BIZIXXX Objavljeno Januar 5, 2011 Deli Objavljeno Januar 5, 2011 A je še sneg gor, glede na temperature proti koncu tedna, ga že skor ne bi smel bit. Gre kdo? :naughty: Cupo, She, gsx750f in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 Hola, a lahko prosim nehaš dražit, k bomo res šli :naughty: današnja napoved SharpNinja, Cupo, She in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 Bomo k bo moped spedenan, pa k bodo temperature konstantno vsaj 10 stopinj. Tist asvalt je izredno hinavski kadar je mrzel in tudi z ogreto gumo sredi sešna se začetek sezone kar precej motorjev po tleh pobira brez kakega drugega posebnega razloga. SharpNinja, freya, jamah in 2 others 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Nely77 Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 10+C in gremo! :naughty: BIZIXXX, Krejzi, freya in 5 others 5 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 Za utekanje motorja bi pa tole že kar blo ,nevem če res ne grem mal krožit v nedeljo SharpNinja 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 Za utekanje motorja bi pa tole že kar blo ,nevem če res ne grem mal krožit v nedeljo 1 Povej kdaj štartama Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiriGSX600 Objavljeno Januar 6, 2011 Deli Objavljeno Januar 6, 2011 PO 15-tem v mesecu 12+C se vidimo 19 al pa 20 upam na temparature Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava bagio Objavljeno Januar 9, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 9, 2011 (popravljeno) Prvi Marof letos ,po prihodu sem bil zelo slabe volje,celo pot mokra cesta,veter,10°C,pridemo do piste pa še ta mokra,a na srečo se odločimo počakat,spijemo kavo in okrog 12.00 se pista že suši in ob 12.30 prvi vhod,po kislem jutru naredil 40-45 zelo uživaških krogov. Z motorjem izjemno zadovoljen,tako z ciklistiko kot z samim motorjem. Upam da sem vam naredil kaj lušte in se v petek vidimo,če napoved ostane in ne krožim sam Pa še par Popravljeno Januar 9, 2011. Popravil bagio SharpNinja, gsx750f, Igorr in 22 others 24 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno Januar 9, 2011 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Januar 9, 2011 Prvi Marof letos ,po prihodu sem bil zelo slabe volje,celo pot mokra cesta,veter,10°C,pridemo do piste pa še ta mokra,a na srečo se odločimo počakat,spijemo kavo in okrog 12.00 se pista že suši in ob 12.30 prvi vhod,po kislem jutru naredil 40-45 zelo uživaških krogov. Z motorjem izjemno zadovoljen,tako z ciklistiko kot z samim motorjem. Upam da sem vam naredil kaj lušte in se v petek vidimo,če napoved ostane in ne krožim sam Pa še par A lohk sploh kej druzga rečem kot: YOU LUCKY BASTARD :lol: biker125, gsx750f, JP77 in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Januar 9, 2011 Deli Objavljeno Januar 9, 2011 Mene si pa pozabil, thanks ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 9, 2011 Deli Objavljeno Januar 9, 2011 Mene si pa pozabil, thanks ! Nisem prijatelj,sam prostora je zmanjkal,si pa v petek vzemi prosto,da se odolžim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiriGSX600 Objavljeno Januar 10, 2011 Deli Objavljeno Januar 10, 2011 Mal sm jezen na tebe ko delas take luste ampak :surrender: se vidimo upam da res ze v petek drgac pa takoj ko bo lepo vreme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Januar 10, 2011 Deli Objavljeno Januar 10, 2011 Bagio, ti si neverjeten! 