GRUNF Objavljeno November 17, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 17, 2010 To sem videl in je dejstvo, da pri hrvatih najdeš več testov kot pri nas , ki smo kao smučarski narod. Drugače pa moja višina 185cm in 93 kg(brez težkega karakterja, ki je neizmerljiv). Hvala za dosedanje nasvete. Oja, če znanje ni vprašljivo, pa probaj kakega Elana, tako kot sta predlagala biker77 in Jure, ......cm so pravi, kile tud, če so le še noge ko šunke....te pa bo letelo....:naughty: Rude Boy in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno November 17, 2010 Deli Objavljeno November 17, 2010 Kaj se pa meni za tekaške priporoča? Višina 194, teža ene 150 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno November 17, 2010 Deli Objavljeno November 17, 2010 Kaj se pa meni za tekaške priporoča? Višina 194, teža ene 150 bob in šest jelenčkov :lol: Ta let, spet naum smuču KUK679 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 17, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 17, 2010 Kaj se pa meni za tekaške priporoča? Višina 194, teža ene 150 Tu se pa moje znanje konča.... Mislim, pri teku na smučeh, pa to....:naughty: Rude Boy in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 17, 2010 Deli Objavljeno November 17, 2010 Kaj se pa meni za tekaške priporoča? Višina 194, teža ene 150 bob in šest jelenčkov :lol: Ta let, spet naum smuču ne bi lih matral jelenčkov..kak ski-doo..še bolje ratrak.. Tu se pa moje znanje konča.... Mislim, pri teku na smučeh, pa to....:naughty: pri meni tudi..niti ni nikoli bilo želje kakorkoli se spustit v te vode.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno November 17, 2010 Deli Objavljeno November 17, 2010 Tudi zame se tle neha.. Al tečeš al pa smučaš! Ne pa nek umes Simple as that. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno November 19, 2010 Deli Objavljeno November 19, 2010 V novi številki poleta so objavljeni testi smuči. Test naj bi bil 'vseevropski', sodeluje pa nekaj vrhunskih smučarjev. Skratka, po moje, vredno branja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 19, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 19, 2010 V novi številki poleta so objavljeni testi smuči. Test naj bi bil 'vseevropski', sodeluje pa nekaj vrhunskih smučarjev. Skratka, po moje, vredno branja sploh pa ko je smuči testiral Drago Bulc :naughty: Rude Boy in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno November 19, 2010 Deli Objavljeno November 19, 2010 Se da komu poskenirat slalomke? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 19, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 19, 2010 bom pogledal, če še imam prilogo doma...nič ne ablubm... Rude Boy in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno November 19, 2010 Deli Objavljeno November 19, 2010 Se da komu poskenirat slalomke? Včeraj sem prebiral, kolikor se spomnem, sta v vrhu atomic in elan, ki sta dobila oceno odlično, drugače slabih slalomk praktično ni. Je pa elan kar nekaj cenejši od atomica. Bom proti večeru poskeniral, če dobim za kak :beer1: hechec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 19, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 19, 2010 Včeraj sem prebiral, kolikor se spomnem, sta v vrhu atomic in elan, ki sta dobila oceno odlično, drugače slabih slalomk praktično ni. Je pa elan kar nekaj cenejši od atomica. Bom proti večeru poskeniral, če dobim za kak :beer1: hechec Ne se matrat....to je to kar rabi Jure, pa še za ostale sezone lahko pogleda.... http://www.worldskitest.com/de/ergebnisse/2010/herren-race-slalom-201011/ Jure in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno November 19, 2010 Deli Objavljeno November 19, 2010 te pa gremo malo bregenzerwal pogledat da vidimo ki mamo kako lepo smučišče pred vrati :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 19, 2010 Deli Objavljeno November 19, 2010 čakam sneg...smučke so pa že prštimane.... zdej bi pa res že lohka kej padl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno November 19, 2010 Deli Objavljeno November 19, 2010 Ne se matrat....to je to kar rabi Jure, pa še za ostale sezone lahko pogleda.... http://www.worldskitest.com/de/ergebnisse/2010/herren-race-slalom-201011/ Tole sem pa že pogledal ja, tale worldskitest je v bistvu objavljen tudi v Karving magazinu. Sem mislil, da gre tu za kakšen drug test.. No kakorkoli, hvala za link Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno November 24, 2010 Deli Objavljeno November 24, 2010 (popravljeno) Če imajo vremenoslovci prav, se nam kmalu obeta kar nekaj snega. Upajmo, da bodo tudi temperature ok, da čimprej zalaufajo Krvavec Domači ski servis je že skoraj pripravljen Popravljeno November 24, 2010. Popravil Jure gsx750f 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 24, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 24, 2010 Če imajo vremenoslovci prav, se nam kmalu obeta kar nekaj snega. Upajmo, da bodo tudi temperature ok, da čimprej zalaufajo Krvavec Domači ski servis je že skoraj pripravljen ...nimam več kaj delat....so vse dile zrihtane.....tak da samo še sneg čakamo, ta pa smo zmagali....:naughty: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleksandergabriel Objavljeno November 27, 2010 Deli Objavljeno November 27, 2010 Kaj rečete, bo do petka že odprto katero od naših smučišč? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno November 27, 2010 Deli Objavljeno November 27, 2010 kaj če hočeš na smučišče brez smučk? se loh gor peleš zastonj? anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno November 27, 2010 Deli Objavljeno November 27, 2010 kaj če hočeš na smučišče brez smučk? se loh gor peleš zastonj? če se te žičko usmili..drugače pa imaš karte za pešake oziroma za eno vožnjo..lahko povratno..tam kjer je gondola.. zastonj pa težko še kje.. bajkr88 in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno November 28, 2010 Deli Objavljeno November 28, 2010 Ali ima kdo namen v kratkem kupovati Elanove smučke? Rabim še enega kandidata za dober popust. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno December 3, 2010 Avtor Deli Objavljeno December 3, 2010 Začenjamoooo anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno December 3, 2010 Deli Objavljeno December 3, 2010 Mi smo prejšnji vikend Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno December 3, 2010 Avtor Deli Objavljeno December 3, 2010 Mi smo prejšnji vikend Vem....Heiligenblut menda....sem videl na smucisca.net... anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno December 3, 2010 Deli Objavljeno December 3, 2010 Kako pa je kaj na Heiligenblutu? Proge, žičnice? Razmišljam, da bi letos šel pogledat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se