Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Bomo videli čez kakšen dan...

Objavljeno

Dobila majčke full vesela sam imam občutek da je tisk mal čuden.Ko sem jo oblekla se je oprijela telesa in tisk se je raztegnil tako, da ni več tako črn,ko jo pa slečem pa je spet o.k.Verjetno je to problem samo pri oprijetih majčkah.

Objavljeno

Danes smo našli poštarja in njegovo torbo. :o

Majca prispela. :D :D :D

Objavljeno

Ženske vedno kupujete premajhne stvari, samo da bi imele razlog da lahko hujšate. Upam, da ne bo katera užaljena.

Objavljeno

Po moje se to ne bi zgodilo če bi Noise Data osebno vzel mere(premeril po dolgem in počes). :( Seveda samo "nežnejši spol.

Objavljeno

Maji sm dubla in so mi usec :) Koncno smo po dolgem casu tut punce/zenske duble svoje majcke :)

Objavljeno

ZAKON!!!!

majce seveda

LP by gebre

Objavljeno

Noise Data:

Hvala za vloženi trud, da sva s somotoristko prišla do enkratnih majic.

Prišle so danes zjutraj in to z mopedom.

Res hvala, pivo sledi ob prvem srečanju! :drinking: :arrow:

Objavljeno
Bomo videli čez kakšen dan...

-=> Noise Data <=-

Res bi bil hvalezen, ce ne pa drugic. Bomo preziveli.

Ce ne, bom pa flomaster vzel, pa sam majco naredu :lol: .

lp

Objavljeno

Eliminator, Suzuki in ostali, ki bi še radi prišli do majčk: do OLP še počakam, da vidim, koliko majic bo ostalo - nekaj naročenih sicer še imam, a se nekaj tistih, ki so majice naročili, na moje PM in e-maile ne odzivajo, zato jih bom po sredi razdelil med tiste, ki bi jih radi imeli, a so jih pozabili naročiti. V glavnem, mislim, da se bo kaj našlo!

Objavljeno

Nobenega emajla, nobene pm nisem dobil, zato mi majčke od Lady ne prodati naprej. Prevzem v Kranjski Gori.

Objavljeno
Nobenega emajla, nobene pm nisem dobil, zato mi majčke od Lady ne prodati naprej. Prevzem v Kranjski Gori.

Ti si mi že tako povedal, da je prevzem v NFS... ne skrbi, za takšne, ki ste povedali kako in kaj, ni problema...

Objavljeno

Noise,a ti je mrbit še kšna majca XL velikosti ostala,pa ne veš,kaj bi z njo?

Bi se kr jest javu,če je še.....(tega topica sploh nism vidu :oops: ,tko da pač nism naroču)

Objavljeno

Majčka je pršla dons. Super je :)

Objavljeno
Noise,a ti je mrbit še kšna majca XL velikosti ostala,pa ne veš,kaj bi z njo?

Bi se kr jest javu,če je še.....(tega topica sploh nism vidu :oops: ,tko da pač nism naroču)

Killroy, glej tri sporočila višje...

Objavljeno
Eliminator, Suzuki in ostali, ki bi še radi prišli do majčk: do OLP še počakam, da vidim, koliko majic bo ostalo - nekaj naročenih sicer še imam, a se nekaj tistih, ki so majice naročili, na moje PM in e-maile ne odzivajo, zato jih bom po sredi razdelil med tiste, ki bi jih radi imeli, a so jih pozabili naročiti. V glavnem, mislim, da se bo kaj našlo!

Sam ne moje dat naprej ker sem dnar mal z zamudo poslal (v ponedeljek).Tak da bi mogu najkasneje dons prit.

LP

Leteči

Objavljeno
Sam ne moje dat naprej ker sem dnar mal z zamudo poslal (v ponedeljek).Tak da bi mogu najkasneje dons prit.

Je že šla na pošto.

Objavljeno

Noise, mislis kaj name? :wink:

Je mogoce ostala kaksna S ali M zenska majcka?

Zarja

Objavljeno

Torej za danes, ce bo kaksna L crna ostala, jo vzamem. Ce pa se kaksna zenska M ali S, pa se mojo najdrazjo razveselim. Torej, upanje ostaja.

lp vsem

Objavljeno
Je že šla na pošto.

Danes dubu, zadovoljen, usta do ušes :D :D :D :D :D

LP

Leteči

Objavljeno

No,kaj je zej z gunimi majcami?

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Evo mene nazaj iz Tunizije...

torej, nekaj majic je še ostalo - če je kdo takšen, ki je ni prevzel, se naj javi, drugače jih bom danes prinesel s sabo v OLP in jih zdilal naprej.

041 711 317

Objavljeno
Evo mene nazaj iz Tunizije...

torej, nekaj majic je še ostalo - če je kdo takšen, ki je ni prevzel, se naj javi, drugače jih bom danes prinesel s sabo v OLP in jih zdilal naprej.

041 711 317

Hmm, v casu talanja majic sem bil malo odsoten, zato jih nisem uspel niti narociti...zanima me ce je se kaka sansa da bi staknu kako majico ali 2, namrec prejsnja serija majic je pri meni doma skrivnostno izginila (grem stavit da jih zaradi popularnosti kradejo;)) Nekako bi jih ze probu prevzet, v najslabsem primeru pa po posti...ce je sansa super, drugace pa next time :roll:

LP Simon

Objavljeno

Evo me,jest se javm :D ! Če je kšna velikosti XL,bi se kr zmenila.Na žalost mi ga neki mobitel serje,tko da ti magar mail pošlem al pa en PM.

Lp

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!