno biti 'anti'? D. Zgolj zaradi 'debate'. Ker mi je hecno, da vsak piščanc, ki mu rata zlest na motor in po možnosti it delat izpit, že čivka "rabimo dirkališče, da bo manj mrtvih" ... m147, suntrace14, jaka78 in 20 others 7 16
musaschi64 Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 (popravljeno) Rabimo dirkališče, mogoče bo zaradi tega eden mrtev manj na cesti. Popravljeno April 24, 2010. Popravil musaschi64 TBoxer, Alla, casper7 in 5 others 4 4
ZD€N€ Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Rabimo dirkališče, mogoče bo zaradi tega eden mrtev manj na cesti. Se strinjam , čeprav sem jaz že prestar za to musaschi64 in Alla 1 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Rabimo dirkališče, mogoče bo zaradi tega eden mrtev manj na cesti. Ali pa 3 več? Se pa strinjam- "dirkališče bi bilo fajn imeti". Ampak tega ne bi povezoval z zmanjšanjem smrti na cestah. marko84, sesir, suhi in 15 others 4 14
musaschi64 Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Ja po pa ne rabimo dirkališče da ne bodo trije mrtvi več. V bistvu mlatite prazno slamo in debatirate v tri dni. Mrtvi na cesti so vedno bili in vedno bodo, to je nujen zlo.Jebiga. BenX in gsx750f 1 1
motofrik Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Jaz pa podpiram idejo o dirkališču. Čeprav mene gor ne bi videli -kaj pa naj s chopperjem delam gor... Če se najde denar za raznorazne kozlarije, a za tako reč ga pa ne bi bilo? Dr_Jakob in Fritz 1 1
Maja333 Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 (popravljeno) to govoriš kot kvalificiran strokovnjak za promet, psiholog, športni psiholog, psihiater, ... ali kar tako, pač, ker si slišala "od motoristov"? V katerem stavku točno sem jaz omenila, da bi bilo zaradi dirkališča manj mrtvih?? Spet slabo bereš! Samo ti si pa res neki zagrenjenc, ane? V vsakem tvojem postu so same negativnosti, zabijanja in poniževanja. Sej mal se mi smiliš. Bom pa od sedaj naprej prezrla vsak tvoj post .) Vidim, da si tudi zelo "priljubljen" med ostalimi ... sedaj vidim zakaj je temu tako Popravljeno April 24, 2010. Popravil Maja333 exe`FZS, Fritz, marko84 in 12 others 11 4
danci1973 Objavljeno April 24, 2010 Opozori Objavljeno April 24, 2010 Zgolj zaradi 'debate'. Ker mi je hecno, da vsak piščanc, ki mu rata zlest na motor in po možnosti it delat izpit, že čivka "rabimo dirkališče, da bo manj mrtvih" ... Če že od drugih 'zahtevaš', da so strokovnjaki za psihologijo, promet, športno psihologijo, psihiaterijo, ..., preden imajo oz. izrazijo svoje mnenje o tem, potem se lepo prosim še sam začni držat tega in ne nakladaj, dokler ne boš imel ustreznih akademskih nazivov - ali vsaj argumentov. S čivkanjem pa se v glavnem strinjam - "rabimo dirkališče, da bomo lahko začeli razvijati 'kulturo', v kateri bo neodgovorno ravnanje na javnih cestah postalo 'uncool', kar bo pripomoglo k temu, da bo manj mrtvih". D. P182, casper7, Maja333 in 7 others 6 4
Snečer Objavljeno April 25, 2010 Opozori Objavljeno April 25, 2010 Na vseh področjih je treba delati, ne samo na avtodromu. Osebno bi raje videl, da bi naše ceste uredili tako kot se spodobi, ker so ponekod izjemno nevarne. thumper, val7, casper7 in 3 others 6
musaschi64 Objavljeno April 25, 2010 Opozori Objavljeno April 25, 2010 Tola temo bi lahko zaključili saj sta fanta že nekaj časa v grobu, trenutno debato pa bi lepo preselili tja kamor spada. LRR, grepavl, Alla in 1 other 3 1
Popularna objava ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 5, 2010 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 5, 2010 (popravljeno) Toliko, da se bo vedelo, o kom je tekla beseda ... Mnenje si ustvarite sami. Ampak menim, da tema lauhko laufa naprej, saj se tudi v medijih veliko govori o njima ... Tudi na FaceBooku imajo grupo. Popravljeno Maj 5, 2010. Popravil mashina Urban K., LRR, grepavl in 11 others 12 2
Priporočene objave