RSTDRIVER Objavljeno Februar 21, 2014 Deli Objavljeno Februar 21, 2014 11 let že delam kot ski majster, tak da določene stvari zveš, ali od strank, drugih majstrov ali pa po seminarjih in sejmih. dobra. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tintin Objavljeno Februar 21, 2014 Deli Objavljeno Februar 21, 2014 sm sprobal nogavoce... po 5 min. malo bolj dinamične vožnje te začne peči podplat... niso ravno vredu NinjaRider04 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Februar 22, 2014 Deli Objavljeno Februar 22, 2014 sm sprobal nogavoce... po 5 min. malo bolj dinamične vožnje te začne peči podplat... niso ravno vredu Ja lej ko spelješ je treba dat noge na stopalke ne tko kot zadnjič ko si se po ridah dinamično vozu z nogami potleh ni čudno da te je peklo sej je kadilo in iskrilo za tabo tko da je blo veselje tintin, Zivnorc, Efendi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tintin Objavljeno Februar 22, 2014 Deli Objavljeno Februar 22, 2014 (popravljeno) takrt sm sprobavu nov način striženja (brušenja) nohtov na nogah tko da veš! Popravljeno Februar 22, 2014. Popravil tintin trebor 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Februar 22, 2014 Deli Objavljeno Februar 22, 2014 Krema proti gljivičnim nohtom ,pol jih b oš lohk spet sam strigu tintin 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Februar 22, 2014 Deli Objavljeno Februar 22, 2014 Ni problem izdelava "bogu iza nogu", če gre za znano ali pa priznano znamko. Problem so neki neznani proizvajalci z nizko ceno. Sam sem mnenja, da kvaliteta in nizka (prenizka) cena ne gresta skupaj. Res pa je, da marsikateri proizvajalec preveč ceni svoj izdelek, katerega bi lahko prodajal po nekoliko nižji ceni. Če nekomu paše kupovati v Lidlu, naj izvoli. Pa še nekaj; kakšna razlika je med "divjakom" s kvalitetno opremo in "poletom" pri 100 km/h in umirjenim voznikom z opremo iz Lidla in "poletom" pri 100 km/h ? ta glavna razlika je v verjetnosti poleta. celada je najbolsa, ce nikoli ne nardi svojga dela. Kmet2 recimo, v svoji vrhunski opremi zdej vrhunsko krevsa z berglami, jaz v ne tako vrhunski opremi pa ne. Zna biti, da je bila narejena po sistemu kolesarske čelade -stiropor in milimeter plastike čez... saj pravim -povsod se nekako da zamižati na eno oko, ampak čelada je le čelada... ja, celada je celada. ampak ne bos verjel. vsa fora celade je v stiroporju. lupina je drugotnega pomena. Pogledal sm to cudo, in veste kaj, 1999 al pa 2000 sm s precej slabso celado zbil pol daewooja. Imela je sicer nalepke agv, ampak danes je tale lidlova bistveno bolsa kot je bla 15 let nazaj solidna celada. Zivnorc, hribuc, ciciban in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Februar 22, 2014 Deli Objavljeno Februar 22, 2014 Cartman..repliciral sem Motoriderju (glede tega milimetra čez stiropor -o čeladah v Sibiriji). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bear Objavljeno Februar 22, 2014 Deli Objavljeno Februar 22, 2014 (popravljeno) no js sm pa kupu samo hlače zgornji del mam, še ene hlače pa ne škodijo rokavice se mi zdijo šrot od šrota (mogoče sm le razvajen kr mam samo rokavice od visokega cenovnega ranga ) čelade pa nebi itak nikoli kupu tko poceni oz. tko slabe, preveč cenim svojo glavo Popravljeno Februar 22, 2014. Popravil Bear Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Februar 22, 2014 Deli Objavljeno Februar 22, 2014 no js sm pa kupu samo hlače zgornji del mam, še ene hlače pa ne škodijo rokavice se mi zdijo šrot od šrota (mogoče sm le razvajen kr mam samo rokavice od visokega cenovnega ranga ) čelade pa nebi itak nikoli kupu tko poceni oz. tko slabe, preveč cenim svojo glavo ..bolje dat 200e za rokavice kot pa kupit šrot ...vsaj prste ti reši pa to če padeš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
