Natko78 Objavljeno Junij 25, 2011 Deli Objavljeno Junij 25, 2011 Danes 9:30 Suziko pod rit pa en krog po naših lepih krajih. No ratala je bolj osmica kot krog. Cilj je bil Mangart. Nabralo se je 615km in malo bolečine v guzuci. Videl veliko lepih krajev in srečal ogromno motoristov. Upam da so vsi varno prispeli na cilj. Bo treba izlet ponoviti z avtom in družino. Zemljevid poti molotov in dotem 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 25, 2011 Deli Objavljeno Junij 25, 2011 logatec, domžale, kamnik, mozirje, logarska dolina, veselica s starodobniki, in okol riti nazaj u varžet. nabralo se je lepih 300km. suzuki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natko78 Objavljeno Junij 25, 2011 Deli Objavljeno Junij 25, 2011 Še par slikic: Ervin93, Keiko, Nikii in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Junij 26, 2011 Deli Objavljeno Junij 26, 2011 Molotov, tis Car! Vsa čast! :notworthy: x2 js se pa že cel tedn nism nikamr pelu... upam d se bom usaj dans rosse20 in She 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gavrin Objavljeno Junij 26, 2011 Deli Objavljeno Junij 26, 2011 (popravljeno) Moja današnja fura. Mal napamet sam je blo kr uredu. Moja pot Popravljeno Junij 26, 2011. Popravil gavrin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno Junij 26, 2011 Deli Objavljeno Junij 26, 2011 Danes (le) 270 km. Včeraj mi je nekdo dal idejo da bi blo fajn it kaj pogledat tiste ovinke od Kalc proti Idriji (hvala ) In sem šla... Postojna - Ride (prva "modra točka" - ustavljali na gor) - Hotedrščica - Idrija - dolina Idrijce je fenomenalna... lahko bi se ustavla vsakih par km in fotkala, se nikoli ne naveličam teh krajev... - Most na Soči (od Idrije do sem še 3 policijske kontrole - so meli spet akcijo danes) - malo za tretjo je nastala tale fotka (že Soča)... - Tolmin - Čiginj... - malo naprej od Kanala pavza za sladoled - Nova Gorica - Ajdovščina - Col - Kalce - nekje na sredi pavza ob avtobusni hišici... - Ride (polne, kakor sem na hitro vidla, mela preveč opravka z ovinki ) - Senožeče - Štorje - Sežana - Divača - še zadnji odklop pred ciljem - na klopci (ob ta dolgem ovinku pred Senadolami), je pasal sonček. Veliko jih je šlo mimo tist cajt, smo si mahali vsake par minut - Senožeče - Postojna. Škoda ker je že konec vikenda je blo prav čudno se spet vsest v avto... Zdaj pa odštevat dneve do naslednjega vikenda :xx: trebor, suzuki, blu in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tucko Objavljeno Junij 26, 2011 Deli Objavljeno Junij 26, 2011 Danšja turca je bla kar zanimiva, sicer smo se malo zguljali (smo šli prvič) ampak je blo pa zanimivo Pot je bla pa takole nekako približno Slikali nismo nič ker ni blo cajta skoda in Keiko 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava PiKi17 Objavljeno Junij 26, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 26, 2011 Danes sem si pa tudi jaz privoščil cel dan. Nisem imel nič v planu, pa sem rekel "grem pa na Vršič." Štartal sem malo pred 11 dopodne. Odpravil sem se čez Planino v Postojno na OMV. Potreboval sem Kofe . V Planini me je prehitel en na rumenem SVju (mislim da je bil SV), samo je imel voznik malo smole. Videl sem ga klepetati s policisti na vrhu Planine (avtobusna postaja). Upam da je bil samo klepet brez položnice. Potem sem nadaljeval proti