Hanzi Objavljeno November 20, 2002 Opozori Objavljeno November 20, 2002 Ko se sem po skoraj enem mesecu in pol že obupal da mi bo nadrejeni v službi omogočil MAksi Gprs sem ravnokar dobil SMS z naslednjo vsebino. Storitev Maksi GPRS je vključena! :D :P Sedaj bom malo lažje pripenjal tudi kakšne smeškote pa kakšne slikce gledal saj ne bom gledal ravno na vsak kb ki ga bom pobral s spleta oziroma poslal. Pa tudi kakšen post več bom tudi lahko nasmetil na tem forumu. Skratka se tipkamo!
lojzi Objavljeno November 20, 2002 Opozori Objavljeno November 20, 2002 Hanzi, vsaj ena dobra novica! Želim ti še več veselja v sivini tvojega (začasnega) doma!
dave the wave Objavljeno November 20, 2002 Opozori Objavljeno November 20, 2002 Sedaj bom malo lažje pripenjal tudi kakšne smeškote pa ...ČOKOLADE, ja Hanzi ćokolade :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: lp DTW
Hanzi Objavljeno November 20, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 20, 2002 Sedaj bom malo lažje pripenjal tudi kakšne smeškote pa ...ČOKOLADE, ja Hanzi ćokolade :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: lp DTW Pridi ponjo: nekaj 10dag jo imam vedno na zalogi za tebe! :twisted: :evil: Lojzi! Je pa na žalost se pojavil problem nekje drugje glede GPRS ki pa upam da ga bomo tudi nekako rešili. :cry: :?
Hanzi Objavljeno November 22, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 22, 2002 Rešili! :D Skratka HVALAŠe zalaufamo pa boste spoznali hudička! :shock: :x :twisted: :evil: :wink:
Hanzi Objavljeno November 26, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 26, 2002 Včeraj zadeva delala Bp, danes pa nekaj šteka. Mislim da je nekaj s GSM narobe ali pa na mobitelu. Preko navadne linije in drugega GSM dela bolje kot preko GPRS. Sem kar malo užaljen. :cry: Pa saj bomo tud to uštimal ali pa se bo celo samo. mogoče rabi GSm samo malo počtka od včerajšnjega dne. :wink:
Lucky Objavljeno November 26, 2002 Opozori Objavljeno November 26, 2002 Hm, kaj pa je narobe? A meče ven, ali se sploh noče povezati? Mogoče je pa omrežje okoli travme preobremenjeno, pa ne gre skozi.
manjak Objavljeno November 26, 2002 Opozori Objavljeno November 26, 2002 Včeraj zadeva delala Bp, danes pa nekaj šteka. Mislim da je nekaj s GSM narobe ali pa na mobitelu. Preko navadne linije in drugega GSM dela bolje kot preko GPRS. Sem kar malo užaljen. :cry: Pa saj bomo tud to uštimal ali pa se bo celo samo. mogoče rabi GSm samo malo počtka od včerajšnjega dne. :wink: Preveč ga teraš :wink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se