domina Objavljeno Januar 14, 2011 Opozori Objavljeno Januar 14, 2011 kaj pa snežn top že mate? a krofi bodo tud? lani so bli ful dobri... sam mal zmrznjeni Dr_Jakob in hilton 2
Dr_Jakob Objavljeno Januar 14, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Januar 14, 2011 a krofi bodo tud? lani so bli ful dobri... sam mal zmrznjeni Ma, PROV POSEBEJ ZATE PRINESEM EN PLADENJ KROFOV, sam da prides gor, velja? oks 1
domina Objavljeno Januar 14, 2011 Opozori Objavljeno Januar 14, 2011 Ma, PROV POSEBEJ ZATE PRINESEM EN PLADENJ KROFOV, sam da prides gor, velja? obljubiš? ps: najrajši imam tiste z vanilijevo kremo pa čokolado Dr_Jakob in hilton 2
Dr_Jakob Objavljeno Januar 14, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Januar 14, 2011 obljubiš? ps: najrajši imam tiste z vanilijevo kremo pa čokolado SLOVESNO OBLJUBIM, da bom prinesel cel pladenj krofov Strojan na III.Slončkovo ringarajo, ce Domina pride gor prespat. (Pod pogojem, da ne pozabim, seveda ) She, oks in wix 2 1
Dr_Jakob Objavljeno Januar 14, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Januar 14, 2011 (Pod pogojem, da ne pozabim, seveda ) Slednjemu se lahko izognes tako, da me pravocasno spomnis oks 1
domina Objavljeno Januar 14, 2011 Opozori Objavljeno Januar 14, 2011 hahaha... mogoče vas pridem pogledat glede na to kok zelo prijazni ste vsi bili lani pa da vsaj pajkico pa riderrgirl pozdravim pa vse ostale seveda tud drugače pa kot zgleda boš moral v logotipu zamenjat snežinkice pri slončku za zvončke in trobentice, če bo še naprej tolk toplo hilton, rdeci_vragec, Dr_Jakob in 1 other 4
domina Objavljeno Januar 14, 2011 Opozori Objavljeno Januar 14, 2011 Slednjemu se lahko izognes tako, da me pravocasno spomnis c c c, menda se boš že spomnil.... sej nisi blond Dr_Jakob in hilton 2
pajkica Objavljeno Januar 15, 2011 Opozori Objavljeno Januar 15, 2011 a krofi bodo tud? lani so bli ful dobri... sam mal zmrznjeni menda bo štrudl :surrender: Dr_Jakob, exclan, wix in 2 others 4 1
pajkica Objavljeno Januar 15, 2011 Opozori Objavljeno Januar 15, 2011 hahaha... mogoče vas pridem pogledat glede na to kok zelo prijazni ste vsi bili lani pa da vsaj pajkico pa riderrgirl pozdravim pa vse ostale seveda tud drugače pa kot zgleda boš moral v logotipu zamenjat snežinkice pri slončku za zvončke in trobentice, če bo še naprej tolk toplo mogoče je rekla se mi zdi da sem to že slišala enkrat :lol: O:-) Dr_Jakob in exclan 1 1
domina Objavljeno Januar 15, 2011 Opozori Objavljeno Januar 15, 2011 menda bo štrudl :surrender: uh sej štrudl je še bolš... še posebi če je domač mogoče je rekla se mi zdi da sem to že slišala enkrat :lol: O:-) v drugo gre raje... al kak je že Dr_Jakob in hilton 2
SF Objavljeno Januar 15, 2011 Opozori Objavljeno Januar 15, 2011 (popravljeno) Zdej pa že mal boljše kaže... Snega do jaja! http://www.accuweather.com/en-us/si/kamnik/kamnik/quick-look.aspx?cityid=298540 Popravljeno Januar 15, 2011. Popravil SF bajkr88 in Dr_Jakob 1 1
thumper Objavljeno Januar 15, 2011 Opozori Objavljeno Januar 15, 2011 (popravljeno) Zdej pa že mal boljše kaže... Snega do jaja! http://www.accuweath...x?cityid=298540 nekej snega bo že .. upam .. sam zate me skrbi de ti ni nog spodneslo ... Popravljeno Januar 15, 2011. Popravil thumper Dr_Jakob 1
JONI 46 Objavljeno Januar 15, 2011 Opozori Objavljeno Januar 15, 2011 Mogoce ga pa v dolino tud kj nanese http://www.snow-forecast.com/resorts/VelikaPlanina/6day/top Dr_Jakob 1
