Skoči na vsebino

Moto oprema LIDL

Priporočene objave

Objavljeno

Dragi Ljubitelj živali. To ni bilo pametno. Bolje Zajček v obari kot pa Kmečka pojedina, mar ne?!

Pa brez zamere.

Zgleda da ne poznaš kmeta on povsod vidi belega zajčka :D  

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Da ne odpiram nove teme Moto oprema Eurospin, pred kratkim sem v Eurospinu gledal neke vrste napravo za komunikacijo med voznikom in sopotnikom. Ker nekega velikega denarja nimam namena trošiti za pogovorne naprave (v bistvu na motorju komunicirava z uporabo fizične sile :bum: ) me zanima ali ima kdo izkušnje s to napravo?

Popravljeno . Popravil ton
Objavljeno (popravljeno)

Da ne odpiram nove teme Moto oprema Eurospin, pred kratkim sem v Eurospinu gledal neke vrste napravo za komunikacijo med voznikom in sopotnikom. Ker nekega velikega denarja nimam namena trošiti za pogovorne naprave (v bistvu na motorju komunicirava z uporabo fizične sile :bum: ) me zanima ali ima kdo izkušnje s to napravo?

Naprava je "žične narave". Med čeladami in comm enoto poteka žična povezava. Če te drot ne moti, verjetno deluje bp. Sicer pa zadeve nisem sprobal.

LP

Popravljeno . Popravil KNNMS
Objavljeno

Jaz sem imel pred par leti eno tako zadevco. Za silo je bilo - tja do cca 60-80 km/h dokaj sprejemljivo, okoli 100 km/h še nekako za silo, nad 100 km/h pa sem (sva) morala rez zelo kričat.  :kva2:

Objavljeno

Imel enkrat tako napravo - louisovo - žično, za male pare... NI BILA UPORABNA... morda za kak skuter za manjše hitrosti..

Objavljeno

Pa še samo eno slušalko za v uho ima in iz nje mikrofon. Dvomim da je kaj udobna zadeva pod čelado.

Objavljeno

Bom očitno tistih par € porabil za :alko::beer2:. Bo vsaj nekaj učinka pa ne bo se mi po predalu valjalo.

Objavljeno

Pa še samo eno slušalko za v uho ima in iz nje mikrofon. Dvomim da je kaj udobna zadeva pod čelado.

Tud midva sva pred leti imela tako povezavo na drot pa morm rečt da je za 20 ojrotov kolkr je to koštal u Lojzu presnet hvaležna zadeva.Sam je pa res da sva si slušalko v ušes prlimala s flajštrom pa je zadeva špilala b.p.

Objavljeno (popravljeno)

Zanjo sem pred dvemi leti dal 9,99€ to je dobre 4 :beer1: .  Deluje kot je opisal Efendi.

Najbrž bi se na ultimativnem potovalniku, kjer je malo šuma, obnesla veliko bolje tudi pri višjih hitrostih. Ampak moje mnenje je, da na take motorje tako poceni komunikacija enostavmo ne paše. Midva sva pa sedaj vsak na svojem motorju in je ne uporabljava več.

ps, same žice pa niso ravno moteče upravlja jo sopotnica (sopotnik).

Popravljeno . Popravil MiNa
Objavljeno

Ampak moje mnenje je, da na take motorje tako poceni komunikacija enostavmo ne paše.

Paše paše :grim, saj je 30 letnik :D.
Objavljeno

...jest sem pa motor nabavu glih zarad tega, da lohka babo s sabo vzamem, pa mi jo ni treba poslušat...

:D

Objavljeno

Zanjo sem pred dvemi leti dal 9,99€ to je dobre 4 :beer1: .  

Glede na čas in ceno je dost šans, da sva imela enako.

