Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

A je še sneg gor, glede na temperature proti koncu tedna, ga že skor ne bi smel bit. Gre kdo? :naughty:

post-2615-0-41509300-1294268836_thumb.jpg

• Všeč mi je 7
Objavljeno

Hola,

a lahko prosim nehaš dražit, k bomo res šli :naughty:

današnja napoved

• Všeč mi je 3
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno

Bomo k bo moped spedenan, pa k bodo temperature konstantno vsaj 10 stopinj.:yea1: Tist asvalt je izredno hinavski kadar je mrzel in tudi z ogreto gumo sredi sešna se začetek sezone kar precej motorjev po tleh pobira brez kakega drugega posebnega razloga.

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 4
Objavljeno

Za utekanje motorja bi pa tole že kar blo whistle.gif,nevem če res ne grem mal krožit v nedeljo trance_41_w00t2.gif

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Za utekanje motorja bi pa tole že kar blo whistle.gif,nevem če res ne grem mal krožit v nedeljo trance_41_w00t2.gif

1

Povej kdaj štartama

Objavljeno

PO 15-tem v mesecu 12+C se vidimo :D 19 al pa 20 upam na temparature :D:yea2:

Objavljeno

Mene si pa pozabil, thanks !

Objavljeno

Mene si pa pozabil, thanks !

Nisem prijatelj,sam prostora je zmanjkal,si pa v petek vzemi prosto,da se odolžim rolleyes.gif

Objavljeno

Mal sm jezen na tebe ko delas take luste ampak :surrender: se vidimo upam da res ze v petek :P drgac pa takoj ko bo lepo vreme :D

Objavljeno

Bagio, ti si neverjeten!

9. januar na pisti v ne-tropskih krajih... noro... :notworthy:

Objavljeno

Prvi Marof letos boobies.gif,po prihodu sem bil zelo slabe volje,celo pot mokra cesta,veter,10°C,pridemo do piste pa še ta mokraheadbang.gif,a na srečo se odločimo počakat,spijemo kavo in okrog 12.00 se pista že suši in ob 12.30 prvi vhodtrance_41_w00t2.gif,po kislem jutru naredil 40-45 zelo uživaških krogov.

Z motorjem izjemno zadovoljen,tako z ciklistiko kot z samim motorjemtrance_41_w00t2.gif.

Upam da sem vam naredil kaj lušte in se v petek vidimo,če napoved ostane in ne krožim samgrim.gif

Pa še par trance_29_photo.gif

lepa igra, si se kr opogumil.. :OK:

Objavljeno

Seeeeej Boooooooom Znooooooorrruuuuuuuu......:yea1:

EXTRA BAGIO......no.1 :bounce: :hooray: :bounce:

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Hola rejser,

ma kaki 72, enko bi moral met :P

• Všeč mi je 7
  • Ni mi všeč 5
Objavljeno

Prvi Marof letos boobies.gif,po prihodu sem bil zelo slabe volje,celo pot mokra cesta,veter,10°C,pridemo do piste pa še ta mokraheadbang.gif,a na srečo se odločimo počakat,spijemo kavo in okrog 12.00 se pista že suši in ob 12.30 prvi vhodtrance_41_w00t2.gif,po kislem jutru naredil 40-45 zelo uživaških krogov.

Z motorjem izjemno zadovoljen,tako z ciklistiko kot z samim motorjemtrance_41_w00t2.gif.

Upam da sem vam naredil kaj lušte in se v petek vidimo,če napoved ostane in ne krožim samgrim.gif

Pa še par trance_29_photo.gif

Ti si car. :worship:

Pa fovš sem ti tud. :xx:

Sam je Katica mogla debelo gledat ko si se napovedal... :hmm:

• Všeč mi je 4
Objavljeno

Ti si car. :worship:

Pa fovš sem ti tud. :xx:

Sam je Katica mogla debelo gledat ko si se napovedal... :hmm:

Niti ni bla presenečena,ker sem jo že v petek pripravil da mogoče pridem,mi pa reče da ma za soboto rezervirano pisto, ker pridejo karti 10 komsurrender.gif,tko da nisem bil prvi,smo se pa v nedeljo vozli trije,jaz pa dva karta whistle.gif

je pa res da je blo carsko,sonce in prijetnih 15.5°,suha steza in kot vedno super čevapi trance_38_surprise.gif

• Všeč mi je 4
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

Hola rejser,

ma kaki 72, enko bi moral met :P

Zdravo prijatelj,ne piši neumnosti ker si dobil že dva minusa,tko da bom še kar 72 moral vozit trance_25_naughty.gif

• Všeč mi je 3
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

Hola rejser,

eh, ne sekiraj se zaradi minusov ;) jst ti privoščim enko, devetega januarja gre samo taprav car na Marof :worship:

ampak če bo šlo tkole naprej, se ti kmalu pridružim :OK:

• Všeč mi je 6
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno (popravljeno)

Hola rejser,

eh, ne sekiraj se zaradi minusov ;) jst ti privoščim enko, devetega januarja gre samo taprav car na Marof :worship:

ampak če bo šlo tkole naprej, se ti kmalu pridružim :OK:

A,tko pa ne gre,tapravi racerji ne grejo na pisto pred 1.majomtrance_09_box.gif

Popravljeno . Popravil bagio
  • Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno

Kakšen je plan za ta vikend, kdaj boste gor,sobota ali nedelja. :naughty:

• Všeč mi je 4
Objavljeno

Kakšen je plan za ta vikend, kdaj boste gor,sobota ali nedelja. :naughty:

Mal še čakam na bolj sigurno napoved,pol se pa odločim whistle.gif

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!