Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Kolk je zdaj poštnina?

Da vem kolk poslat.

LP

Leteči

Objavljeno

Jutri preverim na pošti glede poštnine, nato objavim in lahko kar začnete pošiljati 8) 8) 8)

Objavljeno

Noise....piši meni

1kom.....majica #4 bela.....velikost XL......

Objavljeno

11:34AM [anze] dj a lohka se zame pol

11:34AM [anze] majica #1 (premium)

11:34AM [anze] crna

11:36AM [anze] hm dej 2x L in 1x XL

11:37AM [anze] pa da bos ti prevzel v primeru da js noum mogu takt

Nek anze ki zaradi dveh levih rok caka na odgovor Codeina in se ne prijavi ponovno na forum, ne vem zakaj ... anyway, tri premium crne majcke, 2xL, 1xXL. :lol:

Objavljeno

Naročam:

1kos.. majica#1 bela-L

1kos.. majica#1 črna-M

Objavljeno

Jst tud naročam:

1kos.. majica#1 črna-M

Prevzem v OLP ali NFS :wink:

Objavljeno

Serbus,

Majica #1 PREMIUM; XL; ČRNA 1 KOS

Majica #1 PREMIUM; XL; BELA 1 KOS

LP, Jaša

Objavljeno

Še zame eno majico , pod zaporedno st. 3 v M velikosti 1x

hvala :D

Objavljeno

Bom pa jest enkrat med tazadnjimi :

#1 bela XXL 1 kos

#3 bela S 1 kos

Prevzem in plačilo po dogovoru, najbrž pa gre za solarni sistem plačila (PARE NA SUNCE?) :wink:

Objavljeno
11:34AM [anze] dj a lohka se zame pol

11:34AM [anze] majica #1 (premium)

11:34AM [anze] crna

11:36AM [anze] hm dej 2x L in 1x XL

11:37AM [anze] pa da bos ti prevzel v primeru da js noum mogu takt

Nek anze ki zaradi dveh levih rok caka na odgovor Codeina in se ne prijavi ponovno na forum, ne vem zakaj ... anyway, tri premium crne majcke, 2xL, 1xXL. :lol:

"NEK ANZE" ??? Lahko, če ti "garantiraš" zanj...

Objavljeno

Ob polnoči se izteče rok za naročilo :D

Objavljeno

Še kr ne vem kolk dnarja poslet za majco :evil:

Objavljeno
Zakaj sva se samo midva odločila za #2? V čem je #1 boljša od #2. Ali je fora v črednem nagonu :shock: .  Joj, saj se hecam, da me ne bo kdo negativno razumel :wink:  in me bo čreda danes poteptala. Ampak res me zanima, kakšna je razlika. Meni je sicer vseeno, ampak moj ženski firbec mi ne da miru.

Jaz sem se odločil tudi za #1... V čem je boljša, piše na prvi strani - več gramov, dvojni šivi - pač boljša majica...

Objavljeno

Za tiste, ki želijo dobiti zadevo po pošti:

Cenik pošte Slovenije pravi za navadne, nestandardizirane pošiljke, takole:

1 majica = 180 SIT

2 majici = 420 SIT

3 ali 4 majice = 890 SIT

Če hoče kdo PRIPOROČENO, naj doda 180 SIT za R-pošiljko...

Aja, pa da ne boste pozabili prišteti cene majic :):D Aja, pa ne pozabite napisati uporabniškega imena, ki ga uporabljate na forumu (da bomo vedeli od koga je kaj!)

$$$ za majice pošljite na

motosvet.com

Bevkova 8

3320 Velenje

PS: Majice nabavimo jutri, jih damo tiskati, računam, da bi konec naslednjega tedna prvi srečneži majice že oblekli

Objavljeno

Aha, mi je že jasno. Jaz sem očitno površno brala :oops: , ker sem grame preverjala, ampak bi prisegla, da je bilo enako število na obeh majicah (saj 6 in 9 nista tako različni in se zgodi tudi boljšim od mene, da ju zamenjajo), zato je bila edina razlika trak okoli ovratnika, ki me je premamil. Zato sedaj lepo prosim, če še ni prepozno, da me priključiš čredi in tudi moje naročilo popraviš na #1. Hvala :P

Objavljeno

Za tiste, ki hočete zadevo po pošti:

LEPO PROSIM, DA PREDEN BOSTE POŠILJALI $$$, PREVERITE, KAJ STE NAROČILI IN KOLIKO VAS BO TO STALO (prva dva sporočila te teme vsebujeta vse te informacije!), NATO CENAM PRIŠTEJETE STROŠKE ZA PTT IN NATO POŠLJETE PO POŠTI.

Denar pošljite v navadni kuverti in NIKAKOR NE Z NAKAZNICO !

Objavljeno

Ker dobivam PM in e-maile v zvezi s prevzemom majic, samo toliko: TISTI, ki ste izrazili željo, da bi jih dobili po pošti, imate zgoraj navodila kako in kaj.

OSTALI, KI BOSTE MAJICE PREVZELI V OLP, OSEBNO PRI MENI (POKLIČITE NA 041 711 317), ALI NA NFS, IGNORIRAJTE SPOROČILO O POŠILJANJU DENARJA....

(Mater smo zakomplicirali s to pošto press) :? :? :?

Objavljeno

Narocam:

:arrow: 1 x #1 crna L

:arrow: 1 x #1 bela L

Hvala.

Prevzamem v OLP ali NFS.

Objavljeno

ej a bi se dal da bi jest uzel namesto 2 L majic, eno L in pa eno XL(če se še da) :roll: :roll:

LP by gebre

Objavljeno

Tako. Naročila zaključena (upoštevano vse do tega sporočila), jutri zjutraj grem po majice, potem pa v tiskarno. Napišem, kdaj predvidoma bodo (upam da bodo do srede, da jih lahko v OLP prevzamete :))...

Objavljeno

Novosti iz sveta majic

Majice nabavljene (dobil vse kar je bilo naročeno, kar je pravi čudež) in dostavljene v tiskarno.

90% verjetnosti je, da bo prevzem v OLP že prihajajočo sredo!!

Tisti, ki jih želite dobiti po pošti, pošljite $, kot je opisano zgoraj.

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!