biker77 Objavljeno September 16, 2010 Deli Objavljeno September 16, 2010 pol pa še dobr da sem šel..pa dež s sabo odnesel evo @dex pa je vseen blo okej..sorry??? musaschi64, malakai, hilton in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUŠČAR Objavljeno September 16, 2010 Deli Objavljeno September 16, 2010 Bilo je super:worship:, dežja je padlo le za vzorec. crusty, -pero- in Zoki461 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno September 16, 2010 Deli Objavljeno September 16, 2010 pol pa še dobr da sem šel..pa dež s sabo odnesel evo @dex pa je vseen blo okej..sorry??? Ni problema sploh Je blo fajn mal podebatirat, pa itak je bil namen it en krog z motorjem, da si mal glavo zluftam, to je pa blo doseženo. Btw, a te je fejst napralo? Jst sm se ustavu še u Postojni na Mobitelu in je vmes pol skor nehalo padat, tako da sem domou pršu skor čist suh Zoki461 in -pero- 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andro82 Objavljeno September 16, 2010 Deli Objavljeno September 16, 2010 Odličen dan....:notworthy: vreme se je pa tud odlično držalo :evilgrin: Tole je treba drugo leto ponovit! crusty, Zoki461 in -pero- 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno September 16, 2010 Deli Objavljeno September 16, 2010 (popravljeno) Super je bilo najprej pohvala organizatorju, da je nam turistom naklonil kar tri fure po 15min :notworthy: Vreme je bilo tudi super - tudi sonce se je pokazalo in popoldan je bila steza čisto suha. Lepa furca tudi dol in nazaj - sonce nas je grel do Postojne od Vrhnike naprej nas je mal opral... ...pa šeenkrat hvala Andro82 in ostali klapi ki mi je delala danes družbo - upam da se vidimo še kdaj na cesti in kakem :beer1: Popravljeno September 16, 2010. Popravil -pero- gregas, CBR600RR2008, crusty in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 (popravljeno) Začetek dneva je bil nikakav - nevreme/naliv. Končalo se je pa fajn. Pohvale organizatorju. Predogled fotk uradnih fotografov prek neta bo možen?:naughty: Je blo kar nekaj fotografov ob stezi, pa nekaj sonca za dobre fotke tud. Popravljeno September 17, 2010. Popravil gsx750f crusty 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 (popravljeno) Malo foto materijala ogrevanja po mokrem. Potem sem se pa raje vozu.:naughty: Popravljeno September 17, 2010. Popravil gsx750f DXR16, Ninč, Zoki461 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
musaschi64 Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 A prav dol je bil dež? Me pa res zanima kdo mi je dal minus samo zato, ker sem vprašal če je šel dol dež. salo, _ales_, Carp in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fp4492 Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 Me pa res zanima kdo mi je dal minus samo zato, ker sem vprašal če je šel dol dež. Evo, da ne boš slabe volje MiriGSX600, musaschi64 in Zoki461 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 se opravičujem vsem, ki ste morali dodatnih 15 minut čakati na dirko zaradi mojega olja na pisti, z deklcem sem zapel po tleh pa ga je prebilo, je pa bil že od lanskega padca načet, tako da je imel že čisto tanko