rdeci_vragec Objavljeno Januar 17, 2011 Opozori Objavljeno Januar 17, 2011 a krofi bodo tud? lani so bli ful dobri... sam mal zmrznjeni Ni panike, prinesem mikrovalovko! Dr_Jakob, riderrgirl in domina 3
domina Objavljeno Januar 17, 2011 Opozori Objavljeno Januar 17, 2011 Ni panike, prinesem mikrovalovko! :lol1: prav predstavljam si te kak jo zadaj na motorju pelješ čez pol slovenije riderrgirl, Dr_Jakob in hilton 3
thumper Objavljeno Januar 17, 2011 Opozori Objavljeno Januar 17, 2011 :lol1: prav predstavljam si te kak jo zadaj na motorju pelješ čez pol slovenije sej bo mene sfehtal za mikrovalovko .. pa ker sva dobra kolega mu bom pustu de se bo lohk hvalu de jo je on prpelu... Dr_Jakob 1
domina Objavljeno Januar 17, 2011 Opozori Objavljeno Januar 17, 2011 sej bo mene sfehtal za mikrovalovko .. pa ker sva dobra kolega mu bom pustu de se bo lohk hvalu de jo je on prpelu... no to pa je požrtvovalnost... ni kaj Dr_Jakob in hilton 2
Dr_Jakob Objavljeno Januar 17, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Januar 17, 2011 Ummm... da prekinem to skrajno euforijo... sej se spomnite, da gor nema strom? Al ste bli prevec pod gasom, da bi opazli? haha, mikrovalovka na drwa oks 1
domina Objavljeno Januar 17, 2011 Opozori Objavljeno Januar 17, 2011 Ummm... da prekinem to skrajno euforijo... sej se spomnite, da gor nema strom? Al ste bli prevec pod gasom, da bi opazli? haha, mikrovalovka na drwa ah dej no dej Jaka... mal domišlije nikol ne škodi lahk se gremo Macgyver stayla :evilgrin: glede na to da je P=UxI, rabiš samo en motor z izredno močnim alternatorjem in eno mikrovalovko, ki porab zelo mal toka... pa je problem rešen :hooray: no čeprav verjamem da bi Macgyver ta problem rešil samo z žico in kaktusom trebor, Dr_Jakob, suzuki in 2 others 5
thumper Objavljeno Januar 17, 2011 Opozori Objavljeno Januar 17, 2011 če ma apnček 2,2kW samo še ogrodje za apnčka vpet , pa rolo za zadnjo gumo preko katere se goni aksa od generatorja... tko se pretvor mešanico 6v na 220v ... magajvr je pussy ... rdeci_vragec, malakai, cikadina in 2 others 5
rdeci_vragec Objavljeno Januar 18, 2011 Opozori Objavljeno Januar 18, 2011 :lol1: prav predstavljam si te kak jo zadaj na motorju pelješ čez pol slovenije če sem lahko roštilj čez slo prepeljal lahko tut mikrovalovko ste mi vi eni macgyverji ja... sej se lahko mikrovalovko na ogenj postavi, pa sluzi kot pečica...simpl kot pasulj Dr_Jakob in domina 2
avtomoto Objavljeno Januar 18, 2011 Opozori Objavljeno Januar 18, 2011 ste mi vi eni macgyverji ja... sej se lahko mikrovalovko na ogenj postavi, pa sluzi kot pečica...simpl kot pasulj če postavimo še hladilnik na ogenj pa lahko imamo tudi toplo pijačo . . . . :naughty: Dr_Jakob 1
samosamo Objavljeno Januar 18, 2011 Opozori Objavljeno Januar 18, 2011 ni panike !!!! lohk mikrowelle kr doma počaka !!! mam ene 3 lesene šporgete naročene pa bo že nekak !!! Dr_Jakob 1
thumper Objavljeno Januar 19, 2011 Opozori Objavljeno Januar 19, 2011 ni panike !!!! lohk mikrowelle kr doma počaka !!! mam ene 3 lesene šporgete naročene pa bo že nekak !!! evo simpl kt pasulj..pržgeš šporget pa ke zgori pržgeš novga... trebor in Dr_Jakob 2
Dr_Jakob Objavljeno Januar 20, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Januar 20, 2011 Glavn, da bomo spet drwa v gojzd vlekl, ne? oks 1
Priporočene objave