Skoči na vsebino

vožnja z skuterjem po zadni koli

aerox

Priporočene objave

Ma sej filmu je velik. Na internetu so pa itek sam tisti k so uspel. Lohk de se je enmu sam usral, nasleden film je pa zaribu de ni res

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no pa ne rabiš se zaj tako jezit!!! umiri živce!!!

aja pa neke sn še pozabo napisat!

1. tvoj speedfight je keko jaz vem malo težji kot moj aerox ki ima 97 kg!

2. te ko sn se to pelal sn mel poln tank, to je 7l, torej teža od zadaj!

3. skuter je dolg približno 1.30 metra torej se moraš pelati samo tam neke 7 metrov da dobiš 10 metrov pod noge!

mislim da sta to dva zadostna razloga zakaj se je možno pelati po zadni, vsaj se dvgniti in PAR DECIMETROV v zraku ostati!!!

res pa je tudi da maš ti 70 ccm in še neke šmekarije na skutere!!!

tak da jaz vem da sn še začetnik glede skuterjev, samo vseeno se dogajajo čudeži!

1. ta teža med SpeedFightom in Aeroxom je zanemarljiva (10 kg gor al pa dol)

2. hehehehe - človek, tistih 7 litrov ti je mišji kurac - na zadnji zic se moraš vsest pri takem početju pa bo :wink:

3. ni malo daljši od 1.30? To kar si ti navedo je medosna razadlja

....par decimetrov pa gre ja....ene 2 :wink:

BTW: ti ni škoda prednih vilc pa šele novi skuter maš? Meni bi ga blo škoda. Še danes mi ga je.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aja, pa to da se da iz mesta speljat po zadnji je bolj bosa od klošarove noge. Moraš met vsaj eno začetni hitrost (Tam ene 5km/h minimalno), tolko, da se premikaš pa da maš noge gor. Če ti noge dol visijo zgleda, ko da hočeš skuter v tank nategnit. Pa to sploh gre? Iz mesta potegnit? Nebi reko. Jast sem ga ene parkrat probal dvignit, ampak tam pri ene 20-30km/h (ker tam pač dobi obrate), ampak:

1. škoda mi je vilc

2. škoda mi je plastike (ker slej ko prej, enkrat fukneš)

3. nimam takega ravnotežja

Poznam pa enega tipa, ko se je z Runnerjem 180 vozo po zadnji dokler ni blo rdećega semafora. Pomoje ena resna konkurenca Benotu (čeprav slednjega še nism vidu).

Aja, po zadnjih podatkih, Aerox je dolg 1.80m :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne, resna konkurenca benotu vsekakor ne.

Runner 180 gre po zadnji ko nic... za 70ke rabis filing. Ne recem, da za 180 ne rabis, ampal ta runner se takoj na zadno dvigne...ze ce speljujes s polnim gasom te dviguje... kaj se le da mas malossi mhr noter:)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa tip se je tut z 70ccm pelo po zadnji, čez vsa križišča Ptujske ceste v Mariboru, dokler se mu ni nakrižišču z Titovo prižgala rdeča. Stari, morš videt, verjet pa ne moreš. :wink: Enkrat pa se je bojda peljal tudi po avtocesti po zadnji od Miklavža do Slivnice. Ampak takrat mene ni blo zraven.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

heh:)

to pa res morem videt ja:) na ptuju poznam samo ljudi s 180kami, ki se peljejo kako dolgo hocejo.

No, pol pa je en kolega moj, ki ma enega skutera cudnega 70, pa se pelje po zadni tako, da z blatnikom rajsa kak dolgo hoce. seveda ma noge gori. ma pa se eno kawo kmx 125 in s tistim enduracom es pelje 200m po zadni, takrat j ravnega zmanjkalo:)).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

heh:)

to pa res morem videt ja:) na ptuju poznam samo ljudi s 180kami, ki se peljejo kako dolgo hocejo.