primorski. Vendar sem v Senožečah zavil za Štorje in nadaljeval proti Sežani. Iz Sežane sem jo krenil malo po Krasu. Dutovlje, Štanjel. (Slikan Štanjel) Potem sem nadaljeval proti Braniku (Nekje med Branikom in Komnom) V Braniku naredil en ovinek čež Komen, Kostanjevico na Krasu. (Opatje Selo) Nato sem jo mahnil čez Novo Gorico mimo Solkana v Goriška Brda. Tisti ki niste planirali pot čez Brda proti Kanalu ste vseeno šli tukaj Cesta je bila zaprta zaradi neke kolesarske tekme. (Solkanski most) (Nova Gorica) V Brdah sem se ustavil v Gonjačah in šel na razgledni stolp. Ko sem se razgledal na okoli sem jo hitro mahnil mimo Kanala, Tolmina, Kobarida. V Kobaridu je bila spet prisotna kontrola prometa (niso me ustavili) . V Kobaridu sem zavil desno proti Bovcu in tik tak sem bil na Vršiču. Na poti proti Kranjski Gori sem se ustavil in pogledal Rusko Kapelico. V Lescah sem se ustavil na kosilu, in okrepčan sem nadaljeval proti Bledu in Bohinju. Odločil sem se da grem domov čez Soriško Planino in Baško Grapo. Ko sem prišel ven iz tiste luknje ki se imenuje Baška Grapa sem jo mahnil proti Idriji. Naredil sem še postanek v Ridah. Ker je bila ura že malo čez 7 ni bilo veliko folka. Vseeno sem srečal kolega in skupaj sva jo potem mahnila proti domu. Konec dneva je bilo na števcu 465km, kup mušic na čeladi jaz pa prijetno utrujen. Zemljevid Keiko, tilingerossi, She in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest RND001 Objavljeno Junij 27, 2011 Deli Objavljeno Junij 27, 2011 (popravljeno) Danes prav poseben dan. S kolegico Heathy s foruma sva se zjutraj dobila v Lopati () na počivališču, od koder je pot vodila naravnost v gostilno, kot se za pravega štajerca spodobi. Seveda kavica, nismo dolenjci...Po okrepčilu in do tedaj za obema že slabo urco vožnje, sva pot urno nadaljevala proti Koroški kokoški, Velenje, Sl.Gradec, Dravograd..... Lepa furca, fajno vreme in prijetna družba. Ko sem se vrnila domov - pogled na števec: 450 km. Brez slikic ne gre . In imela sem čast peljat BMW R 1200 RT. CARSKO! Druga jutranja kavica in planiranje poti Potrebno se bo zamislit nad vožnjo :-).... ...da bo nekoč zgledalo takole ;-) Vredna občudovanja Jezero Soboth Lep ambient... ....dobra restavracija in prijazen natakar... Popravljeno Junij 27, 2011. Popravil Heathy She, zoranv12, mixxx in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Junij 27, 2011 Deli Objavljeno Junij 27, 2011 V soboto šla prvič po cesti iz Lj do Ribnice..luštna u easy furca kot kaže me bo v nadaljne večkrat zanesl v tisto smer V nedeljo pa po dolgm času na slovensko obalo, blo luštn za znort, sploh nazaj k je bla največi kolona od portoroža do kopra jst pa lagano mimo - aleluja za motor!!! Naslednja destinacija upam da Pag KONČN potem pa Paklenica :naughty: Nikii, dotem, Ninč in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest RND001 Objavljeno Junij 27, 2011 Deli Objavljeno Junij 27, 2011 Pomerila še Schubertovo čelado, sede, ampak bom ostala kar pri svoji Arai . Hvala Zoran zoranv12, soncnca, Keiko in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 27, 2011 Deli Objavljeno Junij 27, 2011 včerej nam je ratalo, da se ns je nabralo 5 hornetk no pa smo pičil iz ljubljane do rakitne, se mal posončkal, nato pa preko cerknice in rid v postojno na kavico (omw). večina se je obrnila proti domu, tauztrajni trije ( 2 motorja), pa je sonček povabu še do izole. sedlu je martinčkanje na obali, filanje želodčka in dan se je iztekal, zato smo krenli proti domu. fajn je blo, pri meni cca 300km. fajnih, v zlo dobri družbi trebor, rumenicestak, Keiko in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Junij 27, 2011 Deli Objavljeno Junij 27, 2011 V soboto se je zgodila (moja) edina furca ta vikend. Postojna-ilirska bistrica-rupa-preluka-opatija-lovran-Brseč čof v vodo in v obratnem vrstnem redu nazaj.Vsakič ko se peljem po starem Opatijskem dirkališču me zmrazi. a so bli starci res čist brez pameti, da so tam gnali v smrt? Toplo je blo. Vikend je terjal svoj davek. Od Opatije do Medveje je bla gužva velika in zabave malo. 200Km. Naslednja fura je do vulkanizerja. zadnji qualifire je kaput v cca 3000Km rumenicestak in suzuki 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sorty Objavljeno Junij 27, 2011 Deli Objavljeno Junij 27, 2011 (popravljeno) Danes ob pol 5 se zmeniva z kolegom za furco in pade ideja, da skočiva na Roglo. Najprej tankat potem pa dalje. Prideva v Zreče in nad Pohorjem se vozijo čudni oblaki..Vseeno se odločiva da se zapeljeva na vrh. Vreme na vrhu tako-tako.Spijeva pivo in proti domu. Nabralo se je malo več kot 200km Popravljeno Junij 27, 2011. Popravil Sorty benny0104, skoda, tilingerossi in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zoranv12 Objavljeno Junij 28, 2011 Deli Objavljeno Junij 28, 2011 Pomerila še Schubertovo čelado, sede, ampak bom ostala kar pri svoji Arai . Hvala Zoran You're welcome soncnca 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zoranv12 Objavljeno Junij 28, 2011 Deli Objavljeno Junij 28, 2011 Pomerila še Schubertovo čelado, sede, ampak bom ostala kar pri svoji Arai . Hvala Zoran škoda, ful ti paše schubertka. Sharko, ninjaxx in soncnca 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BREITNER Objavljeno Julij 2, 2011 Deli Objavljeno Julij 2, 2011 Tako .... pa je današnja tura za mano. Trajala je nekje 12 ur, naredil pa sem 660km. Pred cca. dvema dnevoma sem se odločil, da se zapeljem po zanimivi poti, in nekatere kraje obiščem prvič. Torej, moja samostojna pot je potekala takole: Ptuj - Logatec - Idrija - Tolmin - Idrsko - Kobarid - Srpenica - Žaga - Učja (Uccea) ITA - Vedronza - Tarcento - Case Rivoli Bianchi - Venzone - Carnia - Chiusaforte - Sella Nevea - Lago Di Predil - Passo Predil - Mangrt- Kal Koritnica - Trenta - Vršič - Kranjska Gora - Jesenice (skozi center) , nato na AC do Brnika (vmes me je dobila manjša ploha, ki je trajala do Brezja), nato sem se zapeljal skozi Moste v Kamnik in po Tuhinjski dolini do Vranskega, kjer sem zavil na AC proti Mariboru, ter tam obrnil v smeri Ptuja. Bilo je izredno zanimivo. Z krepkim sem označil kraje zaradi katerih je ta pot tudi nastala. Naredil sem kar nekaj slik, lahko bi jih še več, ampak potem bi moral sedeti na motorju zadaj. Za pokušino vam jih nekaj nalepim spodaj .... Pred Idrijo: Idrsko: pogled na cerkev na hribu. Zelo lepo! Mejni prehod Učja ali Uccea po italjansko. Cerkev slikana z mostu, ko v kraju Chiusaforte zavijemo na cesto, ki pelje proti Sella Nevea. Od Tukaj tudi tabla, ki obvešča o prevoznosti prelaza. Italjanski Bunker na Predilu. Ker pa sem imel čas .. ura je bila nekje 13.00 ko sem prišel na Passo Predil, sem se odločil "skočit" še na Mangrt. Vstopnina je 5€. Pa še nekaj slik z Vršiča Trije APNkarji, ki so se vzpenjali na Vršič. 