lupen Objavljeno November 12, 2010 Deli Objavljeno November 12, 2010 Pozdravljeni Pred kratkim smo kupili Audi TT prve generacije.Noter je vgrajen original radio Concert.Naknadno sem opazil,da ima zadaj na levi bočni strani,vgrajen CD menjalec.Na vrhnji strani je tipka Eject,ki pa kadar jo pritisneš,spušča neke zvoke,ven pa ne pride in ropota in ropota.Sprašujem,če lahko kako na silo to dobim ven,saj se bojim da bi kaj polomil.Je kje kaka finta?Če kdo ve,mu bom hvaležen.Veselo Martinovanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LooLekSLO Objavljeno November 12, 2010 Deli Objavljeno November 12, 2010 Pozdravljeni Pred kratkim smo kupili Audi TT prve generacije.Noter je vgrajen original radio Concert.Naknadno sem opazil,da ima zadaj na levi bočni strani,vgrajen CD menjalec.Na vrhnji strani je tipka Eject,ki pa kadar jo pritisneš,spušča neke zvoke,ven pa ne pride in ropota in ropota.Sprašujem,če lahko kako na silo to dobim ven,saj se bojim da bi kaj polomil.Je kje kaka finta?Če kdo ve,mu bom hvaležen.Veselo Martinovanje Pa ni mogoče kakšne luknjice za "zasilno" odprtje (kot npr pri CD/DVD pogonu na računalniku)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lupen Objavljeno November 12, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 12, 2010 Ne vem,bom pogledal jutri bolj podrobno.Verjetno bi kaj moralo biti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lupen Objavljeno November 14, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 14, 2010 Pismo,sem gledal v ta changer,ma nimam pojma,kako bi dobil ven magazin.Noče ven,pa noče.Mehanizem se oglaša in štrka,ven pa noče in noče.Ima kdo kako idejo?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kadilec Objavljeno November 14, 2010 Deli Objavljeno November 14, 2010 A tole kaj pomaga Audi TT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lupen Objavljeno November 14, 2010 Avtor Deli Objavljeno November 14, 2010 U,hvala.Ni hudič,da ga dobim ven. Bom probal jutri ko bo svetlo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se