Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
JUHUUU!!!Moje bo prevzela in plačala UTI... Komaj čakam!!!
Objavljeno

Saj res -- iz "totega" konca se dogovorite z UTI kako in kaj glede prevzema majic...

Objavljeno

Noise, to je pa tako hitro, da bomo dobili še čisto vroče izpod tiskarskega stroja kot kak vroč kruh iz pekarne. SUPER.

Objavljeno

Damjan, upam, da bo barva že suha :twisted: :twisted:

Objavljeno
Damjan, upam, da bo barva že suha  :twisted:  :twisted:

Da nouš s ceste zlete zaradi barvnih hlapov ;) dokler ni barva 100% suha. Sicer pa saj boš videl, samo enkrat sem peljal v avtu na pol suhe majice in nikoli več. :Fade-color

Objavljeno
Da nouš s ceste zlete zaradi barvnih hlapov ;) dokler ni barva 100% suha. Sicer pa saj boš videl' date=' samo enkrat sem peljal v avtu na pol suhe majice in nikoli več. :Fade-color[/quote']

Ni panike, v Nivi tako smrdi po bencinu, da sem se že navadil, da sem skoz zadet. Bolj leti press...

Objavljeno
Da nouš s ceste zlete zaradi barvnih hlapov ;) dokler ni barva 100% suha. Sicer pa saj boš videl, samo enkrat sem peljal v avtu na pol suhe majice in nikoli več. :Fade-color

Ni panike, v Nivi tako smrdi po bencinu, da sem se že navadil, da sem skoz zadet. Bolj leti press...

Pa naj še kodo reče, da Noise ne bo imel nič od tega... Zadetki stari, vseeno kaj majo, samo da poči!!! :onfire:

Pa pazi, da se ti naenkrat ne bo preveč dopadlo s tiskarsko barvo v avtu vozit, pa boš majice raje za doping imel, kot pa da bi jih nam raztalal :wink: !

LP

VespaMan

Objavljeno

Še dobro, da ne kadiš. Potem bi šele letel. Skozi streho press... :shock: :lol:

Objavljeno

Majice se tiskajo, mimogrede... zelo verjetno (skoraj ziher) da bodo do OLP-srede..

Objavljeno
Majice se tiskajo, mimogrede... zelo verjetno (skoraj ziher) da bodo do OLP-srede..

Temu se pa reče EKSPEDITIVNOST!!!!!!!!

Gratuliram !!!!!!! 8) :lol: :D :D :wink:

Objavljeno

Pa recimo še kakšno o nas, ki čakamo na poštarja. :o Kdaj računaš, da bo naš poštar, ki se celo zimo prevaža z mopedom pripeljal pošilko majic. :multi:

Objavljeno

Po pošti: ko bomo prejeli vaš $$$, bomo spakirali majice in jih poslali... torej nekje proti koncu tedna.

(Do sedaj ste poslali štirje: jože patty, johan, hector in miran).

Objavljeno

EJ jst sem učeraj poslala denar priporočeno,upam da si dubu pa čim hitrej pošli majčke.

Objavljeno
Do sedaj ste poslali štirje: jože patty, johan, hector in miran).

Jutri pošljem.Nisem pozabu sam cajta ni blo.

LP

Leteči

Objavljeno

Saj pravim, pošljite če jih želite imeti.

Sicer pa - sveža novica iz tiskarne - so majice že pripravljene, jutri zjutraj jih prevzamem.

Torej, jutri v OLP je prevzem majic! (don't forget the wallet press)

Individualni dogovori na 041 711 317.

Objavljeno

Noise, sele sedaj sem videla, da si mene uvrstil v skupino tistih, ki so narocili majico#1 in ne #4. :x .

:cry:

Objavljeno
Noise, sele sedaj sem videla, da si mene uvrstil v skupino tistih, ki so narocili majico#1 in ne #4. :x .

Ne bodi ne jezna, ne žalostna... Dobro poznam Fruit of the Loom majice in čudi me, da se je Noise odločil za Valueweight. Po mojih izkušnjah se le-te rade zavijejo :turn-l: , pol pa lahko samo še "twisted" leviske zraven nosiš, ker imaš stranski šiv majice skoraj bližje popku, kot pa bokom! Pa še dalj časa se bo obdržala, kot tanjša... sicer je razlika v gramih in ceni minimalna, je pa zato v kvaliteti več kot očitna!

LP

VespaMan :turn-l:

Objavljeno

Pa tako lepo sem prosil, da se vsak preveri na seznamu... :roll: :roll:

No saj, če ti bo kul jo boš vzela če pa ne pa ne... :(

Objavljeno

Majčke prejel v OLP! So ga res kul! Sm se odločo da bom danes kjub mrazu kr spal v njej :wink:

Objavljeno
Pa recimo še kakšno o nas, ki čakamo na poštarja. :o Kdaj računaš, da bo naš poštar, ki se celo zimo prevaža z mopedom pripeljal pošilko majic. :multi:

Našega poštarja še kar ni.A ga je mogoče kdo srečal?

Objavljeno

Upam, da so vam všeč.

Objavljeno
Upam, da so vam všeč.

Upanje je pol življenja... :wink:

Majice so super, se priporočam za v bodoče!

LP

VespaMan

Objavljeno

Joj, jz sm pa cist zamudil tole.

Ce se slucajno da se kaksno majico narocit, oz. ce je kaksna viska(ceprav dvomim), bi bil tako vesel, da bi... :lol: :D

Ce ne, pa pac drugic

ok, lep pozdrav

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!