No, pol pa je en kolega moj, ki ma enega skutera cudnega 70, pa se pelje po zadni tako, da z blatnikom rajsa kak dolgo hoce. seveda ma noge gori. ma pa se eno kawo kmx 125 in s tistim enduracom es pelje 200m po zadni, takrat j ravnega zmanjkalo:)).

ej jrk0

ke toti tvoj kolega je mogoče pulko renato? ker on ma nekega čudnega skutera (mislim da je kymco, pa tisto je ziher 125cc, poglej si samo zvok in pospeške, kymcoti 50 nimajo nikol tak; je pa res da ma registriraniga za 50cc samo njegov foter pozna one na tehničnih, tak da....), pa kawasakija 125 enduro tudi on ma! ke je to pulko al ne? pa on se res fajn po zadni fura!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej folk, ali se vozite kaj po zadni koli? a bi mi lahko kdo zaupal kako pametno tehniko za to! Jaz se večkrat vozim po zadni, samo mi je že parkrat uspelo ostati gori par metrov, no ja potem pa meje še enkrat vrglo nazaj :(! bad! no keko metrov se kaj vozte po zadni in par pametnih tehnik

jes sm se najdl pelov 750 metrov ... nek na hrvaškem sm najdu fulll dolgo ravnino :) :)

da te pa nazaj ne vrže mam pa dober predlog ... en prst imej zmeraj prislonjen na zadnjo bremzo, in če te zanese preveč nazaj pritisneš in te vrže naprej ... seveda je ta opcija izključena če se želiš vozit samo z eno roko :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moj kolega se tu pelje ko zmešan po zadnjem!!Pa ko ste govoril da se z zablokiranim motorjem ne da po zadnjem peljat, on ma zdle typhoona ko mu gre 58 km/h pa se tud pelje po z njim po zadnjem.Ima neverjeten občutek za po zadnjem, ne rabi ravnine, vozi se med avtomobili v glavnem noro!!!

Bye

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja z eno roko se še km pelem k mam še eno za gas ... brez bi blo pa bl težko razn če bi z zobmi gas držov :) :) :) :)

S selotejpom ga zapopi :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Moj kolega se tu pelje ko zmešan po zadnjem!!Pa ko ste govoril da se z zablokiranim motorjem ne da po zadnjem peljat, on ma zdle typhoona ko mu gre 58 km/h pa se tud pelje po z njim po zadnjem.Ima neverjeten občutek za po zadnjem, ne rabi ravnine, vozi se med avtomobili v glavnem noro!!!

Bye

Med avti po zadni. To bi pa red vidu

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bye

Ni problema!!!Če boš kej v Celju ti bo še z veseljem pokazal!

Bye

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej folk, ali se vozite kaj po zadni koli? a bi mi lahko kdo zaupal kako pametno tehniko za to! Jaz se večkrat vozim po zadni, samo mi je že parkrat uspelo ostati gori par metrov, no ja potem pa meje še enkrat vrglo nazaj :(! bad! no keko metrov se kaj vozte po zadni in par pametnih tehnik

jes sm se najdl pelov 750 metrov ... nek na hrvaškem sm najdu fulll dolgo ravnino :) :)

da te pa nazaj ne vrže mam pa dober predlog ... en prst imej zmeraj prislonjen na zadnjo bremzo, in če te zanese preveč nazaj pritisneš in te vrže naprej ... seveda je ta opcija izključena če se želiš vozit samo z eno roko :)

Pa ti ne zlomi sprednjih vilc v slučaju da zabremzaš? Tebi je to lahk govort, k maš nihajko. Un ka ga jest poznam si je vilce deformiral v roku 3 mescev (brez bremzanja na zadnjo). :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bye

Ni problema!!!Če boš kej v Celju ti bo še z veseljem pokazal!

Bye

Si morm pa res enkrat uzet cajt pa pridet pogledat

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa ti ne zlomi sprednjih vilc v slučaju da zabremzaš? Tebi je to lahk govort, k maš nihajko. Un ka ga jest poznam si je vilce deformiral v roku 3 mescev (brez bremzanja na zadnjo). :wink:

Kakšna nihajka neki :?: :?: :?: Jes ne mislm da prtisneš tazadno bremzo kukr mal nor, da te pol zabije u tla ... jes sm mislu čist mal da se popravš in da se peleš še naprej :arrow:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

torej je boljse met tako nihajno vilico ko ma speedfight al vilice ce se po zadni vozis?

kaj je prej hin?

SpeedFight nima nihajke :D SpeedFight ima monohand. Nihajko lahko najdeš na Zippih. Zgleda pa tak ko če bi mel dve vilci, druga za drugo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!