pohajač Objavljeno Marec 20, 2005 Deli Objavljeno Marec 20, 2005 komplet design in izdelava je moja ..se pravi Pohajač design ne pa kot nekateri ki enostavno kopirajo in potem to tržijo kot lastno znanje..no trenutno je ta ki ga vidiš na sliki edini primerek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fifi Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 Svaka čast za izdelavo spojlerja. Mislim da je najlepši primerek kar sem jih videl. Me pa zanima, če lohka še kazga dupliraš, al si to izrecno zase (unikat) naredu. Je namreč v trgovini predrago da bi šel tja kupit. Ni kej, kdor zna ta zna :OK: LP Fifi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pohajač Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 mam kalup tako da ni problem ,če bi koga zanimalo..vem da je v trgovini drago ko svinja in ker sem jaz preveč žid ,sem se odločil da naredim sam ..mislim ..pri Yamahi hočejo za podobnega 345 Eur ...pa še všeč mi ni bil.. :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fifi Objavljeno Marec 23, 2005 Deli Objavljeno Marec 23, 2005 Sem zelo, to pomeni zelo:, ne bom ti nehu težit :devil: , rt bi ga mel :( , tanajtahut :lol1: , zainteresiran za spojler. Če ostaja kak način, kako bi ti lahko jest kalup izpulil iz rok :hmm: (seveda na posojo), mi sporoči preko PM ja. O kontra ukrepih, se zmenma tam. Seveda bi si želel Pohajač desingn met. hehe. LP Fifi. Sem dones mal mopeda na sprehod pelu :OK: in je predla ko muca. Se ji sploh ne pozna da je prezimila u mrzli garaži. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Prva resna fura, 307 km, 18,79l benza = 6,12l na 100 km če jaz prav računam! Moj osebni rekord (mislim vsaj) - zaslužni za to: slabe ceste v RH in ogromno peska. Glede na rezultat ne beležim slabih učinkov (beri povišana poraba) K&N filtra. Aja, pa enkrat sem slabo šaltal iz prve v drugo in je padla nazaj v ler ko sem dodal gas :hmm: , mater sem skoraj vsipal. :blush: V križišču se lepo nagnem pol se pa pecikl hoče ustavit :angry2: - verjetno sem zgledal kot pravi začetnik ko sem motor poravnaval in hitro šaltal v drugo :oops: . Že kdo doživel kaj podobnega? lp Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Že kdo doživel kaj podobnega? lp Bajsi ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno April 5, 2005 Deli Objavljeno April 5, 2005 Prva resna fura, 307 km, 18,79l benza = 6,12l na 100 km če jaz prav računam! Moj osebni rekord (mislim vsaj) - zaslužni za to: slabe ceste v RH in ogromno peska. Glede na rezultat ne beležim slabih učinkov (beri povišana poraba) K&N filtra. Aja, pa enkrat sem slabo šaltal iz prve v drugo in je padla nazaj v ler ko sem dodal gas :hmm: , mater sem skoraj vsipal. :blush: V križišču se lepo nagnem pol se pa pecikl hoče ustavit :angry2: - verjetno sem zgledal kot pravi začetnik ko sem motor poravnaval in hitro šaltal v drugo :oops: . Že kdo doživel kaj podobnega? lp Bajsi ← Jest...men je uspelo celo zadevo do konca...pardon do tal speljat...ob prometni konici, sredi mesta, čist iz ljubega miru :blush: , :stupid: .....sam pobrala sem ga nevrjetno hitro...čist z lahkoto .....sam, da sem zginla čim dalj stran. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Maj 14, 2005 Deli Objavljeno Maj 14, 2005 OK! Baje se po naši ljubi deželi vozi XJR1300 z Arrow izpuhi (titan) :hmm: . Če kdo kaj ve o tem bi prosil za kak info ali sliko, sam namreč razmišljam o nakupu teh rorov. LP Bajsi P.S: novi rekord v porabi moj mislim (310km z 18,5l goriva=5,96...) malo mam na sumu K&N filter, odkar se vozim z to zadevo manj pije, relacija MB-Radlje, prelaz Radelj, Golica, Weinebene, Zeltweg do Graza oz. Lipnice po AC (140 skoraj po propisima), na motorju jaz in moja manjša boljša polovica :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pohajač Objavljeno Maj 20, 2005 Deli Objavljeno Maj 20, 2005 naf***** so me da dam olje Bardhal v mašino in imam občutek da je motor zdaj bolj glasen kot prej(Motul) zdi se mi tudi da je menjalnik trši...ima kdo kakšne izkušnje z tem ...kakšno olje uporabljate vi... :angry: ..če bi se šlo za plastiko me ne bi tako zlahka nategnili... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Maj 21, 2005 Deli Objavljeno Maj 21, 2005 Nope - sem na Motulu, si prepričan da je bolj glasna? Je olje bolj redko od prejšnega, na zvok bi po mojem lahko vplivala samo gostota tekočine oz. debelina filma na stenah ohišja (če sploh?!). Bolj ugibam kot trdim! LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pohajač Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 olje se mi ni zdelo nič kej bol redko...je pa polsintetično....mislim da je bil Motul ,ki sem ga imel prej noter sintetični Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 potem je možno da je to krivo, ampak še vseeno je "sintetika" bolj redka tekočina tak da bi moral biti obraten efekt - po mojem. lp Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pohajač Objavljeno Maj 23, 2005 Deli Objavljeno Maj 23, 2005 ja ,sej jaz tudi tako razmišljam.....matr me jezi ker ne morem pogruntat v čem je štos.....da pa spustim ojle ven in nalijem drugo sam za probat je pa mal drag hec... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uki2804 Objavljeno Junij 13, 2005 Deli Objavljeno Junij 13, 2005 Zdravo Mene pa zanima če je že kdo na svoji XJR menjal sklopko oz. podlagal? Men se zdi da mi čedalje bolj spodrsuje. Tko da bom mogu mal razmislt v tej smeri kaj je boljš nardit in kaj je finančno bolj ugodno. lp uki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Junij 13, 2005 Deli Objavljeno Junij 13, 2005 Nope premalo kilometrov - 12000, pokliči Motocenter Ptuj pa vprašaj za Mišota al pa probaj PM Binca (servis Štern). LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 13, 2005 Deli Objavljeno Junij 13, 2005 Zdravo Mene pa zanima če je že kdo na svoji XJR menjal sklopko oz. podlagal? Men se zdi da mi čedalje bolj spodrsuje. Tko da bom mogu mal razmislt v tej smeri kaj je boljš nardit in kaj je finančno bolj ugodno. lp uki ← mogoce samo zamenjas olje.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pohajač Objavljeno Junij 13, 2005 Deli Objavljeno Junij 13, 2005 kolk kilometrov pa maš...jaz mam 40000 pa je še čisto v redu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uki2804 Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 Olje sem menjal 1.000 km nazaj Motul polsinetika. Mam pa 26.000 km, sej men se zdi tud mal kmal, da mi je to začel delat sam ne vem kaj je prejšnji lastnik z njim počel. Bom vprasal še mal okol po servisih, zadnjič je eden dal zrihtat pa ni bila taka reč, sam ne vem kolk je kej fajn lamele podlagat. lp uki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 Motul polsinetika. ....mogoce je ravno to problem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajsi Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 Evo kers e mi ne da brskat po internetu, garaži jaz imam not Motul5100 (polsintetika??? ali pa mogoče all mineral, kaj pa vem) pa ni nobenih težav s sklopko, ne verjamem da je olje. LP Bajsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 saj pravim "mogoce". se en interesanten link: motulova priporocila za XJR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Julij 25, 2005 Deli Objavljeno Julij 25, 2005 (popravljeno) Takole. Kolega je kupil novo Yamaho Xjr 1300-torej letnik 2005. Balanco je po 5.000 km začelo tresti, pa ni to tako tresenje kot pri slabo centriranih gumah...motor trese tok, da lahko, če ne držiš balance močno, komot usekaš kot si dolg in širok. V Delta teamu so mu rekli naj nabavi nove gume in naj da dol kufer. Ok. To je vse skupi uredu sam sila čudno. Pri letniku 2004 se to ne dogaja -z istimi gumami/kolesi in kufrom (ok...vsaj pri tem motorju s katerim smo delali poiskuse Xjr 1300-letnik 04 (menjave gum, kufer gor dol, to sem ono tja... )....in ta rešitev se mi zdi preveč ,,po liniji najmanjšega odpora,,. Sedaj so nove gume in kufer je še vedno gor in tresenje se je zmanjšalo-z 50% vendar ni čist nehalo. Je pa pri mehaniku slišal, da ni edini s tem letnikom in z enakim problemom. Ima kdo kakšno idejo, izkušnje kaj je tok slabo narejeno, da se to dogaja. Poleg tega pa zanima mene (bolj družboslovn plat medalje) ali kdo ve če so motorji tudi delani za Vzhodni trg in ostale? Letnik 2004 ima namreč v švedščini napisane razne WARNING nalepke...ta 2005 pa v 4-5-tih jezikih....katerih pa ne vem, saj je človek vse skupaj stran odtrgal in se baje ne spomni v kateri latovščini je pisalo (al pa noče povedat). Poleg tega ...se mu zatika ključ in včasih ga je problem ven potegnit, iz avspuha se kruši/lupi Rosfrei prevleka...al kaj naj bi to bilo. Motor je nov nikoli na tleh, kakorkoli preobremenjen ali poškodovan. :hmm: Popravljeno Julij 25, 2005. Popravil lina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 25, 2005 Deli Objavljeno Julij 25, 2005 verjetno gre za shimmy efekt o katerem smo že pisali(uporabi iskalnik drugič)... glede napisov na motorjih je pa odvisno za kateri trg je delan tudi pri fazerki npr. glej 1. sliko in nato drugo(ista motorja isti letnik, drugi trg-na prvemu piše fazer na maski na drugem pa ne) http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...=4746&hl=shimmy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Julij 25, 2005 Deli Objavljeno Julij 25, 2005 Sem pogledala...in to ni tako ,,majanje,, kot če se voziš s kufrom, ki ima pač svoje posledice na aerodinamiko...tudi brez kufra trese...samo na letniku 2005...na 2004 je pač občutek s kufrom popolnoma normalen...pač kufer naredi svoje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 25, 2005 Deli Objavljeno Julij 25, 2005 tole tukaj....meni trese tudi brez kufra...preberi celo temo...pa poglej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se