regi Objavljeno Februar 22, 2014 Deli Objavljeno Februar 22, 2014 Včeraj dobil hlače za rojstni dan. Še obleč, pa gasa in sprobat. Potem pa bom lahko kaj povedal. L p Regi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nofla Objavljeno Februar 22, 2014 Deli Objavljeno Februar 22, 2014 po vseh teh silnih debatah sem šel danes od blizu pogledat to čelado, pa moram rečt, da sem bil kar mal razočaran. Funkcijo+sko perilo (od Lidla seveda) mam že par let, pa funkcionira na zavidljivem nivoju, tako da sem morda pričakoval malo več od čelade ... gledal sem preklopno in me je presenetil stik vizirja z lupino - tesnila se je vit+zir dotikal le na sredini, proti pantu pa je bilo tudi do mkilimeter ali dva rege v dežju bi po moje kar dobr zamakal , pa mehanizem za zaklepanje bradnega dela mi deluje precej "mehanotehnika" - v primerjavi z mojo (5 let stara Caberg) ni primerjave. Rokavice sem pa tud kupil dve leti nazaj, pa sem jih imel samo dvakrat - ko potegnem roko ven, gre z njo tudi podloga :grrr jih imam zdaj samo še v avtu za verige gor dajat... tako da Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jetam Objavljeno Februar 22, 2014 Deli Objavljeno Februar 22, 2014 Danes kupil rokavice, pa da vidimo kaj bo! Imam pa dve podobleki, za kateri iz izkušenj povem, da so zakon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Februar 23, 2014 Deli Objavljeno Februar 23, 2014 Ja pa da ne boste mislili da se ne da še ceneje v isti trgovski verigi: pri nas motoristična funkcijska majica 17,99 € v Italiji pa 12,99 € pa pripadajoče hlače 12,99 pri sosedih pa 9,99 € nogavice 3,99 / 2,99 in tako dalje .... Vir: http://www.lidl.it/cps/rde/SID-60A48BE2-C94F43C2/www_lidl_it/hs.xsl/offerte.htm?id=115 Sedaj pa ali nas imajo za bogatejše ali pa je pri nas še premajhna konkurenca v tovrstni ponudbi pa malo navijejo cene ... kdo bi vedel. Efendi in Cartman 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Februar 24, 2014 Deli Objavljeno Februar 24, 2014 Slovenija -višji davki in marže... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AgainstMe Objavljeno Februar 24, 2014 Deli Objavljeno Februar 24, 2014 Včeraj stestiral spodnje perilo in nogavice, kar se udobja tiče je zakon in definitivno vredno denarja. Kako odvaja toploto in švic, pa bo treba počakat na višje temperature Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Februar 24, 2014 Deli Objavljeno Februar 24, 2014 (popravljeno) Danes kupil rokavice, pa da vidimo kaj bo! Imam pa dve podobleki, za kateri iz izkušenj povem, da so zakon Za tribrzinca bodo v redu. Za kaj resnejšega pa vprašanje?? V bistvu pa... V sil' hudič še muhe je! Popravljeno Februar 24, 2014. Popravil moto rider Efendi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 24, 2014 Deli Objavljeno Februar 24, 2014 Včeraj stestiral spodnje perilo in nogavice, kar se udobja tiče je zakon in definitivno vredno denarja. Kako odvaja toploto in švic, pa bo treba počakat na višje temperature švic perilo deluje..preverjeno gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hondazok Objavljeno Februar 24, 2014 