Tinchi Objavljeno September 26, 2004 Deli Objavljeno September 26, 2004 Roby, ti si naaaaaaaaaaaaajboljsi!!!! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 27, 2004 Deli Objavljeno September 27, 2004 Naročam 1 komad risba. .) :wub: :004 Kdo bo pa prispeval "komad"? Fifty, Pepe, Keky, Klimbra, moram kar jaz? :D (če predpostavimo, da bo Wobewt risal) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 28, 2004 Deli Objavljeno September 28, 2004 Kdo bo pa prispeval "komad"? Fifty, Pepe, Keky, Klimbra, moram kar jaz? :D (če predpostavimo, da bo Wobewt risal) :wacko: Se mi zdi, da je danes polna luna.... :naughty: Sym - 1 komadrisba bo ob priliki prispeval Woby. Ampak, moram prej na LOTOTU zadet.... :blink: Razen, če zadnje cajte tega ne počne več za dnar... :naughty: :D :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno September 28, 2004 Deli Objavljeno September 28, 2004 Robycop-neverjetn si! :notworthy: DJ,ti se pa malo manj vozi in marš za papir,mogoč še kej bo iz tega :D pa še papir in grafit sta cenejša od bencina,olja gum... :P ste mi pa dal idejo in sm za hec poslikal moje srednješolske zapiske :lol1: : Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 28, 2004 Deli Objavljeno September 28, 2004 Batzajla :yea2: :yea2: :yea2: Ful dober kolaž :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
premza Objavljeno September 28, 2004 Deli Objavljeno September 28, 2004 Tole sem pa pred dobrimi 15 leti v sobo na steno narisal. Takrat sem vozu nov moder APN-6 (l.87) in sanjal o tazaresnem motorju... :D Tehnika... svinčnik na jupol Format.... 1.5m x 1.5m Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 28, 2004 Deli Objavljeno September 28, 2004 P.S. Delam seveda tud po naročilu, mal samoreklame O:-) Skrajno zanimiva informacija, Wobewt! In zakaj pol en star krehowt (ki ga slučajno poznam) že 2 (z besedo:DVE) leti potrpežljivo čaka na tvoje čičke-račke??? :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno September 28, 2004 Deli Objavljeno September 28, 2004 Tole sem pa pred dobrimi 15 leti v sobo na steno narisal. Svaka cast :notworthy: ampak malo mi je mopi sumljiv...je presodobnih potez za leto 87 .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno September 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno September 28, 2004 Skrajno zanimiva informacija, Wobewt! In zakaj pol en star krehowt (ki ga slučajno poznam) že 2 (z besedo:DVE) leti potrpežljivo čaka na tvoje čičke-račke??? :fight2: Zato, kr hoče mal celulita, pa ne mara kač. :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno September 28, 2004 Deli Objavljeno September 28, 2004 Zato, kr hoče mal celulita,... ...pa nedolžno/prasičkast pogled! :kva2: Yep, istega krehowta imava v mislih. Mu bom povedal, naj še kako dekado počaka :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mk-r Objavljeno September 28, 2004 Deli Objavljeno September 28, 2004 Vse so po svoje lepe.. Ampak tista meduza od robycopa je res :notworthy: :OK: A jo imaš za osebni arhiv ali je že prodana? Če ni, me prav zanima kakšna je cena in kakšen je format risbe... Lahko mi sporočiš tud na PM, da ne bi izgledalo kot kako barantanje v tej temi... Hvala in LP... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Oktober 12, 2004 Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 (popravljeno) Ata Špilferderber v akciji! :notworthy: Popravljeno Oktober 12, 2004. Popravil Špilferderber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 12, 2004 Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 WWobeWWt......pr men te tut ena stena čaka........, da o polnem hladilniku ne zgubljam besed......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Oktober 12, 2004 Avtor Deli Objavljeno Oktober 12, 2004 Klimbra, delo krepa človeka. B) Trenutno še ne morem. Pol se je pa treba odžejat, to pa že lahko. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno December 13, 2004 Deli Objavljeno December 13, 2004 hmm hude fotke, sam wobi una medusa pa :wub: ............... hudo............. vse pohvale............ :OK: :blink: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno December 13, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 13, 2004 Ey 10-Q , PSI, se trudim, lih zdejle rišem novo dekletce, sey jo bom mal fotkal vmes...Bom povabu, ko bom mel spomladi razstavo v Trnovem. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 14, 2004 Deli Objavljeno December 14, 2004 ...pwidem... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno December 14, 2004 Deli Objavljeno December 14, 2004 definitivno pridem................ until then keep up the good work :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno December 14, 2004 Deli Objavljeno December 14, 2004 Wobewt vsa čast!! :OK: Pomoje se bodo o tebi učili v šolah naši vnuki in pravnuki, kot o najbolj talentiranemu slovenskemu risarju! Še zdaj ne dojemam, kako je mogoče, da nekdo z roko nariše nekaj tako dodelanega in popolnega! Respect! :notworthy: :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno December 14, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 14, 2004 Wobewt vsa čast!! :OK: Pomoje se bodo o tebi učili v šolah naši vnuki in pravnuki, kot o najbolj talentiranemu slovenskemu risarju! Še zdaj ne dojemam, kako je mogoče, da nekdo z roko nariše nekaj tako dodelanega in popolnega! Respect! :notworthy: :notworthy: :notworthy: ← No, no, nehi no....:blush: :blush: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno December 15, 2004 Deli Objavljeno December 15, 2004 od fotra smo že kazal, zdaj pa še ena sinovska.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 artistic expression of a non-artistic person Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 šparaj mizo.. mogoče bo kdaj vredna milijone! O:-) (italijanskihlirpress) :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 29, 2005 Deli Objavljeno Marec 29, 2005 šparaj mizo.. mogoče bo kdaj vredna milijone! O:-) (italijanskihlirpress) :devil: it's gone already ...:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Marec 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno Marec 29, 2005 Sym, ti si otroško-naiven... :grim B) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se