9. januar na pisti v ne-tropskih krajih... noro... :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno Januar 10, 2011 Deli Objavljeno Januar 10, 2011 Prvi Marof letos ,po prihodu sem bil zelo slabe volje,celo pot mokra cesta,veter,10°C,pridemo do piste pa še ta mokra,a na srečo se odločimo počakat,spijemo kavo in okrog 12.00 se pista že suši in ob 12.30 prvi vhod,po kislem jutru naredil 40-45 zelo uživaških krogov. Z motorjem izjemno zadovoljen,tako z ciklistiko kot z samim motorjem. Upam da sem vam naredil kaj lušte in se v petek vidimo,če napoved ostane in ne krožim sam Pa še par lepa igra, si se kr opogumil.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prix Objavljeno Januar 10, 2011 Deli Objavljeno Januar 10, 2011 Seeeeej Boooooooom Znooooooorrruuuuuuuu...... EXTRA BAGIO......no.1 :hooray: Ninč 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Januar 10, 2011 Deli Objavljeno Januar 10, 2011 Hola rejser, ma kaki 72, enko bi moral met dobravec, Dani, bagio in 9 others 7 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marko55 Objavljeno Januar 10, 2011 Deli Objavljeno Januar 10, 2011 Prvi Marof letos ,po prihodu sem bil zelo slabe volje,celo pot mokra cesta,veter,10°C,pridemo do piste pa še ta mokra,a na srečo se odločimo počakat,spijemo kavo in okrog 12.00 se pista že suši in ob 12.30 prvi vhod,po kislem jutru naredil 40-45 zelo uživaških krogov. Z motorjem izjemno zadovoljen,tako z ciklistiko kot z samim motorjem. Upam da sem vam naredil kaj lušte in se v petek vidimo,če napoved ostane in ne krožim sam Pa še par Ti si car. Pa fovš sem ti tud. :xx: Sam je Katica mogla debelo gledat ko si se napovedal... She, casper7, dobravec in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 10, 2011 Deli Objavljeno Januar 10, 2011 Ti si car. Pa fovš sem ti tud. :xx: Sam je Katica mogla debelo gledat ko si se napovedal... Niti ni bla presenečena,ker sem jo že v petek pripravil da mogoče pridem,mi pa reče da ma za soboto rezervirano pisto, ker pridejo karti 10 kom,tko da nisem bil prvi,smo se pa v nedeljo vozli trije,jaz pa dva karta je pa res da je blo carsko,sonce in prijetnih 15.5°,suha steza in kot vedno super čevapi BIZIXXX, gsx750f, hilton in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 10, 2011 Deli Objavljeno Januar 10, 2011 Hola rejser, ma kaki 72, enko bi moral met Zdravo prijatelj,ne piši neumnosti ker si dobil že dva minusa,tko da bom še kar 72 moral vozit MiriGSX600, BIZIXXX, SharpNinja in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Januar 10, 2011 Deli Objavljeno Januar 10, 2011 Hola rejser, eh, ne sekiraj se zaradi minusov jst ti privoščim enko, devetega januarja gre samo taprav car na Marof ampak če bo šlo tkole naprej, se ti kmalu pridružim She, casper7, hilton in 4 others 6 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 10, 2011 Deli Objavljeno Januar 10, 2011 (popravljeno) Hola rejser, eh, ne sekiraj se zaradi minusov jst ti privoščim enko, devetega januarja gre samo taprav car na Marof ampak če bo šlo tkole naprej, se ti kmalu pridružim A,tko pa ne gre,tapravi racerji ne grejo na pisto pred 1.majom Popravljeno Januar 10, 2011. Popravil bagio suzuki in roko 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno Januar 11, 2011 Avtor Deli Objavljeno Januar 11, 2011 Kakšen je plan za ta vikend, kdaj boste gor,sobota ali nedelja. :naughty: JP77, Cupo, She in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 11, 2011 Deli Objavljeno Januar 11, 2011 Kakšen je plan za ta vikend, kdaj boste gor,sobota ali nedelja. :naughty: Mal še čakam na bolj sigurno napoved,pol se pa odločim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Januar 11, 2011 Deli Objavljeno Januar 11, 2011 Hola, vreme zaenkrat kaže takole BIZIXXX, She, bagio in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 11, 2011 Deli Objavljeno Januar 11, 2011 Hola, vreme zaenkrat kaže takole Ni slabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave