PERO58 Objavljeno Avgust 20, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2010 Včeraj obiskal Zeltweg in videl,da so dela v polnem teku Polagali so asfalt :grim Urejali parkirišče pred glavno tribuno Ali mogoče gdo ve kaj več?
Cartman Objavljeno Avgust 20, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2010 Včeraj obiskal Zeltweg in videl,da so dela v polnem teku Polagali so asfalt :grim Urejali parkirišče pred glavno tribuno Ali mogoče gdo ve kaj več? Mirko Ališič se je precej razpisal. DXR16 1
PERO58 Objavljeno Avgust 20, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 20, 2010 Mirko Ališič se je precej razpisal. Zanimivi,zanimivo Hvala za povezavo imaš :beer1: v dobrem!
salsa Objavljeno Avgust 21, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2010 Dirkališče postavljajo nazaj. Moj prijatelj je po novem hišnik in pravi, da se v krtakem začne dogajato na polno. Red Bull je dal evrčke in dirkališče bo ponovno zaživelo.
Baky23 Objavljeno Avgust 23, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2010 Dirkališče postavljajo nazaj. Moj prijatelj je po novem hišnik in pravi, da se v krtakem začne dogajato na polno. Red Bull je dal evrčke in dirkališče bo ponovno zaživelo. Upajmo da bo tudi kaj za motorje tukaj nam bo pa zelo blizu se pravi najbližje :grim :grim
kewo Objavljeno Avgust 23, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2010 Upajmo da bo tudi kaj za motorje tukaj nam bo pa zelo blizu se pravi najbližje :grim :grim wooo huda ja, gorencov nav več na grobnik če bo kaj iz tega DXR16 in v3sn4 2
svobodnaptica01 Objavljeno December 29, 2010 Opozori Objavljeno December 29, 2010 Red Bull Ring bo očitno naslednje leto res zaživel, 9 in 10. 4 .2011 bodo otvorili Alpe-Adria prvenstvo 2011 prav tam DXR16, kewo in cvetkamarjetka 3
hilton Objavljeno December 29, 2010 Opozori Objavljeno December 29, 2010 Red Bull Ring bo očitno naslednje leto res zaživel, 9 in 10. 4 .2011 bodo otvorili Alpe-Adria prvenstvo 2011 prav tam drugače pa 28.6 .2011 Monster yart race day :closedeyes: 150 Monster YART Fans will have the possibilty to ride one full day on the beautiful brandnew Österreichring together with Igor JERMAN, Steve MARTIN and Gwen GIABBANI. For all participating Fans is waiting a Monster-YART Fan Package (incl.T-Shirt, Monster Drink's and Stickers etc.) We will also nominate the Miss MONSTER-YART which will fly with us to the 8 Hours of Donnington in August as Gridgirl. koga mika? lp Zoki461, jamah, Kor13 in 1 other 2 2
IBA Objavljeno December 29, 2010 Opozori Objavljeno December 29, 2010 (popravljeno) drugače pa 28.6 .2011 Monster yart race day :closedeyes: 150 Monster YART Fans will have the possibilty to ride one full day on the beautiful brandnew Österreichring together with Igor JERMAN, Steve MARTIN and Gwen GIABBANI. For all participating Fans is waiting a Monster-YART Fan Package (incl.T-Shirt, Monster Drink's and Stickers etc.) We will also nominate the Miss MONSTER-YART which will fly with us to the 8 Hours of Donnington in August as Gridgirl. koga mika? lp Kaj za Gridgirl bi se prijvil ? he he he drugače pa fajn da bo Zeltweg spet v akciji Popravljeno December 29, 2010. Popravil IBA hilton 1
musaschi64 Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 Kva je dj, a je kej novga, kdo ve? Kakor jaz slišim se bo letos že marsikaj dogajal. Bo treba jit mal pogledat.
hilton Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 zadeva se začne 15.04.2011Artbauer Racing Day und Artbauer Club TrophyArtbauer KFZ KGhttp://de.wikipedia.org/wiki/Red_Bull_Ring 22.04- 24.02 valentinos motorsport 18.06- 19.,6 mas Honda austria itn.... http://www.rennstrecken.tv/strecke/red-bull-ring-oesterreichring-a1-ring/ 5.8-06.8 KTM orange day ... lp h xyznanixyz, sesir, jamah in 1 other 2 2
musaschi64 Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 Po posnetku vožnje sodeč je hitra proga ko hudič. casper7 1
RVT Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 Po posnetku vožnje sodeč je hitra proga ko hudič. Jest sm šou tja zadnjo dirko F1 gledat in ta dirkališče je bl narejen za avtomobile k za motorje... če pa že gredo motorji gor imajo pa sigurno prednost močni motorji..
crusty Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 Jest sm šou tja zadnjo dirko F1 gledat in ta dirkališče je bl narejen za avtomobile k za motorje... če pa že gredo motorji gor imajo pa sigurno prednost močni motorji.. ....si mel tole v mislih?? .) roko, DXR16, musaschi64 in 9 others 8 4
RVT Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 ....si mel tole v mislih?? .) Ja za tja bi kr tole zbral ja... sam ne tvojga k je zamorjen Kor13 in sesir 2
crusty Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 ....si mel tole v mislih?? .) .....objaviš en nedolžni logo od firme katera dela najmočnejši serijski moped pa ti že minuse talajo......pa sej ne morš verjet :D dej mejte uni jajca k vam je to v zadovoljstvo pa še kakšno obrazložitev napište........aja jajc nimate ja vem le kaj sprašujem hilton, Kor13, suzuki in 11 others 7 7
RVT Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 .....objaviš en nedolžni logo od firme katera dela najmočnejši serijski moped pa ti že minuse talajo......pa sej ne morš verjet :D dej mejte uni jajca k vam je to v zadovoljstvo pa še kakšno obrazložitev napište........aja jajc nimate ja vem le kaj sprašujem Dons so taki cajti, da ste vsi bogati na tapeti :grim napiš da bi šou rad enkrat to dirkališče pogledat pa upaš, da boš čez par let tok našparu, da bo za bus do gor, pa boš dubu PLUSEK Kor13, hilton, domina in 6 others 7 2
musaschi64 Objavljeno Marec 2, 2011 Opozori Objavljeno Marec 2, 2011 .....objaviš en nedolžni logo od firme katera dela najmočnejši serijski moped pa ti že minuse talajo......pa sej ne morš verjet :D dej mejte uni jajca k vam je to v zadovoljstvo pa še kakšno obrazložitev napište........aja jajc nimate ja vem le kaj sprašujem Odpusti jim saj ne vedo kaj delajo.(govorijo) domina, Bremzer, Bjondi in 1 other 2 2
greg570 Objavljeno Marec 2, 2011 Opozori Objavljeno Marec 2, 2011 .....objaviš en nedolžni logo od firme katera dela najmočnejši serijski moped pa ti že minuse talajo...... Potem pa nisi objavil pravi logo... krucymucy, roko in krava 2 1
RVT Objavljeno Marec 2, 2011 Opozori Objavljeno Marec 2, 2011 .....objaviš en nedolžni logo od firme katera dela najmočnejši serijski moped pa ti že minuse talajo......pa sej ne morš verjet :D dej mejte uni jajca k vam je to v zadovoljstvo pa še kakšno obrazložitev napište........aja jajc nimate ja vem le kaj sprašujem Na ušes mi je danes pršlo, da ni več se opravičujem za roko, domina, Kor13 in 2 others 3 2
crusty Objavljeno Marec 2, 2011 Opozori Objavljeno Marec 2, 2011 .........da ste vsi bogati na tapeti...... ...no pol mene res ne bi blo treba met na piki....... domina in Bjondi 1 1
crusty Objavljeno Marec 2, 2011 Opozori Objavljeno Marec 2, 2011 Na ušes mi je danes pršlo, da ni več ....to je pa tud vse, da ti je na ušesa pršlo... .) Gamma, roko, hilton in 1 other 2 2
hilton Objavljeno Marec 2, 2011 Opozori Objavljeno Marec 2, 2011 Na ušes mi je danes pršlo, da ni več se opravičujem za hmmmm japonci naj onega kawnla najprej skup pošteno naredijo ne pa da bo vsaki 2 vpoklica no jaz grem na ktm day..... če mam ravno blizu musaschi64, bmw M3, roko in 3 others 3 3
crusty Objavljeno Marec 2, 2011 Opozori Objavljeno Marec 2, 2011 no jaz grem na ktm day..... če mam ravno blizu ..morš met to ktm-a a lahko tud kakšen drug moped.......sej po moje pista ustreza le enmu ktm-u ostali se bojo pa bl vlekl po pisti kakor pa dirkal?? hilton 1
musaschi64 Objavljeno Marec 2, 2011 Opozori Objavljeno Marec 2, 2011 (popravljeno) Tistga Kavlna bo treba menda (mi je na ušesa prišlo) vsak konc sezone pelat na servis da mu bojo mal ventile pa blajarco zamenal... Če ne bo že prejc zaribu. Popravljeno Marec 2, 2011. Popravil musaschi64 jupiter, roko, hilton in 1 other 2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se