smasher Objavljeno Januar 22, 2015 Opozori Objavljeno Januar 22, 2015 Meni je akumulator iz avta in skuterja uredu napolnil ta polnilec iz lidla.
notranc Objavljeno Januar 22, 2015 Opozori Objavljeno Januar 22, 2015 Meni je akumulator iz avta in skuterja uredu napolnil ta polnilec iz lidla. Tudi moj sicer iz Hoferja zaenkrat opravlja svoje delo Lp,n
builder Objavljeno Januar 22, 2015 Opozori Objavljeno Januar 22, 2015 Kdo mogoče ve, če je tale polnilec pulzni? http://www.lidl.si/sl/ponudba.htm?action=showDetail&id=9504 Piše samo: Letos nič ne kurblam motor čez zimo, pa bi blo fino malo dofilat akku. je vzdrževalec in polnilec :grim , čuda pa ne pričakuj, da ti popravi hin aku. Kmet2, Scarlett, NX650 in 2 others 5
moto rider Objavljeno Januar 22, 2015 Opozori Objavljeno Januar 22, 2015 (popravljeno) 1. ljudska modrost pravi: Kolikor denarja - toliko muzike! 2. pa: Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni. P.S. Saj dela, kolikor časa, in kakor dela. Potem pa...? Določene stvari so, ki so vredne (poceni) nakupa. To so kakšni štumfi, pa gate za nekajkratno uporabo, pa podkapa, itd... Tehnična roba pa...?? Veliko tveganje za malo 'gnarja... Razen, če imaš prekleto srečo. Glede akumulatorskih polnilcev je bil pa tule v temi o akumulatorjih "Nikola Tesla" zelo direkten - in strokoven. Popravljeno Januar 22, 2015. Popravil moto rider
smasher Objavljeno Januar 22, 2015 Opozori Objavljeno Januar 22, 2015 Ok bom poročal, sicer se strinjam da pomoje če ni res drag polnilec ga nebi puščal kot vzdrževalca, drugače pa za filat akumulator, teoretično ga lahko priklopiš na 14.5V izvor napetosti ga pustiš 5 ur in to je to, sej tut v avtu/motorju nima nekih fensy režimov polnjenja, alternator da tistih 14.5V in to je to. OT: kupli dvd/VHS predvajalnik, zgledal isti kot philips v hoferju koštal polovico tolk GPX firma, za nabirat prah je funkcijo več kot odlično opravljal 6 let določene stvari ki jih rabiš 2x na leto so lahko tut mal bol poceni builder in Zivnorc 2
MiNa Objavljeno Januar 22, 2015 Opozori Objavljeno Januar 22, 2015 A je tale boljši, ker je dražji? hajoktejn, Zivnorc in builder 3
ferek Objavljeno Januar 22, 2015 Opozori Objavljeno Januar 22, 2015 jaz mam neki takega... morda se cenej... tut iz lidla al hoferja, pojma nimam.... Lej, dela ze ene 4 leta... prklopim ga vsake tolk cajta za ene 3 dni, pol ga dam pa stran... Lp builder, notranc in Zivnorc 3
builder Objavljeno Januar 22, 2015 Opozori Objavljeno Januar 22, 2015 (popravljeno) 1. ljudska modrost pravi: Kolikor denarja - toliko muzike! 2. pa: Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni. P.S. Saj dela, kolikor časa, in kakor dela. Potem pa...? Očitno to govoriš iz prve roke :grim , doma imam 2 polnilca iz Lidla, še en stari avtopolnilec Bosch, vlka kišta :grim in CTEK, recimo, da so vsi v uporabi, če izvzamem Bosch, je Lidlov najstarejši in dela bp, medtem ko na CTEK šteka tipka za preklop in se ga izogibam uporabljat, ker me to jezi, kak mesec nazaj sm kupil še enega Lidlovga, 17€ mislim, da je bil, dela, izprobano, večkrat, evo, tolk od mene Popravljeno Januar 22, 2015. Popravil builder hajoktejn, bosa in Zivnorc 3
builder Objavljeno Januar 22, 2015 Opozori Objavljeno Januar 22, 2015 A je tale boljši, ker je dražji? to je rang CTEK-a
Andrejcer Objavljeno Januar 22, 2015 Opozori Objavljeno Januar 22, 2015 (popravljeno) V Lidlu si rad kupim tekaško ali kolesarsko opremo in lahko povem, da je kvaliteta top (govorim o oblačilih). Razni Nike, Adidas in ostala sranja od firm za dosti več € drugje se lahko skrijejo! Popravljeno Januar 22, 2015. Popravil MP3500
Zivnorc Objavljeno Januar 23, 2015 Opozori Objavljeno Januar 23, 2015 ....tule je že bila debata o tem: http://www.motosvet.com/tabla/topic/34246-akumulator-kaj-narediti-preko-zime/page-6 ... tudi jaz sem nekaj napisal..... .... komu boste pa verjeli pa se sami odločite...
