SharpNinja Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 Ker se mi res gre dol mal zapeljat, čeprav sm turistično, in vreme kaže bl k ne ušivo (če že ne zrd druzga mi s to napol slick gumo ni plazt ob 7ih zjutri čez Delnice) me zanima, če ma kdo slučajn kj placa v kombiju al pa na prkolci za moj motorčič (PM). Zoki461 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaya Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 Za turistično lahko samo pridemo dol in se tam prijavimo ali je treba že prej kaj? Zoki461 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 ...jaz pa mislim da bo vreme super ...oblačnost prihaja s SZ tak da edino nas gorence zna pri povratku malo ohladit, da bomo v petek lažje delal Zoki461, gsx750f in gregas 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoki461 Objavljeno September 14, 2010 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2010 Za turistično lahko samo pridemo dol in se tam prijavimo ali je treba že prej kaj? Kaya, za turistično se prijaviš dol na licu mesta v pisarni, lahko mi pa sporočiš ime in priimek da te ali vas dam na seznam za prost prehod preko rampe na grobniku in se s tem izogneš plačevanju vstopnine.. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaJ Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 Kaya, za turistično se prijaviš dol na licu mesta v pisarni, lahko mi pa sporočiš ime in priimek da te ali vas dam na seznam za prost prehod preko rampe na grobniku in se s tem izogneš plačevanju vstopnine.. lp Em, kako je s to vstopnino? Zakaj enkrat je in drugič ne? domina 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoki461 Objavljeno September 14, 2010 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2010 Em, kako je s to vstopnino? Zakaj enkrat je in drugič ne? Vstopnina je vedno, kadar je dogodek, je pa to s strani grobnika in nima povezave z organizatorjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
keegan Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 Pozdravljeni, ker še nisem bil na Grobniku in bi si rad dogodek samo ogledal, me zanima kako je s samim ogledom. Pač prideš tja, verjetno neka vstopnina itd., ali kdaj kaj komplicirajo ali kaj podobnega. Mogoče kdo ve koliko stane sam ogled? l.p. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 Pozdravljeni, ker še nisem bil na Grobniku in bi si rad dogodek samo ogledal, me zanima kako je s samim ogledom. Pač prideš tja, verjetno neka vstopnina itd., ali kdaj kaj komplicirajo ali kaj podobnega. Mogoče kdo ve koliko stane sam ogled? l.p. Na žalost je za gledalce vstop na dirkališče potrebno plačati in sicer 2€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 ........."varnostni avto".........je pripravljen DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 ........."varnostni avto".........je pripravljen Dohtarca tud? kaya in Zoki461 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 ........."varnostni avto".........je pripravljen A tole je pa od Elise hrošč? Tole bo pa letel :naughty: Zoki461 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 A tole je pa od Elise hrošč? Tole bo pa letel :naughty: Tomaž bo raztural............. :yes: Zoki461 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoki461 Objavljeno September 14, 2010 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2010 :naughty: DXR16 in crusty 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 Vstopnina je vedno, kadar je dogodek, je pa to s strani grobnika in nima povezave z organizatorjem. da bom za amaterski dogodek še plačeval( pa to hrvatom ) kaya, Zoki461, Jozeee in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 Tomaž bo raztural............. :yes: s temi gumami bo bolj teško ker če bo hotel konkretno kaj pokazat bodo 123 šle po gobe :closedeyes: kaya, Jozeee in Zoki461 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greba Objavljeno September 14, 2010 Deli Objavljeno September 14, 2010 No dejte se že prijavit. Kaj samo gobce vrtite?? Človek se je vrgel v stroške in organizacijo, da nam lahko zagotovi malo zabave na dirkališču. Slišal sem tudi, da bo kar neki bejb, safey car, pa orng pokali pa še flike za povrh. Tudi neki okrog TV Slovenija in reportaže sem slišal. Mislim da si zasluži vse pohvale. Sandi samo tako dalje. Naredi mi malo prostora poleg tebe. Pridem ob cca 8.30h. SharpNinja, DXR16, bladzo in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobr Objavljeno September 15, 2010 Deli Objavljeno September 15, 2010 V rit naj se zaleti ta vreme http://www.aladin.info/vremenska-prognoza/HRXX0006-Rijeka-Hrvatska Še malo in bo napoved za totalno scanje :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno September 15, 2010 Deli Objavljeno September 15, 2010 V rit naj se zaleti ta vreme http://www.aladin.info/vremenska-prognoza/HRXX0006-Rijeka-Hrvatska Še malo in bo napoved za totalno scanje :unsure: Povsod kaže tole na popoldan, oz. proti večeru.............upajmo da vreme zdrži Andro82 in hilton 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DXR16 Objavljeno September 15, 2010 Deli Objavljeno September 15, 2010 No dejte se že prijavit. Kaj samo gobce vrtite?? Človek se je vrgel v stroške in organizacijo, da nam lahko zagotovi malo zabave na dirkališču. Slišal sem tudi, da bo kar neki bejb, safey car, pa orng pokali pa še flike za povrh. Tudi neki okrog TV Slovenija in reportaže sem slišal. Mislim da si zasluži vse pohvale. Sandi samo tako dalje. Naredi mi malo prostora poleg tebe. Pridem ob cca 8.30h. greba tako se govori,ko slišiš okoli debate vsi govorijo zakaj pri nas nimamo piste.Na vso žalost je v SLOVENIJI še ni.Ko pa se nekdo potrudi zrihtati na Grobniku take super dogotke,kar vsi izginejo... Saj je enostavno ispolneš prijavnico plačaš prideš dol in uživaš... L.P. Se vidimo dolej crusty 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno September 15, 2010 Deli Objavljeno September 15, 2010 Vremenska napoved Sreda, 15. september 2010, ob 13. uri http://www.arso.gov.si Jutri bo spremenljivo do pretežno oblačno. Ob morju in v jugovzhodni Sloveniji bo večinoma suho, drugod se bodo občasno pojavljale krajevne padavine, deloma plohe. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 15, najvišje dnevne od 17 do 24 stopinj C. Jutri se bo oblačnost povsod povečala, predvsem v južni Avstriji in v Furlaniji Julijski krajini bo pričelo deževati. gregas 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 15, 2010 Deli Objavljeno September 15, 2010 Jest vas pridem malo pogledat..za kaj več trenutno fali nekaj €€€.. Se vidimo.. Aja..gre še kdo iz ljubljanske smeri čez Postojno? Bi lahko skupi šli..z motorjem seveda hilton, Zoki461, SharpNinja in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiriGSX600 Objavljeno September 15, 2010 Deli Objavljeno September 15, 2010 Tako motor parajt zdej pa samo gasa se vidimo juter. Srečno :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 16, 2010 Deli Objavljeno September 16, 2010 Mal mokro je bilo.. Sej se da tut v takem vozit, sam vseen je bolš če je suho in sonce.. Zoki461 in hilton 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
musaschi64 Objavljeno September 16, 2010 Deli Objavljeno September 16, 2010 Mal mokro je bilo.. Sej se da tut v takem vozit, sam vseen je bolš če je suho in sonce.. A prav dol je bil dež? MiriGSX600, fp4492 in Zoki461 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno September 16, 2010 Deli Objavljeno September 16, 2010 Evo, rezultati treningov in dirk na Slovenia speed day-u. Kej dost dežja ni mogl bit, ker so časi ki so jih vozil kar konkretni. DXR16, suzuki, crusty in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se