MAXISLAVC Objavljeno Maj 3, 2011 Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 PRIJAVA NA IZLET V OSIJEK 1. @Skuterist 3 dni (najmanj ) 2. @Maxiscooter 3 dni ( brez poti nazaj ) 3. @Pelikan - 3 dni (najmanj ) 4. @Flukturr - 3 dni (vračam se v nedeljo) 5. @sat500 + sopotnica - 3 dni (vračam se v nedeljo) 6. @dore61 + sopotnica 3 dni (najmanj ) 7. @Ssabic + sopotnica - 3 dni (vračam se v nedeljo) 8. @Maxislavc - 3 dni (vračam se v nedeljo) 9. @hales-3dni (tudi se vrnem nedeljo) 10. @burgman650e - 3 dni ( vrčanje odvisno od raspoloženja in ... ) 11. @605 + sopotnica?? (vračam se v nedeljo ?? ) 12. @1965-3 dni 13. @gusar-najman 3dni 14. @ Bok@ - 3 dni ( v ponedeljek nadaljujem pot v Bosno) 15. @mojca (od petka do nedelje - če bo znesl 16. @piaggiox9 + sopotnica - 3 dni ( vračava se tudi po daljši poti če je kdo za ) 17.@ Dorjan + sopotnica - 3 dni ( vračamo se po dogovoru ) 18. Zvone500 + sopotnica - 3 dni (če nama bo zneslo) 19. Aleš+sopotnica - 3 dni SPISEK ZA MAJICE 1. @pelikan 1 xl 2. @maxiscooter 1 xxl 3. @burgman650E 2 xxl 4. @605 2 L 5. @Maxislavc 1 xl 6. @Flukturr 1 L, 1 M 7. SSabic 1 M, 1 L 8. @dore61 1 XXL in 1 L 9. @piaggiox9 1 XXL in 1 S 10.@hales 1×L 11. @ Bok@ 1x XXXL 12. @mojca 1x L ?? 13. Zvone500 1x L, 1x S 14.gusar1x XXL Mislim, da je to zadnji spisek, res sem prijavil prijatelja s sopotnico že malo po roku pa se bomo nekako dogovorili.
dore61 Objavljeno Maj 3, 2011 Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 (popravljeno) Pozdravljeni, kot berem nas je kar nekaj kandidatov za vrnitev domov preko Bosne in dalje ob morju s predvidenimi nočitvami ??? Če ima kdo kake izkušnje za predvideno traso (mogoče kolegi iz Hrvaške), bi bilo dobrodošlo, da pripravi načrt poti, postankov in v katerih krajih bi prespali . Seveda pa ima vsak svojo različico in jo uskladi z ostalimi Da pa ne bi po nepotrebnem polnili foruma, se lahko o vsem dogovorimo na licu mesta - Osijek ! Kaj mislite ostali . Lep iz Prekmurja Popravljeno Maj 3, 2011. Popravil dore61
gusar Objavljeno Maj 3, 2011 Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 Lep pozdrav, mislim,da bo najbolše, da se dogovorimo v Osjeku .Bo tudi jasno glede vremena Bremzer 1
sat500 Objavljeno Maj 3, 2011 Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 PRIJAVA NA IZLET V OSIJEK 1. @Skuterist 3 dni (najmanj ) 2. @Maxiscooter 3 dni ( brez poti nazaj ) 3. @Pelikan - 3 dni (najmanj ) 4. @Flukturr - 3 dni (vračam se v nedeljo) 6. @dore61 + sopotnica 3 dni (najmanj ) 7. @Ssabic + sopotnica - 3 dni (vračam se v nedeljo) 8. @Maxislavc - 3 dni (vračam se v nedeljo) 9. @hales-3dni (tudi se vrnem nedeljo) 10. @burgman650e - 3 dni ( vrčanje odvisno od raspoloženja in ... ) 11. @605 + sopotnica?? (vračam se v nedeljo ?? ) 12. @1965-3 dni 13. @gusar-najman 3dni 14. @ Bok@ - 3 dni ( v ponedeljek nadaljujem pot v Bosno) 15. @mojca (od petka do nedelje - če bo znesl 16. @piaggiox9 + sopotnica - 3 dni ( vračava se tudi po daljši poti če je kdo za ) 17.@ Dorjan + sopotnica - 3 dni ( vračamo se po dogovoru ) 18. Zvone500 + sopotnica - 3 dni (če nama bo zneslo) 19. Aleš+sopotnica - 3 dni SPISEK ZA MAJICE 1. @pelikan 1 xl 2. @maxiscooter 1 xxl 3. @burgman650E 2 xxl 4. @605 2 L 5. @Maxislavc 1 xl 6. @Flukturr 1 L, 1 M 7. SSabic 1 M, 1 L 8. @dore61 1 XXL in 1 L 9. @piaggiox9 1 XXL in 1 S 10.@hales 1×L 11. @ Bok@ 1x XXXL 12. @mojca 1x L ?? 13. Zvone500 1x L, 1x S 14.gusar1x XXL Mislim, da je to zadnji spisek, res sem prijavil prijatelja s sopotnico že malo po roku pa se bomo nekako dogovorili. Ne, ni pravi spisek. Sem se moral pod zaporedno številko 5 žal odjaviti za Osijek že pred časom, ker se mi ne znese. Lepo se imejte.
