Dr_Jakob Objavljeno Februar 21, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 21, 2011 http://www.motosvet.com/tednoskop-20110221.html poročilo s III.Slončkove ringaraje! Dare1, umetnica51, oks in 1 other 2 2
anja37 Objavljeno Marec 14, 2011 Opozori Objavljeno Marec 14, 2011 Še par slikc od petka umetnca51 tko te lepo videt med temi babci umetnica51 in ninjaxx 1 1
domina Objavljeno April 8, 2011 Opozori Objavljeno April 8, 2011 no glede na povsem nova dejstva, ki so se pojavila na zadnjem kofetkanju z ursso... ...izrekam iskreno opravičilo rdečemu vregecu, ker se je dejansko trudil s krofi za mene in se menda z njimi že v trdi temi vozil s trojan. v zameno obljubim da ob prvi priložnosti jaz zrihatam krofe za vaju wix, umetnica51, TBoxer in 1 other 3 1
thumper Objavljeno April 8, 2011 Opozori Objavljeno April 8, 2011 no glede na povsem nova dejstva, ki so se pojavila na zadnjem kofetkanju z ursso... ...izrekam iskreno opravičilo rdečemu vregecu, ker se je dejansko trudil s krofi za mene in se menda z njimi že v trdi temi vozil s trojan. v zameno obljubim da ob prvi priložnosti jaz zrihatam krofe za vaju ja nas ki nas je skrbelo zanj kje hodi 2 uri iz ljubljane u kamniško pa mandi gleda ... anja37, Dare1, umetnica51 in 1 other 2 2
umetnica51 Objavljeno April 29, 2011 Opozori Objavljeno April 29, 2011 spomini na SLONČKE v KAMNIŠKI BISTRCI SO NEPOZABNI...Mal pozno,a organizatorju se zahvaljujem za res čudovit večer... Ma jest sm vsekakor uživala,kolegica iz LJ pa tud.......čeprav je prišla u škornjah s petko... DRUGO LETO BOM PA ZIHR PRESPALA pod šotorom.... :yes: p.s.:nejcgs jest mam še boljše fotke z jezikom in eno roko na napačni strani... boost, ducatixx, wild69wave in 5 others 2 6
samosamo Objavljeno April 29, 2011 Opozori Objavljeno April 29, 2011 spomini na SLONČKE v KAMNIŠKI BISTRCI SO NEPOZABNI...Mal pozno,a organizatorju se zahvaljujem za res čudovit večer... Ma jest sm vsekakor uživala,kolegica iz LJ pa tud.......čeprav je prišla u škornjah s petko... DRUGO LETO BOM PA ZIHR PRESPALA pod šotorom.... :yes: p.s.:nejcgs jest mam še boljše fotke z jezikom in eno roko na napačni strani... a men za majco pa nč hvala????????? umetnica51 in anja37 1 1
umetnica51 Objavljeno April 30, 2011 Opozori Objavljeno April 30, 2011 umetnca51 tko te lepo videt med temi babci ANČI!!! Dons prvič vidla tele fotke in dobr da sm slikana samo na en fotki pa še to u na pol temi in megli...)) mojamiska, wild69wave, ducatixx in 5 others 2 6
umetnica51 Objavljeno April 30, 2011 Opozori Objavljeno April 30, 2011 a men za majco pa nč hvala????????? SAMOSAMO TUDI VAM osebno z vsem spoštovanjem HVALA ZA MAJČKO..... Sam dons ne vem kje je...oz pri komu je tale slončkova majica p.s:krive so borovničke pr ta umazanmu motogp1999, ninjaxx, ducatixx in 5 others 2 6
TONTO Objavljeno Maj 13, 2011 Opozori Objavljeno Maj 13, 2011 (popravljeno) moja majca kje je ostala Popravljeno Maj 13, 2011. Popravil TONTO umetnica51 1
umetnica51 Objavljeno Maj 13, 2011 Opozori Objavljeno Maj 13, 2011 moja majca kje je ostala sm našla majco v omari .... še kar se sveti slonček in me spominja na kamniško bistrco,kres,dobro družbo..... :notworthy: mojamiska, ninjaxx, boost in 5 others 2 6
samosamo Objavljeno Maj 15, 2011 Opozori Objavljeno Maj 15, 2011 PR MEN TE ČAKA !!!!!!! ITAK !!! Boš mogu kdaj v Kamnik na kofe pridet !!! moja majca kje je ostala umetnica51 1
thumper Objavljeno Maj 15, 2011 Opozori Objavljeno Maj 15, 2011 PR MEN TE ČAKA !!!!!!! ITAK !!! Boš mogu kdaj v Kamnik na kofe pridet !!! sej ti bi tud lohk na kofe pršu...u kamnk ..dons po moto gp... Dare1 in umetnica51 1 1
samosamo Objavljeno Maj 15, 2011 Opozori Objavljeno Maj 15, 2011 kam že ????? sej ti bi tud lohk na kofe pršu...u kamnk ..dons po moto gp...
