Hanzi Objavljeno November 24, 2002 Opozori Objavljeno November 24, 2002 Včeraj in v petek sem malo pucal malo po svojih predalih PM ker se bili nekateri že kar polni in sem malo pop....l in je pela metla. Sedaj ko pošiljam PM mi sicer napiše da je sporočilo poslano ko pa grem gledat v predal Poslano ga pa tam ni ampak je v predalu Čakajoče. In potem ne vem ali je sporočilo poslano ali čaka v čakalnici da pade prvi sneg :cry: Kaj je zdaj to za en šmorn predvidevam da je nekaj na moji strani narobe samo ne vem kje in kaj! HELP! Nekatere forumaše bi namreč rad zasul s PM :twisted: pa mi ne uspeva ravno najbolje :? saj tak občutek imam. :?:
Ice Objavljeno November 24, 2002 Opozori Objavljeno November 24, 2002 ne glej v predal cakajoce :wink: .sem vse tvoje PM dobil 2x,razen prve "metle". :lol:
Hanzi Objavljeno November 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 24, 2002 Za pop....t! :evil: Prej sem napisal da mi jih prestavi v čakajoče sedaj so pa kar sami šli v poslano. Koliko časa čakajo v čakalnici Noise oziroma Codeine? Meni so od včeraj zvečer do danes okoli 10 dopoldne. Zdajle sem enega poslal tebi Brrrm pa je spet v čakalnici in niti pod razno ne vem kdaj ga bo le tega dobil če ga sploh boš? :idea: Porodila se mi je še ena misel ampak prej nisem bil pozoren zato bo o tej misli kar tiho in bom počakal na kakšen odgovor računalniških frikov predvsem me pa zanima mnenje Adminov.
BC Objavljeno November 24, 2002 Opozori Objavljeno November 24, 2002 kokr jst vem je v mapi čakajoče dokler ga tisti, kateremu si ga poslal, ne prebere...
transalp Objavljeno November 24, 2002 Opozori Objavljeno November 24, 2002 kokr jst vem je v mapi čakajoče dokler ga tisti, kateremu si ga poslal, ne prebere... Tudi moje izkušnje so takšne.
Hanzi Objavljeno November 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 24, 2002 Ta misel tudi mene bega!
transalp Objavljeno November 24, 2002 Opozori Objavljeno November 24, 2002 Meni se zdi pa tako delovanje v redu. Tako vedno veš, če je tvoj PM naslovnik že prebral. Dokler je v mapi "Čakajoče", torej ne moreš pričakovati odgovora.
hotschko Objavljeno November 24, 2002 Opozori Objavljeno November 24, 2002 Hanzi, dokler je sporočilo v mapi "čakajoče", pomeni, da še ni bilo prebrano. Ko se premakne v "poslano" pomeni, da je bilo tudi prebrano. :)
Hanzi Objavljeno November 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno November 24, 2002 Hanzi, dokler je sporočilo v mapi "čakajoče", pomeni, da še ni bilo prebrano. Ko se premakne v "poslano" pomeni, da je bilo tudi prebrano. :) Pa saj na to sem že sumil v svojem prvem odgovoru Copy /paste Porodila se mi je še ena misel ampak prej nisem bil pozoren zato bo o tej misli kar tiho in bom počakal na kakšen odgovor računalniških frikov predvsem me pa zanima mnenje Adminov. sedaj ste jo potrdili. Hvala!
Noise Objavljeno November 24, 2002 Opozori Objavljeno November 24, 2002 Tudi jaz potrjujem tvoje "sume", Hanzi... In zaklepam temo.
Priporočene objave