osnexus Objavljeno Maj 3, 2011 Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 PRIJAVA NA IZLET V OSIJEK 1. @Skuterist 3 dni (najmanj ) 2. @Maxiscooter 3 dni ( brez poti nazaj ) 3. @Pelikan - 3 dni (najmanj ) 4. @Flukturr - 3 dni (vračam se v nedeljo) 5. @dore61 + sopotnica 3 dni (najmanj ) 6. @Ssabic + sopotnica - 3 dni (vračam se v nedeljo) 7. @Maxislavc - 3 dni (vračam se v nedeljo) 8. @hales-3dni (tudi se vrnem nedeljo) 9. @burgman650e - 3 dni ( vrčanje odvisno od raspoloženja in ... ) 10.@605 + sopotnica?? (vračam se v nedeljo ?? ) 11.@1965-3 dni 12.@gusar-najman 3dni 13.@ Bok@ - 3 dni ( v ponedeljek nadaljujem pot v Bosno) 14.@mojca (od petka do nedelje - če bo znesl 15.@piaggiox9 + sopotnica - 3 dni ( vračava se tudi po daljši poti če je kdo za ) 16.@ Dorjan + sopotnica - 3 dni ( vračamo se po dogovoru ) 17. Zvone500 + sopotnica - 3 dni (če nama bo zneslo) 18. Aleš+sopotnica - 3 dni SPISEK ZA MAJICE 1. @pelikan 1 xl 2. @maxiscooter 1 xxl 3. @burgman650E 2 xxl 4. @605 2 L 5. @Maxislavc 1 xl 6. @Flukturr 1 L, 1 M 7. SSabic 1 M, 1 L 8. @dore61 1 XXL in 1 L 9. @piaggiox9 1 XXL in 1 S 10.@hales 1×L 11. @ Bok@ 1x XXXL 12. @mojca 1x L ?? 13. Zvone500 1x L, 1x S 14.gusar1x XXL
osnexus Objavljeno Maj 3, 2011 Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 Samo na znanje , do sada nisam to mogao objaviti a sada imam službenu potvrdu da je u Nedjelju 22. 05 ručak i piće besplatno za sve učesnike meet-a...
skuterist Objavljeno Maj 3, 2011 Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 Samo na znanje , do sada nisam to mogao objaviti a sada imam službenu potvrdu da je u Nedjelju 22. 05 ručak i piće besplatno za sve učesnike meet-a... Tisti, ki bi izlet podaljšali se mi prosim javite na PM (ali tel.) @Dore61, @Gorazdu lahko pa tudi meni.
MAXISLAVC Objavljeno Maj 3, 2011 Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 Samo na znanje , do sada nisam to mogao objaviti a sada imam službenu potvrdu da je u Nedjelju 22. 05 ručak i piće besplatno za sve učesnike meet-a... Bravo Tomislave.......:notworthy: žao mi je da se prebrzo vračam
osnexus Objavljeno Maj 3, 2011 Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 Tisti, ki bi izlet podaljšali se mi prosim javite na PM (ali tel.) @Dore61, @Gorazdu lahko pa tudi meni. I meni naravno.....da nešto napravim po tom pitanju............
osnexus Objavljeno Maj 3, 2011 Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 Ovim putem , molim @bestmedia da napravi pravac kretanja za učesnika @ante46 nekako su mu putevi čudni....pa da ga imamo u vidu....
