MoTo G_P Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 RIP SuperSIc :cry: Posnetek je grozljiv. Kako je možno, da se mu je tko snela čelada? Kukr sm opazu v počasnem posnetku, je mogl desn del paščka odtrgat iz školke čelade, zarad take sile... RIP! :/
phoebus Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Saj res, da se o mrtvih govori le najbolje, da je bila ta nesreča dejansko splet nesrečnih okoliščin in da smo izgubili legendo, ter da seveda ne privoščim... ...ampak ali smo vsi pozabili, da se je še pred kratkim govorilo (in tudi pisalo po cajtungih), da je na pisti nevaren sebi in ostalim ker resnično pretirava?
r1polzek Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Žalostna izguba dobrega dirkača, Imel je pač nesrečo, da ni izpustil motorja in ga je odneslo nazaj na pot Edvardsu in Rossiju. Kolikor je bilo videt,ga je Edvards zadel v predel hrbta ali celo vratu, Simoncellijev najboljši kolega Rossi pa s sprednjim levim delom glavo. Tu nimaš nikakršnih pogojev, da preživiš. Ga bo pogrešela celotna karavana MOTO GP, ker je bil skica in dober voznik.
kobayagy Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 in kaj je blo kle pretiravanja???
Grut Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 R.I.P. Super SIC Bil si borec,brez strahu,gentelmen...manjkal nam boš.
T Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 uf... tezko je, še tezje bo v naslednjih dneh, na naslednji dirki za vse preostale dirkace, sploh za Rosija in Edvardsa. Žalostno, sicer je jasno v vsakem trenutku, da je to sestavni del športa, samo nikoli ne moremo biti pripravljeni na taksno grozo. LRR in casper7 2
TakeALookAround Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Men se zdi butast, da folk tkole povzema, da je biu nevarn pa nwem kaj....sej se ni namenoma zaletaval...ce pa guma spusti je pac smola, sej vozi na limitu. Ni mel srece, basta. mixxx, GrCaR, T in 4 others 7
dukemb Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Saj res, da se o mrtvih govori le najbolje, da je bila ta nesreča dejansko splet nesrečnih okoliščin in da smo izgubili legendo, ter da seveda ne privoščim... ...ampak ali smo vsi pozabili, da se je še pred kratkim govorilo (in tudi pisalo po cajtungih), da je na pisti nevaren sebi in ostalim ker resnično pretirava? Daj ne bluzi. Vozit je znal. To je to. Urbii, TakeALookAround in ZED 3
RSV Mille Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 žalostna nedelja,res...Bil je fejst fant, spoštovanja vreden, odličen in perspektiven dirkač s srcem...res simpatičen. Pogrešal ga bom... mah,nimam besed. Jebeš tako ''srečo'', kot jo je imel danes... Marco, R.I.P.
Roman Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Iskreno mi je žal, da je umrl človek, borec, dirkač, dirkač s karizmo Marco Simoncelli in naiskrenejše sožalje vsem njegovim bližnjim, pa vendar mora iti življenje naprej. Tu pa mislim, da je od tistih za katere navijamo vsak dirkaški vikend najbolj obremenjen Rossi - Simoncelijev prijatelj, sotekmovalec, obenem pa kakor je videti (seveda popolnoma nedolžen) tudi njegov rabelj. To bo v vsakem primeru pustilo pri Rossiju posledice (jasno da tudi pri Edwardsu), bo pa zanimivo videti, če ga bo ta nesreča dodatno motivirala, ali pa je že toliko demotiviran, da mu bo prišla prav za predčasno slovo od motogp. Kakorkoli, dirka v Valenciji bo zaznamovana s to tragično nesrečo, naslednja sezona bo pa tekla naprej v ustaljenem ritmu. malakai in bajkr88 2
šokac Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Res žalostno. Pogrešal ga bom v karavani Moto GP. Meni je bil vedno simpatičen. hilton 1
ciobi Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Vsa naša družinica je tako žalostna zaradi izgube tebe, ki si bil tako pozitiven in nasmejan. Kar ne moremo verjet. Gledanje Moto GP ja bo pri nas odslej drugačno, z mislijo nate. Počivaj v miru Marco. spidybaw 1
Popularna objava orcus Objavljeno Oktober 23, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Mene pa bolj da bo nehal s tem cirkusom! Zagotovo se bo v njegovi glavi vrtel tudi ta film. Kdo dalj časa spremlja ta šport ve, kakšen odnos sta imela Marco in Vale. Jaz se spomnim, da je vsako dirko Rossi visel na zidu, ko je Simoncelli dirkal v 250. Rossi je bil boter Simoncellijevega prihoda v Motogp. In ravno v njega se je danes Marco zaletel, ko je staknil usodno poškodbo.( prav ste prebrali tisti "tagrenki", Simonceli je zadel v Edwardsa in Rossija, o'Gaber ti pa si najprej komentar za 24ur napiši na list, pa potem parkrat na glas preberi) Za Edwardsa vem, da se bo napil vodke, za Rossija pa ne vem kako bo. Želim si, da bi si na naslednji dirki na glavo nataknil rdeče-belo čelado in vse nabrisal za dva ovinka.... vsi Rossijevi navijači smo navijali za Simoncellija, dvomim ,da kdo ni skopusnik, casper7, MilanAndonovski in 18 others 21
Terminator Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 RIP. Kakšna smola, kakšna "freak" nesreča. .
pjotr Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Bil je svetla tocka motociklizma, ki je nenadoma ugasnila. R.I.P.
mig72 Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Pred petim minutam zvedu, ma me je kar stisnil pri srcu.Vem da ne berejo tega ampak vseeno iskreno sožalje vseM svojcem . R.I.P.