steno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiriGSX600 Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 Odlično je bilo Organizacija je bla zelo zelo vredu. Zoki461 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 (popravljeno) V IMENU CELOTNE EKIPE SE ZAHVALJUJEM VSEM UDELEŽENCEM VČERAJŠNJEGA SLOVENIA SPEED DAY-a TER RAVNO TAKO OBISKOVALCEM ZA OGLED DOGODKA. VREME NAM DOPOLDAN NI BILO NAKLONJENO, AMPAK SE JE ČEZ DAN LE UREDILO. PODOBNI DOGODKI SO V SLOVENSKEM MOTO SVETU V VELIKEM POMANJKANJU IN RAVNO S TEGA RAZLOGA JE BIL VČERAJŠNJI TUDI ORGANIZIRAN. NEKAKO SMO MNENJA, DA "NAM JE RATALO" KAR PA BOSTE SEVEDA BOLJE POVEDALI VI VSI. NAPAKE SO VSEKAKOR BILE.... HAHA:)) USPEH ZA NAS SO BILI ŽE VSI NASMEJANI OBRAZI PO PRIREDITVI..............IN GLAVNA STVAR MINILO JE BREZ VEČJIH OZ. BOLJ TRAGIČNIH PADCEV. Lp Crusty Popravljeno September 17, 2010. Popravil crusty MiriGSX600, dotem, hilton in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 V IMENU CELOTNE EKIPE SE ZAHVALJUJEM VSEM UDELEŽENCEM VČERAJŠNJEGA SLOVENIA SPEED DAY-a TER RAVNO TAKO OBISKOVALCEM ZA OGLED DOGODKA. VREME NAM DOPOLDAN NI BILO NAKLONJENO, AMPAK SE JE ČEZ DAN LE UREDILO. PODOBNI DOGODKI SO V SLOVENSKEM MOTO SVETU V VELIKEM POMANJKANJU IN RAVNO S TEGA RAZLOGA JE BIL VČERAJŠNJI TUDI ORGANIZIRAN. NEKAKO SMO MNENJA, DA "NAM JE RATALO" KAR PA BOSTE SEVEDA BOLJE POVEDALI VI VSI. NAPAKE SO VSEKAKOR BILE.... HAHA:)) USPEH ZA NAS SO BILI ŽE VSI NASMEJANI OBRAZI PO PRIREDITVI..............IN GLAVNA STVAR MINILO JE BREZ VEČJIH OZ. BOLJ TRAGIČNIH PADCEV. Lp Crusty Čestitam mojstri. Pa še kdaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 (popravljeno) V IMENU CELOTNE EKIPE SE ZAHVALJUJEM VSEM UDELEŽENCEM VČERAJŠNJEGA SLOVENIA SPEED DAY-a TER RAVNO TAKO OBISKOVALCEM ZA OGLED DOGODKA. VREME NAM DOPOLDAN NI BILO NAKLONJENO, AMPAK SE JE ČEZ DAN LE UREDILO. PODOBNI DOGODKI SO V SLOVENSKEM MOTO SVETU V VELIKEM POMANJKANJU IN RAVNO S TEGA RAZLOGA JE BIL VČERAJŠNJI TUDI ORGANIZIRAN. NEKAKO SMO MNENJA, DA "NAM JE RATALO" KAR PA BOSTE SEVEDA BOLJE POVEDALI VI VSI. NAPAKE SO VSEKAKOR BILE.... HAHA:)) USPEH ZA NAS SO BILI ŽE VSI NASMEJANI OBRAZI PO PRIREDITVI..............IN GLAVNA STVAR MINILO JE BREZ VEČJIH OZ. BOLJ TRAGIČNIH PADCEV. Lp Crusty Mene sicer včeraj ni bilo na Grobniku, sem pa od nekaj udeležencev slišal same pohvale glede organizacije. :notworthy: Pa še vreme ste kljub slabim obetom popoldne zrihtali... Popravljeno September 17, 2010. Popravil marko55 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pepsi Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 V IMENU CELOTNE EKIPE SE ZAHVALJUJEM VSEM UDELEŽENCEM VČERAJŠNJEGA SLOVENIA SPEED DAY-a TER RAVNO TAKO OBISKOVALCEM ZA OGLED DOGODKA. VREME NAM DOPOLDAN NI BILO NAKLONJENO, AMPAK SE JE ČEZ DAN LE UREDILO. PODOBNI DOGODKI SO V SLOVENSKEM MOTO SVETU V VELIKEM POMANJKANJU IN RAVNO S TEGA RAZLOGA JE BIL VČERAJŠNJI TUDI ORGANIZIRAN. NEKAKO SMO MNENJA, DA "NAM JE RATALO" KAR PA BOSTE SEVEDA BOLJE POVEDALI VI VSI. NAPAKE SO VSEKAKOR BILE.... HAHA:)) USPEH ZA NAS SO BILI ŽE VSI NASMEJANI OBRAZI PO PRIREDITVI..............IN