Burgman650E Objavljeno Maj 4, 2011 Opozori Objavljeno Maj 4, 2011 Pozdravljen Dobro si shvatio. Satnica je rađena za put po staroj cesti od Rijeke do Zagreba. Ne postoji nikakav poseban razlog za putovanje po staroj cesti. Pridržavao sam se vaših većinskih želja sa prijašnjih skupova da se izbjegava auto put. Dakle ukratko ne postoji nikakav razlog da se ne ide auto putem od Rijeke do Zagreba. Dalje se ionako mora ići van autoputa da bi došli do Đurđevca i sastali se s ostalim sudionicima. Dakle, ako bi se išlo auto-putem, promjenjene bi bile točke sastajanja i odmora, kao i vremena polazaka. Karlovac kao mijesto sastajanja tada odpada jer ne vjerujem da se nekome da silaziti s auto puta u centar pa opet nazad na auto put. Probat ću sastaviti satnicu kao opciju puta auto putem. Zdravo Jesi li možda pogledao mogučnost, kako bi bilo , ako bi od Rijeke pa do Zagreba pičili autoputem .. zanima me i kakvo je mišljenje ostalih učesnika, koji kreću prema Zagrebu iz pravca Rijeke ljepi pozdrav Dean
Bestmedia Objavljeno Maj 4, 2011 Opozori Objavljeno Maj 4, 2011 Ovim putem , molim @bestmedia da napravi pravac kretanja za učesnika @ante46 nekako su mu putevi čudni....pa da ga imamo u vidu.... Koliko vidim @ante46 nije na spisku za susret, predo se :surrender:, pa mu pravac kretanja ni ne treba
Bestmedia Objavljeno Maj 4, 2011 Opozori Objavljeno Maj 4, 2011 Zdravo Jesi li možda pogledao mogučnost, kako bi bilo , ako bi od Rijeke pa do Zagreba pičili autoputem .. zanima me i kakvo je mišljenje ostalih učesnika, koji kreću prema Zagrebu iz pravca Rijeke ljepi pozdrav Dean Lepi pozdrav Deane. Evo ovako, iz Rijeke polazomo samo nas tri, ja i moja dva gosta, četvrti je koma1 koji kreće s Raba. Kako sada stoji, naš dogovor je da se ide starom cestom, napominjem za sada. Tako da bi se sastali s ostalima na OMV benzinskoj na zaobilaznici kod Sesveta u Zagrebu oko 14 sati. Zato ni nisam radio nikakvu dodatnu satnicu ili mjesta sastajanja. VAŽNO JE DA SVI BUDEMO U ZAGREBU U 14:00 SATI.
ssabic Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 Koliko vidim @ante46 nije na spisku za susret, predo se :surrender:, pa mu pravac kretanja ni ne treba Ante pravi da je bliže do Berlina kot do Osjeka in da je to na koncu sveta tako da je še mene strah kje je to. :naughty:
ssabic Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 Lepi pozdrav Deane. Evo ovako, iz Rijeke polazomo samo nas tri, ja i moja dva gosta, četvrti je koma1 koji kreće s Raba. Kako sada stoji, naš dogovor je da se ide starom cestom, napominjem za sada. Tako da bi se sastali s ostalima na OMV benzinskoj na zaobilaznici kod Sesveta u Zagrebu oko 14 sati. Zato ni nisam radio nikakvu dodatnu satnicu ili mjesta sastajanja. VAŽNO JE DA SVI BUDEMO U ZAGREBU U 14:00 SATI. Mi iz Ljubljane bi mogli štartati ob 12-ti uri in po avtocesti do Zagreba. Najboljše bi bilo da se dobimo na končni postaji mestnega avtobusa št.3 na Dolenjski cest. lep pozdrav
osnexus Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 Ante pravi da je bliže do Berlina kot do Osjeka in da je to na koncu sveta tako da je še mene strah kje je to. :naughty: Ante zna samo do Učke doć....sve preko toga je enigma.....
