eliminator Objavljeno Januar 15, 2003 Opozori Objavljeno Januar 15, 2003 Joj, jz pa sele zdele forum odprem, pa vidm, da je Noise nazaj iz Tunizije. Zdej mi bo pa dons zihr majico naprej prodal. Ali pac ne? Upam, da ne. Dej sporoci. Pa glih dons ne morem v OLP-ja. :cry: lp
Noise Objavljeno Januar 16, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 16, 2003 Imam le še dve majici, ki jih je naročil BESNI, a jih ni prevzel. Ena črna, ena bela XL, PREMIUM. Če se Besni ne javi v dnevu-dveh, se mi javite na PM, če bi jo še kdo imel. Sicer pa je edino URBI tak, ki je majice naročil in se po tem ni nikoli več oglasil. Te majice so že prodane drugam.
Noise Objavljeno Januar 22, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 Kot obljubljeno -- Besni se ni javil, zato sta na voljo še DVE MAJICI -- črna in bela, obe XL. Anyone interested?
Pervy Objavljeno Januar 22, 2003 Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 Kot obljubljeno -- Besni se ni javil, zato sta na voljo še DVE MAJICI -- črna in bela, obe XL. Anyone interested? ker imam vedno probleme z številkami mi prosim povej kaj je XL, je to za mene (navadno imam L ali XL) ali za kakega 190 in 100 kg+. imam eno original harley davidson majico M pa mi je malo velika - to so prave številke ker če imam jaz navadno L ali XL kaj imajo pol "pravi" harleyaši? :twisted:
Noise Objavljeno Januar 22, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Januar 22, 2003 Pervy, malo velika ti bo po moje... L bi bila boljša :)
Noise Objavljeno Februar 3, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 3, 2003 Vse majice pošle. Hvala vsem za support.
Priporočene objave