DAMI34 Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Bmflar, motozajebant, zmilan in 3 others 6
mojamiska Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 hmm.... in nekater vrste "ludosti" so vam celo všeč :grim , a ne, a ne... motozajebant, c3c, zmilan in 1 other 4
thumper Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Zelo rad bi slišal ta posnetek Thumper.... :grim lohk ga odkupiš ... a rabš račun na davčno da boš dal svoji v stroške? pajkica 1
motozajebant Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 lohk ga odkupiš ... a rabš račun na davčno da boš dal svoji v stroške? No dej, ne mlati prazne slame, pa prilimaj posnetek
zmilan Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 (popravljeno) hmm.... in nekater vrste "ludosti" so vam celo všeč :grim , a ne, a ne... Ja, kaj že, tole pa ne [attachment=204531:opranavto.jpg] Popravljeno Oktober 3, 2013. Popravil zmilan DAMI34 in Kmetica2 2
thumper Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 No dej, ne mlati prazne slame, pa prilimaj posnetek ne bo šlo ..k nisi sam ti gor..spod no...pa jo maš u naročju...pol se je pa ceu kamp prasku nasledn dan.. c3c 1
motozajebant Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 ne bo šlo ..k nisi sam ti gor..spod no...pa jo maš u naročju...pol se je pa ceu kamp prasku nasledn dan.. tresla se je gora rodila se je miš a? :yes: Trobenta, sej maš ZS, lahko tudi tam... ps. Povprašaj naokoli, kdo je prvi začel o praskanju...
pajkica Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 MZ a ti pomagamo kako punco najt no? a se kera jav mogoče ?
motozajebant Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 MZ a ti pomagamo kako punco najt no? a se kera jav mogoče ? Ti boš ja ... še sebe ne moreš v red spravit, pa bi meni pomagala
pajkica Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 Ti boš ja ... še sebe ne moreš v red spravit, pa bi meni pomagala ja itak...jaz seb ne bom punce iskala no kaj se tije že kera javla?
motozajebant Objavljeno Oktober 3, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2013 ja itak...jaz seb ne bom punce iskala no kaj se tije že kera javla? sam ti se mi javiš na vsako mojo objavo gregorjanc in Kmet2 2
pajkica Objavljeno Oktober 4, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2013 sam ti se mi javiš na vsako mojo objavo zakaj skoz temo spreminjaš? da nis ti marbit narobe usmerjen
motozajebant Objavljeno Oktober 4, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2013 zakaj skoz temo spreminjaš? da nis ti marbit narobe usmerjen A se ti ne zdi, da sem ti čisto "uredno" odgovoril na tvoje vprašanje? :grim
TAJAA Objavljeno Oktober 4, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2013 Brez žensk bi bil svet dolgočasen :K pik1, DAMI34, motozajebant in 1 other 4
gregorjanc Objavljeno Oktober 4, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2013 "Žene so nevarnejše od cestnih razbojnikov. Razbojniki hočejo samo denar ali življenje, žene pa oboje." zverac, pik1 in Bmflar 3
mojamiska Objavljeno Oktober 4, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2013 "Žene so nevarnejše od cestnih razbojnikov. Razbojniki hočejo samo denar ali življenje, žene pa oboje." Ja in od žene nimaš pa nobene koristi al kako? Aa, sploh nobene :jezen . Brez nas bi se itak 3 vogali hiše podrli :yes:
gregorjanc Objavljeno Oktober 4, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2013 Mojamiška, midva še nisva poročena. Drugač pa:" Ko moški zagleda žensko, postane lovec; ko jo ulovi, postane plen."
gregorjanc Objavljeno Oktober 4, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2013 kopirc bo crknu, lih kar :lol: Ka si spet rit faksiraš.
Kmet2 Objavljeno Oktober 4, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2013 najboljša žena.jpg Ja in od žene nimaš pa nobene koristi al kako? Aa, sploh nobene :jezen . Brez nas bi se itak 3 vogali hiše podrli :yes: Mogoče v vaši hiši ja,v moji bi se vsi štirje...... MARE 65, Kmetica2 in mojamiska 3
papez47 Objavljeno Oktober 4, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2013 Brez nas bi se itak 3 vogali hiše podrli :yes: Kolkr vem ................. šotor nima vogalov ................ MARE 65, gregorjanc, DAMI34 in 1 other 4
thumper Objavljeno Oktober 4, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2013 tresla se je gora rodila se je miš a? :yes: Trobenta, sej maš ZS, lahko tudi tam... ps. Povprašaj naokoli, kdo je prvi začel o praskanju... to se ne spomnim..pr men so ble samo neke nepremične črne pikice...sm sam vn stresu ...
pik1 Objavljeno Oktober 5, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2013 ... mislim si največkrat skor vse najlepš ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se