dore61 Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 Hojla, kako je pa z odhodom v petek, kje in kdaj se dobimo tisti iz SV Slovenije? Lepiz Prekmurja
osnexus Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 Samo još 15 dni.........ne vjerujem.......
ssabic Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 Samo još 15 dni.........ne vjerujem....... Vjerovao ili ne mi stižemo
pelikan Objavljeno Maj 5, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 (popravljeno) Hojla, kako je pa z odhodom v petek, kje in kdaj se dobimo tisti iz SV Slovenije? Lepiz Prekmurja Dogovorjeno je bilo, da se vsi dobimo med 14. in 15. uro v Đurđevcu (HR)... kamor nas vse pride iskat maxi ekipa iz Osijeka... Zato bi se mi iz SV Slovenije (Štajerske) lahko dobili na Ptuju ob cca. 12.uri in jo skupaj mahnili do ...npr. Varaždina (kjer bi bili okoli 13.ure) in kjer bi se nam lahko vi iz Prekmurja tudi pridružili... Od Varaždina do Đurđevca je malenkost več kot 1 uro... in bi do 14:30h lahko bili na dogovorjenem mestu... v Đurđevcu... Kako in kje se nam boste pridružili vsi iz celjskega in ljubljansko/gorenjskega konca... pa predlagajte... Lep maxi pozdrav Popravljeno Maj 5, 2011. Popravil pelikan
skuterist Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 Dogovorjeno je bilo, da se vsi dobimo med 14. in 15. uro v Đurđevcu (HR)... kamor nas vse pride iskat maxi ekipa iz Osijeka... ............................. Kako in kje se nam boste pridružili vsi iz celjskega in ljubljansko/gorenjskega konca... pa predlagajte... Lep maxi pozdrav Pridemo pa mi tudi do Ptuja O:-) ,samo povejte kam na Ptuj.
pelikan Objavljeno Maj 5, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 (popravljeno) Pridemo pa mi tudi do Ptuja O:-) ,samo povejte kam na Ptuj. Najbolje, da se dobimo na Petrolovi pumpi: BS PTUJ (I) , ORMOŠKA CESTA 26B, 2250 PTUJ Koordinate: širina: 46° 25' 0'' dolžina: 15° 52' 49 Popravljeno Maj 5, 2011. Popravil pelikan
gusar Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 (popravljeno) Hojla gdaj in kje boste štartali iz Celja,ker se ne bi rad vozil po ac do zagreba. Bi se pridružil k vam :surrender: Popravljeno Maj 5, 2011. Popravil gusar
dore61 Objavljeno Maj 6, 2011 Opozori Objavljeno Maj 6, 2011 Dogovorjeno je bilo, da se vsi dobimo med 14. in 15. uro v Đurđevcu (HR)... kamor nas vse pride iskat maxi ekipa iz Osijeka... Zato bi se mi iz SV Slovenije (Štajerske) lahko dobili na Ptuju ob cca. 12.uri in jo skupaj mahnili do ...npr. Varaždina (kjer bi bili okoli 13.ure) in kjer bi se nam lahko vi iz Prekmurja tudi pridružili... Od Varaždina do Đurđevca je malenkost več kot 1 uro... in bi do 14:30h lahko bili na dogovorjenem mestu... v Đurđevcu... Kako in kje se nam boste pridružili vsi iz celjskega in ljubljansko/gorenjskega konca... pa predlagajte... Lep maxi pozdrav Za Prekomurce torej velja Varaždin okoli 13h, edino lokacijo še dorečemo ! lp
maxiscooter Objavljeno Maj 6, 2011 Opozori Objavljeno Maj 6, 2011 Čau, Tudi mi primorci gremo na pot v petek. V kolikor ne gredo z nami naši prijatelji iz Pule ( @osnexus svetujem,da kontaktiraš telefonsko Puležane ) jo najbrž vsaj do Ljubljane mahnemo po avtocesti. Priporočam, da se nekje v okolici Ljubljane združimo in gremo naprej proti Zagrebu oziroma Đurđevcu. To velja za Notranjce, Gorence in Primorce.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se