semering Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 (popravljeno) Kukr sm opazu v počasnem posnetku, je mogl desn del paščka odtrgat iz školke čelade, zarad take sile... RIP! :/ To se zgodi. Tudi meni je pred veliko leti čelado spulilo z glave. Sreča pa je bila v tem, da sem na tla udaril šele v travi, a sem bil vseeno neka časa out off... Marco ni imel te sreče. Popravljeno Oktober 23, 2011. Popravil semering
bna Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 http://multimedia.lastampa.it/multimedia/motomondiale/lstp/89983/
Popularna objava Pervy Objavljeno Oktober 23, 2011 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Za Simoncellija sem takrat sicer že slišal, ampak pred leti na EICMI v Milanu ratuje neka gužva okoli enega štanta in malo povprašam kaj se dogaja, pa slišim da bo kmalu tja prišel Simoncelli. Verjetno je takrat še 125 vozil, mogoče je ravno prišel v 250, nevem ker se ne spomnim katerega leta je bilo. Gužva se stopnjuje in mi že malo gre na živce ker se toliko najstnikov in najstnic drenja. Vseeno počakam in uleti ta tip z Hendrix frizuro, folk pa v ekstazo. Gledam in vidim, da ima res karizmo, takoj mi je bilo jasno da ima potencial kar se tiče "magnetne privlačnosti", folk je norel. Sigurno je imel največji show na EICMI pa se je v principu samo pojavil tam. No, Rossija na salonu ni bilo, takrat bi me verjetno raja pohodila do smrti. So se pa med nami sprehajali recimo Carl Fogarty, ki je takrat raztural v superbike z Ducatijem in Agostini - saj gužva je bila okoli njih ampak ne takšna kot pri SuperSicu. Ko je prišel v MotoGP sem takoj začel navijat za njega ker mi je bil preprosto všeč. En hard-core voznik in roker (ob Valentinu) med ostalimi vrhunskimi, ampak preveč polikanimi in zadržanimi dirkači. Letos sem gledal vse dirke in spremljal kako je napredoval, v nekaj sezonah sem bil prepričan da bo svetovni prvak. Danes sem moral službeno ob 6.00 od doma in sem se veselil kako bom cel dan blokiral vse novice zato da bom lahko zvečer pogledal MotoGP brez da bi vedel kdo je zmagal. Kolegi vejo, da mi ne smejo govoriti o MotoGP če ne gledam ampak vseeno sem dobil SMS z neverjetno vsebino - "Simoncelli se je smrtno poškodoval na dirki v Sepangu". Bi mislil, da je šala ampak vem, da se o tem nihče ne šali. Zdaj sedim, gledam posnetke, novice in vse mi je res prišlo do srca, čeprav mi novice o smrti ljudi, ki jih v resnici ne poznam, ponavadi ne. V svetu MotoGP bo zdaj ena velika praznina, manjkal bo človek s karizmo in talentom, ki jo ima samo Rossi. Vsi ostali so vrhunski vozniki ampak po karizmi niso niti blizu SuperSica. Seveda bom še gledal MotoGP ampak to ne bo enako, manjkal bo človek za katerega sem siguren, da bi se vpisal med velike in to v stilu. R.I.P. Marco (: alezzi, _luke_, 5lamca in 19 others 22
exclan Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 (popravljeno) "Ho deciso che ti ricorderò con un sorriso, con quel sorriso che avevi sempre. Ti ricorderò con quell'esclamazione che ho avuto oggi quando ti ho visto prima di partire con quel coso giallo in testa e gli occhiali da sole, ho detto "minchia sic, fortuna che sei simpatico, perchè sei proprio brutto". Ti ricorderò come quello che a Monza, quando ti ho visto è sceso dalla macchina ha tolto il casco... e incazzato come una iena se n'è andato a piedi dopo aver perso. Ti ricorderò come "quel bastardo di Sic" che stava diventando un mostro. Ti ricorderò come l'amico pazzo di Vale, quello del primo mondiale 125 cc, quello che a inizio stagione lo volevano mettere nei casini perchè "era violento". TI RICORDERO' COME IL CAMPIONE CHE SEI SEMPRE STATO.. SEI UN GRANDE E TI PORTERO' PER SEMPRE NEL MIO CUORE.♥" [Valentino Rossi] Prijatelj o prijatelju . Popravljeno Oktober 23, 2011. Popravil exclan alezzi in maus 2
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Mislim, da MotoGP ne bom več gledal. Tole je bil preveč grozljiv dogodek. Žalosten.
alezzi Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 http://multimedia.la...ale/lstp/89983/ pišuka ne morem se sprjaznt da ga ni več
skopusnik Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Lepo bi bilo, da bi vsi ostali po dirki odpeljali častni krog, v spomin na Marca, kot so to storili dirkači serije Indy pred tednom dni, ko je umrl Dan Wheldon... Škoda ga je Eden redkih, ki se je zares boril, napadel tudi kjer ni imel Šans, in celo priŠel mimo. Izredno borben dirkač. naj počiva v miru...
snoopek Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Mislim......da je po nekem incidentu.....nek tekmovalec napovedal nekaj takega : " glavo imaš samo zato, da nosiš to slamo na njej. Če boš tako nadaljeval, ne bo dobro " Ga je pa vseeno škoda. Imel je specifični način dirkanja, nepopustljiv.....in na trenutke popolnoma nepredvidljiv in brezglav. Zelo je popestril dirke. Žal.......gladijatorstvo v športu.....jemlje davek. RIP Grem stavit, da je to izjavil primitivni Lorenzo! Ta tip mi gre pa res na k.... R.I.P SuperSic :cry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se