Pa moram priznat, da so mi šli kabli zelo na živce predvsem kadar sva se ustavila zaradi tankanja bencina. Ko sem odkorakal plačat me je vedno "zategnilo" nazaj...kot v risanki.... :slap:

Objavljeno (popravljeno)

Alternitva tem zadevam je blouetooh reciever in stereo slušalke. Poceni in dela, če niso slušalke problematične. V mojo hjc is-16 le s težavo in mukami spravim slušalke. Primarni namen malo glasbe v ozadju sekundarno pa za poslušat navigacijo. Ne koristim več ker potem nimam miru niti tistih 40min 2x na dan ko imam blažen občutek neresnične svobode na poti na šiht in nazaj katermu se ne odpovem. Morda ko nabavim nolanko ncom bom imel muziko in rekel da povezava s telefonom ne dela... :whistle:

Popravljeno . Popravil StaraFeltna
Objavljeno

Alternitva tem zadevam je blouetooh reciever in stereo slušalke. Poceni in dela, če niso slušalke problematične. V mojo hjc is-16 le s težavo in mukami spravim slušalke. Primarni namen malo glasbe v ozadju sekundarno pa za poslušat navigacijo. Ne koristim več ker potem nimam miru niti tistih 40min 2x na dan ko imam blažen občutek neresnične svobode na poti na šiht in nazaj katermu se ne odpovem. Morda ko nabavim nolanko ncom bom imel muziko in rekel da povezava s telefonom ne dela... :whistle:

A ste vsi po vrsti malo butasti? Motor je za sproščanje in uživancijo, ne pa za poslušanje muzike in sitnih bab. Muziko poslušte doma v dnevni sobi pa še pir paše zravn. :beer1:

Objavljeno

A ste vsi po vrsti malo butasti? Motor je za sproščanje in uživancijo, ne pa za poslušanje muzike in sitnih bab. Muziko poslušte doma v dnevni sobi pa še pir paše zravn. :beer1:

Tako sem včasih mislil tudi jaz... ampak se člouk vse življenje uči....

Objavljeno

Tako sem včasih mislil tudi jaz... ampak se člouk vse življenje uči....

Maš prav. Še nisem nikol probal poslušat muzke na motorju.......mogoče pa probam nekoč. :music4:

Objavljeno

Sem probal pa se enostavno ne počutim dobro,mam pa preko modrega zoba uštimano vso komunikacijo z ženo,garminom boh ne daj da še muziko poslušam :P

Objavljeno

Moram poskusiti en dan da vidim če mi sede sploh glasba na motorju. Pomoje se mi le zdi da je fajn...

Objavljeno

Pa pazi - menda glasba, torej vrsta glasbe, med vožnjo vpliva na način vožnje...  :music4:

Objavljeno

Moram poskusiti en dan da vidim če mi sede sploh glasba na motorju. Pomoje se mi le zdi da je fajn...

jst mam skoraj da 90% vožnje muzko (že odkar sem imel A1 kategorijo), pač ko se sam vozim. Je pa res da maš po zakonu lahko samo eno uho zasedeno. Jst mam oba :D. Kazn mislm da 120€

Objavljeno

To, s slušalkami v čeladi sem jaz pred leti probal in mi tudi ni nikakor potegnalo... Potem sem preko raznoraznih samogradenj poslušal zunanje ozvočenje in na zadnjih dveh motorjih imam namontirano shark-ovo 250 w in je resnično zakon!

Pride pa to upoštev na motorjih z relativno dobro vetrno zaščito, kjer se čisto solidno posluša tja do 130 kmh, ker sicer je veter preglasen...

Ja, poslušam jo na večini fur.

Objavljeno

Iste izkušnje, kot Ferek.

Objavljeno (popravljeno)

Jaz imam zmontirane slušalke v čeladi. Zadaj imam tudi stikalo za jakost, tako da lahko kadarkoli spremenim jakost oziroma "ugasnem" vse skupaj brez da bi moral šarit po Ipodu med vožnjo ali sklapljat kabel.

Poslušat se da tja do 120km/h, potem pa ni praktično slišat nič več ker imam športno čelado z dobrim zračenjem, ki je posledično tudi precej glasna. Ampak nič ne de, ker se po cesti redko vozim hitreje.

Meni osebno je poslušanje glasbe na motorju super. Glasba zagotovo vpliva na vožnjo ampak jaz sem pri sebi opazil, da v pozitivni smeri, da se velikokrat peljem počasneje - verjetno tudi zato, ker je pri višjih hitrostih preveč šumenja in je zvok nerazločen :)

Ugasnem jo edino na kakšnih malo bolj dinamičnih odsekih, ala Ride, Črni kal, Rakitna, etc.. Tam imam rad tišino, da se lahko v miru skoncentriram na vožnjo, brez da bi me kaj motilo.

Popravljeno . Popravil Jure
  • 6 mesecev pozneje...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!