Bmflar Objavljeno Januar 23, 2015 Opozori Objavljeno Januar 23, 2015 Bom raje ostal na Cteku .... Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Januar 23, 2015 Opozori Objavljeno Januar 23, 2015 Bom raje ostal na Cteku .... Tudi jaz :closedeyes: Bmflar 1
Zivnorc Objavljeno Januar 23, 2015 Opozori Objavljeno Januar 23, 2015 (popravljeno) ...a mi ga posodita ... iamm en zanič akumulator, pa bi rad naredil iz njega novega.... Popravljeno Januar 23, 2015. Popravil Zivnorc builder 1
Kmet2 Objavljeno Januar 23, 2015 Opozori Objavljeno Januar 23, 2015 ...a mi ga posodita Za japan šrot je dober tud tist iz Lidla builder in Bmflar 2
Zivnorc Objavljeno Januar 23, 2015 Opozori Objavljeno Januar 23, 2015 ...šrot boš ti enkrat u rt fasu...skozi dve vzporedni cevi.... ... najprej skoz eno.... pol pa še skoz tadrugo... da bo dlje bolelo BTW..... čisto off topic. Sem pogledal Hoferjev polnilnik zjutraj v garaži, priklopljen na mopeda...... pa še dela... .... pa sem ga spet malo odklopil za ene 14 dni.... builder 1
Bmflar Objavljeno Januar 23, 2015 Opozori Objavljeno Januar 23, 2015 ...šrot boš ti enkrat u rt fasu...skozi dve vzporedni cevi.... ... najprej skoz eno.... pol pa še skoz tadrugo... da bo dlje bolelo BTW..... čisto off topic. Sem pogledal Hoferjev polnilnik zjutraj v garaži, priklopljen na mopeda...... pa še dela... .... pa sem ga spet malo odklopil za ene 14 dni.... A si ti siguren da dela, al samo gori lučka ? builder 1
Zivnorc Objavljeno Januar 23, 2015 Opozori Objavljeno Januar 23, 2015 ... ma lej... tut če dela sam lučka, mi je že prow prišlo, ko je senzorska luč ugasnla v garaži.... pa da se nisem zgubu v temi .... bosa, Bmflar in builder 3
StaraFeltna Objavljeno Januar 23, 2015 Opozori Objavljeno Januar 23, 2015 Samo a res vam akumulatorji kar jokajo da rabite vsa ta čuda od polnilcev. Jaz ga sicer imam a je tehnološki višek izpred par služb nazaj... in ga uporabljam le za filat star akku ki ga uporabljam za test žarnic smerokazov in ostale 12v krame. Tisti ki pa je v motorju pa lepo opravlja svoje delo kjub temu da ga po 1 mesec ne vžgem... Kje je fora... mraz? notranc, Zivnorc, KARMEN1 in 2 others 5
Zivnorc Objavljeno Januar 23, 2015 Opozori Objavljeno Januar 23, 2015 ...abstinenčna kriza..... pa si je treba mal komplicirat življenje, da se lažje preživi..... KARMEN1, stenc55, builder in 3 others 6
Bmflar Objavljeno Januar 23, 2015 Opozori Objavljeno Januar 23, 2015 ... ma lej... tut če dela sam lučka, mi je že prow prišlo, ko je senzorska luč ugasnla v garaži.... pa da se nisem zgubu v temi .... Eto, pa so res Lidlovi polnilci uporabni ! Zivnorc in Efendi 2
Cartman Objavljeno Januar 23, 2015 Opozori Objavljeno Januar 23, 2015 pa v2 ima vsak bat 500ccm, cela hornetka pa 600, torej 150ccm na bat. baterija obcutno prej zajoce. in crkne. grem mal prklopt ja... builder 1
Kmet2 Objavljeno Januar 23, 2015 Opozori Objavljeno Januar 23, 2015 Samo a res vam akumulatorji kar jokajo da rabite vsa ta čuda od polnilcev. Jaz ga sicer imam a je tehnološki višek izpred par služb nazaj... in ga uporabljam le za filat star akku ki ga uporabljam za test žarnic smerokazov in ostale 12v krame. Tisti ki pa je v motorju pa lepo opravlja svoje delo kjub temu da ga po 1 mesec ne vžgem... Kje je fora... mraz? En dela celo leto drugi motor pa odjavim v oktobru,naredim servis postavim v garažo(neizolirano in neogrevano ) in ga ne taknem do aprila,se pravi temperature se gibljejo par stopinj manj kot zunaj! Če ti tvoja Honda po mojem receptu zakašlja in vžge :notworthy: potem tudi mene zanima kje je FORA builder in KARMEN1 2
Bmflar Objavljeno Januar 23, 2015 Opozori Objavljeno Januar 23, 2015 En dela celo leto drugi motor pa odjavim v oktobru,naredim servis postavim v garažo(neizolirano in neogrevano ) in ga ne taknem do aprila,se pravi temperature se gibljejo par stopinj manj kot zunaj! Če ti tvoja Honda po mojem receptu zakašlja in vžge :notworthy: potem tudi mene zanima kje je FORA Mene bolj zanima kje je fora, da mi HD po enem mesecu ne vžge.... Mal zakašlja in to je to ... Ducati isto..... Moto Guzzi mi z novim akumulatorjem po 5 dneh ni vžgal, ne vem kje je izgubljal... builder in KARMEN1 2
Kmet2 Objavljeno Januar 23, 2015 Opozori Objavljeno Januar 23, 2015 Mene bolj zanima kje je fora, da mi HD po enem mesecu ne vžge.... Mal zakašlja in to je to ... Ducati isto..... Moto Guzzi mi z novim akumulatorjem po 5 dneh ni vžgal, ne vem kje je izgubljal... Hornetko si kup pa ne boš več nč jamru :lol: builder, Efendi, znj in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se