Racer 123 Objavljeno Maj 18, 2011 Opozori Objavljeno Maj 18, 2011 a ta ringaraja je bl za osamlene moške pa da so ful ampak res ful prjatlčki :naughty: pol se spi po šotorih po dva ženske pa na stražo rdeci_vragec, hilton, bajkr88 in 6 others 6 3
thumper Objavljeno Maj 18, 2011 Opozori Objavljeno Maj 18, 2011 a ta ringaraja je bl za osamlene moške pa da so ful ampak res ful prjatlčki :naughty: pol se spi po šotorih po dva ženske pa na stražo kere ženske ? ti bom mojo posodu za dva dni- boš potem pameten bil...ko boš postal brezseksualec... halls, oks, riderrgirl in 4 others 5 2
Alla Objavljeno Maj 19, 2011 Opozori Objavljeno Maj 19, 2011 a ta ringaraja je bl za osamlene moške pa da so ful ampak res ful prjatlčki :naughty: pol se spi po šotorih po dva ženske pa na stražo In to zine en, s totalno pederskim avatarjem? :naughty:
samosamo Objavljeno Maj 19, 2011 Opozori Objavljeno Maj 19, 2011 a ta ringaraja je bl za osamlene moške pa da so ful ampak res ful prjatlčki :naughty: pol se spi po šotorih po dva ženske pa na stražo ej mat kur..... nikol navš zvedu!!! je pa lepo živet v nevednosti vsaj ne boli !! sam neki mi ne potegne kako si lohk pr tolk folka k je gor ponavad osamljen??? umetnica a si bla kej osamljena??? pomoje je bil na ta vikend še najbol osamljen racer 123 s kšnmu starmu playbojem v rok !!! no vsaj dobro družbo je mel pa članki so tud dobri.... anja37, rdeci_vragec, bajkr88 in 5 others 5 3
samosamo Objavljeno Maj 19, 2011 Opozori Objavljeno Maj 19, 2011 kere ženske ? ti bom mojo posodu za dva dni- boš potem pameten bil...ko boš postal brezseksualec... a tvoja mojo pozna??? a sta mogoče dvojčici??? Dr_Jakob, thumper, bajkr88 in 2 others 2 3
thumper Objavljeno Maj 19, 2011 Opozori Objavljeno Maj 19, 2011 a tvoja mojo pozna??? a sta mogoče dvojčici??? pozna mogoče ..v žlaht pa dvomim --- pa nehi svojo tolk hvalt ke pol te še tolk ne bo spustila ven kt zdej ... anja37 in oks 2
Racer 123 Objavljeno Maj 23, 2011 Opozori Objavljeno Maj 23, 2011 In to zine en, s totalno pederskim avatarjem? :naughty: hej tole pa boli k hudič. sm pč mal podoben temu na slikci, sam večji pa bl suh, pa nimam ogrinjala. oks, hilton, Dr_Jakob in 1 other 1 3
pajkica Objavljeno Maj 23, 2011 Opozori Objavljeno Maj 23, 2011 hej tole pa boli k hudič. sm pč mal podoben temu na slikci, sam večji pa bl suh, pa nimam ogrinjala. sej fertah, pa ketna okol vratu sta čist ok DAMI34, trebor, Dr_Jakob in 5 others 6 2
samosamo Objavljeno Maj 23, 2011 Opozori Objavljeno Maj 23, 2011 hej tole pa boli k hudič. sm pč mal podoben temu na slikci, sam večji pa bl suh, pa nimam ogrinjala. Chancho! ... when you are a man some times you wear stretchy pants ... in your room ... is for fun. ne sekiri se tapravih descev se zmeri manka !!!! a prideš na slončke drug let??? ti lohk šotorčk prej pogrejem, no tko če bi kakšnga prjatelčka rabu !! just for fun... anja37, riderrgirl in DAMI34 2 1
pajkica Objavljeno Maj 23, 2011 Opozori Objavljeno Maj 23, 2011 a prideš na slončke drug let??? ti lohk šotorčk prej pogrejem, no tko če bi kakšnga prjatelčka rabu !! just for fun... pacek, men nis nkol reku da mi boš šotor prej pogrel ... sem mogla zmer dumu spat.... beeeeeeeeee ninjaxx in anja37 2
samosamo Objavljeno Maj 23, 2011 Opozori Objavljeno Maj 23, 2011 (popravljeno) pacek, men nis nkol reku da mi boš šotor prej pogrel ... sem mogla zmer dumu spat.... beeeeeeeeee če pa pravš de s kuram spat hodiš..........!!! pa pajkic nis mela nikol gor ....... men pa tko stretchy pants všeč......!!! Popravljeno Maj 23, 2011. Popravil samosamo riderrgirl, DAMI34, thumper in 1 other 3 1
Priporočene objave