Deli Objavljeno Februar 24, 2014 Ja pa da ne boste mislili da se ne da še ceneje v isti trgovski verigi: pri nas motoristična funkcijska majica 17,99 € v Italiji pa 12,99 € pa pripadajoče hlače 12,99 pri sosedih pa 9,99 € nogavice 3,99 / 2,99 in tako dalje .... Vir: http://www.lidl.it/cps/rde/SID-60A48BE2-C94F43C2/www_lidl_it/hs.xsl/offerte.htm?id=115 Sedaj pa ali nas imajo za bogatejše ali pa je pri nas še premajhna konkurenca v tovrstni ponudbi pa malo navijejo cene ... kdo bi vedel. Kaj pa čelada, maš mogoče podatek? Zgleda da smo pri teh tujih trgovcih še vedno EU država v fazi pridružitve (plačajte pa boste naši). Kriva je pa tako ali tako Alenka, ko v parlamentu laže da nam gre bolje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 24, 2014 Deli Objavljeno Februar 24, 2014 ja politiki so krivi da nas je sam 2 mio ne 60 mio pa da je lidlov v italiji 550, v slo pa 45 .... ja si predstavljam razliko v številu čelad in rokavic.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsxf750 Objavljeno Februar 24, 2014 Deli Objavljeno Februar 24, 2014 švic perilo deluje..preverjeno Na snegu al SX-u? DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Februar 24, 2014 Deli Objavljeno Februar 24, 2014 Švabi imajo en malček več ponudbe za motorizacijo... http://www.lidl.de/de/Motorrad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efendi Objavljeno Februar 24, 2014 Deli Objavljeno Februar 24, 2014 Za tribrzinca bodo v redu. Za kaj resnejšega pa vprašanje?? V bistvu pa... V sil' hudič še muhe je! Tribrzinc, ja. Potem pa me je prešinilo: ko smo se kot mulci preganjali okoli na MZ-jih in podobnem, so bile usnjene smučarske rokavice višek motoristične zaščitne opreme za roke. Pa takrat smučarske rokavice niso imele nobenih ojačitev in podobnega, kot se da dobiti danes. Bilo je čisto navadno usnje z malo podloge "za toploto" - in to je bilo to za čez večji del leta (predvsem pa pozimi). Za poletno vročino pa so bile "zakon" šoferske usnjene rokavice - tiste samo do zapestja in s milijavžent luknjicami za zračenje. In čeprav se sliši skoraj neverjetno, so mi tudi take čisto navadne smučarske rokavice, brez vseh ojačitev, rešile roko... Tako da - še zmeraj velja da boljš lidlove rokavice kot nobene... motofrik, gsxf750, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
branko1 Objavljeno Februar 25, 2014 Deli Objavljeno Februar 25, 2014 KAk mi Prekmurci "pravino" - čelade so le za "talige". Ledvični pas se mi je zdel edini kolko tolko O.K., pa sem kupil dva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Februar 25, 2014 Deli Objavljeno Februar 25, 2014 (popravljeno) ja politiki so krivi da nas je sam 2 mio ne 60 mio pa da je lidlov v italiji 550, v slo pa 45 .... ja si predstavljam razliko v številu čelad in rokavic.... pa ne vem če je trg povezan s tem. Lidl je Lidl. Sicer ne vem kako to poteka pr njih, za naj soseda vem, da imajo Hrvaške in Srbske štacune isti dobavni kanal kot matična družba, in s tem iste nabvavne cene. Italija ima tudi enako stopnjo DDV kot SLO, torej se podražitev zgodi prej....po moje, nse da nas mal bol oskubit kot italjane, in to je to. Popravljeno Februar 25, 2014. Popravil Cartman Fazer03 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 25, 2014 Deli Objavljeno Februar 25, 2014 nimajo vsi istih dobaviteljev, uporabljajo lokalne dobavitelje in proizvajalce ja ne za čelade verjetno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se