alkatraz Objavljeno September 27, 2010 Opozori Objavljeno September 27, 2010 S pasuljem ga lahko tudi utrjuješ Ej tole na sliki je taprava "slončkova ringaraja" . Pa brez zamere pebi takle bi pa še jaz rigarajo Dr_Jakob 1
Dr_Jakob Objavljeno September 27, 2010 Avtor Opozori Objavljeno September 27, 2010 1. Ta slika je bila objavljena ze prejsnje leto v temi o II.Slonckovi ringaraji. Papigaman!! 2. @Alkatraz; a ti bi, da te slon nategne?? Thja... bom poklical v zivalski vrt Zagreb, ce je Dumbo se samski... oks, KUK679, maus in 1 other 3 1
alkatraz Objavljeno September 27, 2010 Opozori Objavljeno September 27, 2010 1. Ta slika je bila objavljena ze prejsnje leto v temi o II.Slonckovi ringaraji. Papigaman!! 2. @Alkatraz; a ti bi, da te slon nategne?? Thja... bom poklical v zivalski vrt Zagreb, ce je Dumbo se samski... jaz se tebe bolj bojim kot Dambota Dr_Jakob 1
pajkica Objavljeno September 27, 2010 Opozori Objavljeno September 27, 2010 pobiranje jabolk uspelo O:-) exclan, brembo, Dr_Jakob in 1 other 3 1
bmwslo Objavljeno September 28, 2010 Opozori Objavljeno September 28, 2010 1. Ta slika je bila objavljena ze prejsnje leto v temi o II.Slonckovi ringaraji. Papigaman!! Ja, saj sem je najverjetneje tudi jaz zalimal, pa kaj češ, če je tako aktualna brembo in Dr_Jakob 2
SF Objavljeno Oktober 28, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2010 (popravljeno) Naredite mi to padarjevicarjevo promenado spet siroko! Tokrat pridem s svojim motornem za tri dni... Jaka a moras ti meni se nekaj prinest? Popravljeno Oktober 28, 2010. Popravil SF trebor in Dr_Jakob 2
Kölm Objavljeno November 3, 2010 Opozori Objavljeno November 3, 2010 Sej bi še uletu na tole zadevo... če ne bi imela tako pederskega naslova. Moje skromno mnenje brez zamere. Dr_Jakob, anja37, Fritz in 14 others 5 12
Dr_Jakob Objavljeno November 3, 2010 Avtor Opozori Objavljeno November 3, 2010 Sej bi še uletu na tole zadevo... če ne bi imela tako pederskega naslova. Moje skromno mnenje brez zamere. Če ti je to edin razlog, da ne prideš, potem pa res poskrbi pa doma ostani. Takih kislih fac res ne rabimo tam. Hvala pa nasvidenje. KUK679, DAMI34, suhi in 14 others 12 5
thumper Objavljeno November 3, 2010 Opozori Objavljeno November 3, 2010 Sej bi še uletu na tole zadevo... če ne bi imela tako pederskega naslova. Moje skromno mnenje brez zamere. pa sm mislu de sm čudn ke petrol bojkotiram... wix, nejcgs, Cartman in 4 others 6 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 3, 2010 Opozori Objavljeno November 3, 2010 Sej bi še uletu na tole zadevo... če ne bi imela tako pederskega naslova. Moje skromno mnenje brez zamere. Sam res oks, Ervin93, DAMI34 in 14 others 4 13
Kramp Objavljeno November 3, 2010 Opozori Objavljeno November 3, 2010 No končno ste eni naglas povedali, da ima rajanje in opletanje z rilčki nek prizvok. Tudi jaz bom raje doma obsedel. Trdno na riti. :naughty: DAMI34, jupiter, Fritz in 7 others 5 5
pajkica Objavljeno November 3, 2010 Opozori Objavljeno November 3, 2010 kok se vsi za svoje rit bojite..... :lol: thumper, exclan, DRVOWP in 3 others 5 1
TONTO Objavljeno November 3, 2010 Opozori Objavljeno November 3, 2010 kok se vsi za svoje rit bojite..... :lol: Bolš za svojo kot za tvojo :xx: :xx: :xx: kar pa ne pomen da ne bom do Bistrce prropotal z mopetkom Dr_Jakob in wix 2
bajsi Objavljeno November 17, 2010 Opozori Objavljeno November 17, 2010 kaj pa vem, resnično nisem na to pomislil, sem se bolj na Elefantentreffen orientiral pri imenu, mogoče pa se malo smešno sliši ampak ne toliko, da bi bilo kritično. Bog pomagaj pa Ringaraja sve do jaja LP Bajsi riderrgirl, wix, trebor in 3 others 4 2
Dr_Jakob Objavljeno November 26, 2010 Avtor Opozori Objavljeno November 26, 2010 ZIMA ZIMA BELA, SEZONO JE VZELA, MOTORJE NAM JE SKRILA, ŠKODO JE NARDILA. SLONČKOV PA NE ZEBE, ...ZA SNEG NAM SE JEBE, ŽURKA BO TAPRAVA, MANJKA SAM ŠE TRAVA!!! FEBRUARJA ČAKAMO, NON-STOP KOKODAKAMO, KAJ SMO UGOTOVILI? DA ŽUR BOMO NARDILI!!! malakai, ImenitnaPriložnost, cikadina in 7 others 6 4