GLAVNA STVAR MINILO JE BREZ VEČJIH OZ. BOLJ TRAGIČNIH PADCEV. Lp Crusty Bilo je res super. Pohvale tudi z moje strani. Tudi panormska vožnja v treh delih super stvar Zoki461 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pepsi Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 V IMENU CELOTNE EKIPE SE ZAHVALJUJEM VSEM UDELEŽENCEM VČERAJŠNJEGA SLOVENIA SPEED DAY-a TER RAVNO TAKO OBISKOVALCEM ZA OGLED DOGODKA. VREME NAM DOPOLDAN NI BILO NAKLONJENO, AMPAK SE JE ČEZ DAN LE UREDILO. PODOBNI DOGODKI SO V SLOVENSKEM MOTO SVETU V VELIKEM POMANJKANJU IN RAVNO S TEGA RAZLOGA JE BIL VČERAJŠNJI TUDI ORGANIZIRAN. NEKAKO SMO MNENJA, DA "NAM JE RATALO" KAR PA BOSTE SEVEDA BOLJE POVEDALI VI VSI. NAPAKE SO VSEKAKOR BILE.... HAHA:)) USPEH ZA NAS SO BILI ŽE VSI NASMEJANI OBRAZI PO PRIREDITVI..............IN GLAVNA STVAR MINILO JE BREZ VEČJIH OZ. BOLJ TRAGIČNIH PADCEV. Lp Crusty Kaj pa slike? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 nekaj malega v glavnem z boksov........... seth, Zoki461, dotem in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crusty Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 .....madonca čist ta glavno sm pa spustu..... .) dotem, Zoki461, supermoto00 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 @crusty..na sliki kjer so te snemal pa vidim samo dva motorja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gorgh Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 Super je blo kar se mene tiče, dirke so ble dobre za gledat, edin vreme bi lohk bil mal bolj topel in suh....srbel me je pa tud ornk, k sm samo gledat pršu... seth 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoki461 Objavljeno September 17, 2010 Avtor Deli Objavljeno September 17, 2010 @crusty..na sliki kjer so te snemal pa vidim samo dva motorja jz pa vidim 3 dirkalnike in enega makaronarja tm v ozadju :naughty: gsx750f 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 jz pa vidim 3 dirkalnike in enega makaronarja tm v ozadju :naughty: nujno rabiš ena dobra očala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 Super je blo .....sicer je zjutri bl klavrno kazal......pljuskovi, pa sm misla, d bo moja grmljavina kr v kombiju ostala :grim(tnx Danci se enkrat, za šlep dol in nazaj .)), ampak se je pol zlo zlo zlo lep dan naredu in smo drajsal :010 , sicer samo turistično ampak za povratek na piste je blo glih prav . Vmes, k je scal smo mal pofotkala, tko d slikce pridejo, ko mi jih rata uredit. crusty in Zoki461 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ghost_R1 Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 Evo še z moje strani ena POHVALCA super je blo! DXR16, crusty in Zoki461 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gandi Objavljeno September 17, 2010 Deli Objavljeno September 17, 2010 Odličen dan....:notworthy: vreme se je pa tud odlično držalo :evilgrin: Tole je treba drugo leto ponovit! Škoda k se ti je tok dam mudil, sm te iskov pa zaman. Je pa res, da sm bil čist pr tazadnih dol, k sm letu po šihtu... Samo-(gsx750F) skozi bokse... Zoki461, She, DXR16 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se