Noise Objavljeno December 13, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 13, 2002 Bomo videli čez kakšen dan...
Andrej666 Objavljeno December 13, 2002 Opozori Objavljeno December 13, 2002 Upam, da so vam všeč. nadnaravno :D
Sanda7 Objavljeno December 13, 2002 Opozori Objavljeno December 13, 2002 Dobila majčke full vesela sam imam občutek da je tisk mal čuden.Ko sem jo oblekla se je oprijela telesa in tisk se je raztegnil tako, da ni več tako črn,ko jo pa slečem pa je spet o.k.Verjetno je to problem samo pri oprijetih majčkah.
johan Objavljeno December 13, 2002 Opozori Objavljeno December 13, 2002 Danes smo našli poštarja in njegovo torbo. :o Majca prispela. :D :D :D
Tratnjak Damijan Objavljeno December 13, 2002 Opozori Objavljeno December 13, 2002 Ženske vedno kupujete premajhne stvari, samo da bi imele razlog da lahko hujšate. Upam, da ne bo katera užaljena.
johan Objavljeno December 13, 2002 Opozori Objavljeno December 13, 2002 Po moje se to ne bi zgodilo če bi Noise Data osebno vzel mere(premeril po dolgem in počes). :( Seveda samo "nežnejši spol.
Vrtnica Objavljeno December 14, 2002 Opozori Objavljeno December 14, 2002 Maji sm dubla in so mi usec :) Koncno smo po dolgem casu tut punce/zenske duble svoje majcke :)
gebre Objavljeno December 14, 2002 Opozori Objavljeno December 14, 2002 ZAKON!!!! majce seveda LP by gebre
MIRAN Objavljeno December 14, 2002 Opozori Objavljeno December 14, 2002 Noise Data: Hvala za vloženi trud, da sva s somotoristko prišla do enkratnih majic. Prišle so danes zjutraj in to z mopedom. Res hvala, pivo sledi ob prvem srečanju! :drinking: :arrow:
eliminator Objavljeno December 15, 2002 Opozori Objavljeno December 15, 2002 Bomo videli čez kakšen dan... _________________ -=> Noise Data <=- Res bi bil hvalezen, ce ne pa drugic. Bomo preziveli. Ce ne, bom pa flomaster vzel, pa sam majco naredu :lol: . lp
Noise Objavljeno December 15, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 15, 2002 Eliminator, Suzuki in ostali, ki bi še radi prišli do majčk: do OLP še počakam, da vidim, koliko majic bo ostalo - nekaj naročenih sicer še imam, a se nekaj tistih, ki so majice naročili, na moje PM in e-maile ne odzivajo, zato jih bom po sredi razdelil med tiste, ki bi jih radi imeli, a so jih pozabili naročiti. V glavnem, mislim, da se bo kaj našlo!
Brrrm Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Nobenega emajla, nobene pm nisem dobil, zato mi majčke od Lady ne prodati naprej. Prevzem v Kranjski Gori.
Noise Objavljeno December 16, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 16, 2002 Nobenega emajla, nobene pm nisem dobil, zato mi majčke od Lady ne prodati naprej. Prevzem v Kranjski Gori. Ti si mi že tako povedal, da je prevzem v NFS... ne skrbi, za takšne, ki ste povedali kako in kaj, ni problema...
Killroy Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Noise,a ti je mrbit še kšna majca XL velikosti ostala,pa ne veš,kaj bi z njo? Bi se kr jest javu,če je še.....(tega topica sploh nism vidu :oops: ,tko da pač nism naroču)
manjak Objavljeno December 16, 2002 Opozori Objavljeno December 16, 2002 Majčka je pršla dons. Super je :)
Noise Objavljeno December 16, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 16, 2002 Noise,a ti je mrbit še kšna majca XL velikosti ostala,pa ne veš,kaj bi z njo? Bi se kr jest javu,če je še.....(tega topica sploh nism vidu :oops: ,tko da pač nism naroču) Killroy, glej tri sporočila višje...
Leteči Objavljeno December 18, 2002 Opozori Objavljeno December 18, 2002 Eliminator, Suzuki in ostali, ki bi še radi prišli do majčk: do OLP še počakam, da vidim, koliko majic bo ostalo - nekaj naročenih sicer še imam, a se nekaj tistih, ki so majice naročili, na moje PM in e-maile ne odzivajo, zato jih bom po sredi razdelil med tiste, ki bi jih radi imeli, a so jih pozabili naročiti. V glavnem, mislim, da se bo kaj našlo! _________________ Sam ne moje dat naprej ker sem dnar mal z zamudo poslal (v ponedeljek).Tak da bi mogu najkasneje dons prit. LP Leteči
Noise Objavljeno December 18, 2002 Avtor Opozori Objavljeno December 18, 2002 Sam ne moje dat naprej ker sem dnar mal z zamudo poslal (v ponedeljek).Tak da bi mogu najkasneje dons prit. Je že šla na pošto.
Zarja Objavljeno December 18, 2002 Opozori Objavljeno December 18, 2002 Noise, mislis kaj name? :wink: Je mogoce ostala kaksna S ali M zenska majcka? Zarja
eliminator Objavljeno December 18, 2002 Opozori Objavljeno December 18, 2002 Torej za danes, ce bo kaksna L crna ostala, jo vzamem. Ce pa se kaksna zenska M ali S, pa se mojo najdrazjo razveselim. Torej, upanje ostaja. lp vsem
Leteči Objavljeno December 19, 2002 Opozori Objavljeno December 19, 2002 Je že šla na pošto. Danes dubu, zadovoljen, usta do ušes :D :D :D :D :D LP Leteči
Killroy Objavljeno December 22, 2002 Opozori Objavljeno December 22, 2002 No,kaj je zej z gunimi majcami?
Noise Objavljeno Januar 15, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 15, 2003 Evo mene nazaj iz Tunizije... torej, nekaj majic je še ostalo - če je kdo takšen, ki je ni prevzel, se naj javi, drugače jih bom danes prinesel s sabo v OLP in jih zdilal naprej. 041 711 317
Racing Objavljeno Januar 15, 2003 Opozori Objavljeno Januar 15, 2003 Evo mene nazaj iz Tunizije... torej, nekaj majic je še ostalo - če je kdo takšen, ki je ni prevzel, se naj javi, drugače jih bom danes prinesel s sabo v OLP in jih zdilal naprej. 041 711 317 Hmm, v casu talanja majic sem bil malo odsoten, zato jih nisem uspel niti narociti...zanima me ce je se kaka sansa da bi staknu kako majico ali 2, namrec prejsnja serija majic je pri meni doma skrivnostno izginila (grem stavit da jih zaradi popularnosti kradejo;)) Nekako bi jih ze probu prevzet, v najslabsem primeru pa po posti...ce je sansa super, drugace pa next time :roll: LP Simon
Killroy Objavljeno Januar 15, 2003 Opozori Objavljeno Januar 15, 2003 Evo me,jest se javm :D ! Če je kšna velikosti XL,bi se kr zmenila.Na žalost mi ga neki mobitel serje,tko da ti magar mail pošlem al pa en PM. Lp
Priporočene objave