thumper Objavljeno November 26, 2010 Opozori Objavljeno November 26, 2010 kupim prednjo in zadnjo feltno za suzuki gn400 l.1981 ... za kramparce.. Dr_Jakob, Kramp in anja37 2 1
samosamo Objavljeno December 16, 2010 Opozori Objavljeno December 16, 2010 a kej dogaja ????? Dr_Jakob 1
wix Objavljeno December 16, 2010 Opozori Objavljeno December 16, 2010 Dogaja, dogaja... zdej bo doktor naročil pincete za fantke in una mejhna kladiva za punčke... ko bomo šli lulat, da bodo fantki loh prjel, punčke pa ledene sveče zbile stran. thumper, anja37, Dr_Jakob in 1 other 3 1
nejcgs Objavljeno December 18, 2010 Opozori Objavljeno December 18, 2010 (popravljeno) Sej bi še uletu na tole zadevo... če ne bi imela tako pederskega naslova....... ja, dragi Kölm, tako je to danes. Danes je v modi homesexualnost, brez tega ne gre več. A če bi naslov zvenel bolj lezbično bi pa prišel? a.) Stavim, da si po TV (ali celo v živo) gledal skupino moških ki se objemajo, poljubljajo, skačejo en na drugega.....in nisi preklopil drugam temveč si gledal. b.) Mogoče si gledal tudi dva, ki pred publiko na videz prakticirata dogy styl in pa meniški položaj - pa si ju gledal in se nisi nič zgražal. (glej kaj tedva delata c.) Zadnjič sem slučajno na TV opazil brhka dekleta, ki so se lovila in metala ena na drugo - gledalo jih je pa nekaj 1000 ljudi (+ jaz ) in navdušeno vzklikalo. d.) Pa prejšni teden je bila na TV skupina deklet, ki se trepljajo po ritiki - v javnosti?!? (sicer je to večkrat, toda nimam časa vsega gledat) Ma kakor koli obrneš, sama homoseksualnost (tako pedri kot lezbike ) - samo naslovi so drugačni at a) fuzbal (evo moški ples in objemanje (čas 0:26) " at b.) npr. UFC (glej kaj tadva delata (čas 1:00) at c) ameriški fuzbal - ženske (lingerie football) at d) odbojka seveda boš rekel; eh, to je drugače. No ja..... mislim da na ringaraja ne bo toliko homo prizorov kot v zg. navedenih oddajah. Tako da (kot je rekla pajkica) - nic se bat za rit. Pa da ne bo pomote - nisem član toplovodarjev, edino tisti tvoj butasti argument me je mal razkuril - drugič bodi vsaj tiho. (mal moram bit žleht) Popravljeno December 18, 2010. Popravil nejcgs Dr_Jakob, DAMI34, dobravec in 8 others 9 2
thumper Objavljeno December 18, 2010 Opozori Objavljeno December 18, 2010 Dogaja, dogaja... zdej bo doktor naročil pincete za fantke in una mejhna kladiva za punčke... ko bomo šli lulat, da bodo fantki loh prjel, punčke pa ledene sveče zbile stran. če pride MZ bo moral doktor naročit dve roza pincetke ... itak pa so slončki BI pa BO ..... semtertjametalni .. BI - eni BI pa ne bojo dobli , drugi BI pa tud , pa se nam ne da ( na žurih) ... BO pa sigurno luštno brez nekih vsakdanjih seratorjev in pozerjev ( tudi če BI prišli , BI bili v senci ( itak sonce ne posije na plac) ) ... tako da razna zelenjava , ki potrebuje sončne žarke za fotosintezo kakokorkoli ne bi preživela ( od zelenjave ne preživi niti albanček - se pa dobro prestruktuira) ... nejcgs, trebor, wix in 3 others 5 1
SF Objavljeno December 26, 2010 Opozori Objavljeno December 26, 2010 Evo banda jest sm že robo začel počasi vkup metat! Dr_Jakob in wix 2
Dr_Jakob Objavljeno December 26, 2010 Avtor Opozori Objavljeno December 26, 2010 Evo banda jest sm že robo začel počasi vkup metat! A s tem mislis sneg al slonovaco? oks 1
thumper Objavljeno December 26, 2010 Opozori Objavljeno December 26, 2010 Evo banda jest sm že robo začel počasi vkup metat! ma jst mam to skoz na mopedu bereit ... edin za kotel , roštilj ,šotor pa pijačo pa odojka morm še plac nagruntat...če ne bom kar ene kevlar vreče za sabo vleku ... Dr_Jakob in anja37 1 1
TONTO Objavljeno December 26, 2010 Opozori Objavljeno December 26, 2010 Vesel Božič Srečn Nov let Pa toplo rit želim vsem slončkom in slonicam Dr_Jakob in anja37 1 1
Dr_Jakob Objavljeno December 26, 2010 Avtor Opozori Objavljeno December 26, 2010 I tebi sine, i tebi. oks in anja37 2
Priporočene objave