1x APN4 in 2x APN6 (v ozadju sta še dva) She, mixxx, Nikii in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno Julij 2, 2011 Deli Objavljeno Julij 2, 2011 Danes slabih 300 km. Plan je bil it na Gorenjsko, pa je prišlo do spremembe. Štart v Postojni - proti Ridam na pol poti do tja je nekomu ratalo skipat nekaj gajb piva (če sem prav vidla ) in so potem pometali tisto steklovino s ceste - Ride (nikjer nobenega, samo eni turisti z avtodomom) - Brezovica (pavza za kafe) - LJ - zaradi sumljivih oblakov na severu, obrat na jug - Škofljica - Rašica - Žlebič... - Sodražica - Bloke... - Rakek (pavza za sladoled ) - Laze - Logatec - Hotedrščica - Črni vrh - Col - Ajdovščina - Manče - Kobdilj - Skopo ( :xx: bremze delajo dovolj dobro... preizkušene zaradi ata z goriško tablico, ki se po cijazenju 30 do 40 km/h, po tem ko sem že dala žmigavc in zapeljala že levo da bom šla mimo, odločil da bi on pa zavil levo zavil je pred mene, potem dal žmigavc in se ustavil sredi ceste, jaz pa malo pred njegovim avtom. Kave danes nisem več rabla, dobila dozo adrenalina za cel dan.) - Sežana - Divača - Škocjanske - Famlje - Dolnje Ležeče - nazaj v smeri proti Senožečam - postanek na ovinku... - plan je bil it nazaj domov, a ker se je ko sem štartala uscalo, meni pa ni bilo do brezplačnega pranja sem pri odcepu za Vremščico obrnila in pobegnila nazaj na kras - Divača - Sežana - Štorje - in naprej proti Senožečam... - Postojna. Luštno blo, čeprav na koncu me je že pošteno zeblo. Jutri bo treba dat nase več plasti .) soncnca, rumenicestak, Nikii in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcgs Objavljeno Julij 2, 2011 Deli Objavljeno Julij 2, 2011 danes skok do Garmisch-Partenkirchna in nazaj (šel po "tempomat" za GS-a in zvisel). Pot je bila super - vmes za vzorec dežja (glih toliko da sem dežjaka zmočil). Nazaj grede se še ustavil na trojanah kjer sta gnečo delala Wix in Jakob :-) Vsega skupaj se je nabralo 1010 km, pokuril 55litrov bencina, 2 redbula in 3 sedviče nekje na poti v Garmisch (avstrija) 5 min dež v Garmischu ... in takoj po dežju - sonček (oblaki pa so šli svojo pot) MowzancR, gsx750f, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Julij 3, 2011 Deli Objavljeno Julij 3, 2011 V soboto šla prvič po cesti iz Lj do Ribnice..luštna u easy furca kot kaže me bo v nadaljne večkrat zanesl v tisto smer V nedeljo pa po dolgm času na slovensko obalo, blo luštn za znort, sploh nazaj k je bla največi kolona od portoroža do kopra jst pa lagano mimo - aleluja za motor!!! Naslednja destinacija upam da Pag KONČN potem pa Paklenica :naughty: Drugič podaljšaj do Kočevja in nato proti Dvoru je še boljše (čeprav cesta Dvor - Kočevje ni več kot je bila včasih, je pa še vedno solidna). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Keiko Objavljeno Julij 4, 2011 Deli Objavljeno Julij 4, 2011 Včeraj je ratala še ena furca. Začetek v Postojni - Vrhnika - Horjul - LJ - Medvode - Škofja Loka - Fužine... - čez Podlanišče proti - Cerknem... - pri Novakih pavza za sendvič - Davča - smučišče... - cesta tukaj je nižje dol je itak samo še makadam, še vse uničeno od tistih poplav, vse v delu... nisem srečala nobenega motorista .) samo par avtov in rešilca malo za tem... - Zali Log - namen je bil it čez Sorico, pa je cesta zaprta, zato sem šla čez Petrovo Brdo in nazaj proti Zgornji Sorici (tudi tukaj čisto uničena cesta)... - Nemški Rovt - Ribčev Laz (pavza za kafe in sladoled) - Bled - Kropa - imela namen it čez Dražgoše in Rudno do Selške Sore pa so bile v Lajšah table da naj bi bila popolna zapora v smeri Dražgoš (na netu ne najdem ali je cesta dejansko zaprta) zato sem obrnila in šla nazaj čez Nemilje - proti Kranju - LJ - Ride in Postojna. Nabralo se je 340 km. Al3š, gsx750f, She in 7 others 8 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
She Objavljeno Julij 6, 2011 Deli Objavljeno Julij 6, 2011 (popravljeno) Kot ponavadi je tudi včeraj vreme bilo :grim, črne rokavice se niso izneverile tradiciji puščanja kovaško umazanih sledi na koži in perforiran kombinezon že spet ni zadržal škorpljenja z neba. Kaj drugega niti pričakovala nisem. Kot tudi ne, da bom spet sedela na zadnjem sedežu (je šlo že v pozabo, kako to izgleda ). Hja, v sili še hudič muhe žre. Ampak če je šofer tko fajn , kot je bil moj včerajšnji, dobiš občutek, da so muhe kot najboljši kaviar iz Kaspijskega jezera .). Poškropljenih nekaj kilometrčkov na zadnjem sedežu se je dogajalo na relaciji Medvode – Škofja Loka – Gorenja vas - Žiri in skozi mokre ovinke nazaj, ostali motoristi, kot da ste se vsi nekam poskrili . Naslednjič pa spet spredaj . Popravljeno Julij 6, 2011. Popravil She Igorr, tilingerossi, ninjaxx in 6 others 7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Julij 6, 2011 Deli Objavljeno Julij 6, 2011 Poškropljenih nekaj kilometrčkov na zadnjem sedežu se je dogajalo na relaciji Medvode – Škofja Loka – Gorenja vas - Žiri in skozi mokre ovinke nazaj, ostali motoristi, kot da ste se vsi nekam poskrili . In kdaj je to bilo?? Jaz sem se iz Logatca čez Rovte, skozi Žiri , Gorenjo vas do Loke prebijal med pol peto in pol šesto popoldne. V Kranju na Laborah pa sem moral parkirat na avtobusni postaji, se je ulilo kot iz p.. , škafa, no. gandi, Al3š in She 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
She Objavljeno Julij 6, 2011 Deli Objavljeno Julij 6, 2011 (popravljeno) In kdaj je to bilo?? Jaz sem se iz Logatca čez Rovte, skozi Žiri , Gorenjo vas do Loke prebijal med pol peto in pol šesto popoldne. V Kranju na Laborah pa sem moral parkirat na avtobusni postaji, se je ulilo kot iz p.. , škafa, no. Si menda ja kej Gorenjca , kje si pa še videl, da je v današnjih cajtih kaj zastonj ... upam, da si vsaj motor na dežju pustil .). Verjetno smo se zgrešili za las ali dva, mi2 sva štartala ob ene pol šestih iz Medvod. Sam sej sploh ni bilo dvoma, v kaj rineva, radarska slika na domačem compu je bila zelo zgovorna in nebu se je že na daleč videlo, da joka. Mam pa spet lep kombinezon . Popravljeno Julij 6, 2011. Popravil She Al3š, ninjaxx, gandi in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava nejcgs Objavljeno Julij 8, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno Julij 8, 2011 danes se po dolgem času zapeljal do vikija - gneča na cesti je bila velika, motorji en za drugim - kot račke ko sem pospravil vikija sem letel še mal thumperju pomagat ribice lovit (čeprav so mene bolj zanimale tiste, ki so se z rollerji vozile mimo) gandi, TOMTECH, She in 16 others 18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se