Noise Objavljeno November 23, 2002 Opozori Objavljeno November 23, 2002 Spoštovani uporabniki foruma, BEWARE! :twisted: Motosvet.com je pridobil novega moderatorja foruma, ki ima trenutno _veliko časa_ in bo svoje delo zato nedvomno opravljal _zelo temeljito_... Forumske kategorije On The Road, Moto Dogodki, Splošno in Kr' Neki bodo od sedaj še čistejše... Hanzi, veselo na delo!
Ice Objavljeno November 23, 2002 Opozori Objavljeno November 23, 2002 eheheheheheheheheheheh......hanzi,ce si imel "sreco" kot jaz trpi......ti pa na vsak nacin zelim veliko "uspeha". :lol: 8)
Hanzi Objavljeno November 23, 2002 Opozori Objavljeno November 23, 2002 Samo Brrrm in ICe sta dobila PM. Gregs je v Pragi Perla pa nekje na zimskem spanju.
Hanzi Objavljeno November 23, 2002 Opozori Objavljeno November 23, 2002 Spoštovani uporabniki foruma, BEWARE! :twisted: Motosvet.com je pridobil novega moderatorja foruma, ki ima trenutno _veliko časa_ in bo svoje delo zato nedvomno opravljal _zelo temeljito_... Forumske kategorije On The Road, Moto Dogodki, Splošno in Kr' Neki bodo od sedaj še čistejše... Hanzi, veselo na delo! Pazite kmalu bo postal ta forum ena sama _puščava_ Sem ti rekel za eno sobo oziroma dve ne pa kar _cel hotel_ Bom še kakšno vprašanje napisal kar tu ali pa na PM tebi recimo Noise ali pa kakšnemu drugemu "srečkotu"
SiR Objavljeno November 23, 2002 Opozori Objavljeno November 23, 2002 Dragi H., daj prosim, če misliš moje traktate brisat - mi prej javi, da jih shranim v svoj arhiv :-) Sicer pa bom vesel, če mi Noise dodeli lastno sobo, v kateri bom sam razglabljal o vsem, na kar se "spoznam" :)
Hanzi Objavljeno November 23, 2002 Opozori Objavljeno November 23, 2002 Dragi H., daj prosim, če misliš moje traktate brisat - mi prej javi, da jih shranim v svoj arhiv :-) Sicer pa bom vesel, če mi Noise dodeli lastno sobo, v kateri bom sam razglabljal o vsem, na kar se "spoznam" :) Brišem 80% ker je itak vse brez veze praktično! :wink: Sicer pa sem se že nekje poučil kaj se briše in kaj ne. Tudi kakšen tvoj post se zna najti v dosegu moje neuničljive radirke :? ampak za začetek si bom kar sebi malo zmanjšal število postov da ne boste rekli da samo drugim radiram. :cry: :D Pa kar pripraavi dovolj prostora v arhivu da ti ga ne bo prehitro zmanjkalo! :twisted: :wink: Ampak zaenkrat sem še pripravnik in zato pod budnim očesom najmanj petih Moderatojev in Adminov tako da se ne boj preveč.
transalp Objavljeno November 24, 2002 Opozori Objavljeno November 24, 2002 Hanzi, pejd najprej z metlo po ta grobem šmirglnu podrajsat, da ne bo preostra... :lol:
Noise Objavljeno November 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 24, 2002 Transalp, dober nasvet...
suzuki Objavljeno November 24, 2002 Opozori Objavljeno November 24, 2002 Hanzi, čestitke pri napredovanju :lol: :lol: 8)!!! SharpNinja in freya 2
Gregs Objavljeno November 25, 2002 Opozori Objavljeno November 25, 2002 Sotrpin, podavljen... dobesedno... (vpostihseboutopilpress) :D
Tratnjak Damijan Objavljeno November 25, 2002 Opozori Objavljeno November 25, 2002 Hanzi čestitam, upam da bo tako napredovalo tudi zdravljenje tvoje noge.
Mačica Objavljeno November 25, 2002 Opozori Objavljeno November 25, 2002 bejžmooooooooooooooooo, hanzi gre z metlooooooooooo
AlterMann Objavljeno November 26, 2002 Opozori Objavljeno November 26, 2002 Čestitke Hanzi. P.S.: Metlo pa le dobr sprav, ker se baje ene sestre ponoč s takim stvarem okol vozjo... :wink:
Hanzi Objavljeno November 26, 2002 Opozori Objavljeno November 26, 2002 Čestitke Hanzi. P.S.: Metlo pa le dobr sprav, ker se baje ene sestre ponoč s takim stvarem okol vozjo... :wink: Dober spravem, pa da potem pozabim kam sem jo spravu. to hočte. boste že videl kaj je sposobna metla. Se bojim da več kot kraška burja ko prevrača šleparje. :twisted: Ja, ker se res zna zgodit da se bodo ponoč okoli vozile z mojo metlo bom vse vaše obtožbe glede tega prenesel na njih. :D
D.J. Objavljeno December 13, 2002 Opozori Objavljeno December 13, 2002 zakaj ti pa nič na piše da si moderator, aha, hliniš pod pretvezo vseveda, potem pa udariš ko nič hudega sluteče žrtve najmanj pričakujejo :lol:
Noise Objavljeno December 13, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 13, 2002 Hnmm, pa res...Suzuki250, dobre oči... Čudno, čudno...
Meglenšček Objavljeno December 20, 2002 Opozori Objavljeno December 20, 2002 Cestitke Hanzi za napredovanje. 8) ..se malo pa Hanzija za predsednika.. :twisted: ...A se vedno podiš divje zivali na okni!! :D
SiR Objavljeno December 21, 2002 Opozori Objavljeno December 21, 2002 Kje je zdaj Hanzi sploh?!?!?!?!
hotschko Objavljeno December 21, 2002 Opozori Objavljeno December 21, 2002 Kje je zdaj Hanzi sploh?!?!?!?! notebook mu ne dela ... pride pa na NFS ... 8) :arrow:
Priporočene objave