Spider™ Objavljeno Junij 4, 2011 Opozori Objavljeno Junij 4, 2011 no jutr kaže res bolj slabo, misli kdo it?
uppercuter Objavljeno Junij 4, 2011 Opozori Objavljeno Junij 4, 2011 (popravljeno) Nop! :closedeyes: Če pa je kdo kandidat za med tednom naj se pa javi.. Ko bo že enkrat konec tega "aprila" seveda .. L.p. Popravljeno Junij 4, 2011. Popravil uppercuter
Spider™ Objavljeno Junij 4, 2011 Opozori Objavljeno Junij 4, 2011 res mamo en drek vreme, sm pa vsaj frej pisto zrihtal . Bomo pa en drug vikend dirkal.
flero Objavljeno Junij 5, 2011 Opozori Objavljeno Junij 5, 2011 in če se mi vožnja po pisti zadopade, investiram za naslednjič ...ti kar že zdaj investiraj...da ne bo bolelo...všeč ti bo tko al tko :kva2: lp floxxx
colin Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 S tremi kolegi smo se odočili, da bi pa mogoče šli v nedeljo na marof (če bo seveda fraj in pa vreme).Dva bosta v nedeljo prvič na marofu in na dirkališču nasploh....jst sem na marofu že bil.Vsi imamo gor sport-turing gumo......nebi neki postavljal rekordov, ker vem da gume niso primerne za to.......to bi bilo bolj kot ne razvijanje tehnike in spoznavanje linij....cca 5-6 krogov in pol počitek and so on end on!!!......že zaradi gum......in tudi zaradi nas samih (ker vem, da na koncu dneva, če nisi navajen boli prav vse.....).....Zdej pa bi vas vse skupaj prosil za info.Gume si naj spustimo (prvo na 1.8 bara, zadnja 2 bara)???????....oz prosim za info!.....Potem, če bi prišli in če bi nam šli toliko na roko, da bi nam mal povedal kako in kaj (posodli mogoče napravo, da preverimo tlak v pnevmatikah oz. kako nožno pumpo da nafilamo...itd...)Dobrodošle bi bile tudi kake informacije oz napotki, kako se obnaša na pisti.......(vem, da ogledala moramo dati dol....oz pospravit na stran.....).....v glavem malo pomoči, tako z orodjem kot z informacijami.....In upam, da vam nebo preveč na poti....Sicer pa vem iz svojih izkušen, da ne rabim neki veliko pazit na ostale motoriste, ki so hitrejši, ker vem da so vsi že bolj kot ne izkušeni ,tako da nebo nekih večjih problemov z prehitevanjem nas počasnejših učenjakov...... Hvala,Lp Matjaž malakai 1
lmperator Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 Tlak preveriš na črpalki na poti dol. Odvisen je pa od tega katere gume imaš. Priporočam pa, da greste dol s kombijem/prikolico, ker je motor po padcu hitro lahko nevozen, poleg tega si pa zelo utrujen po enem dnevu naganjanja in zna biti pot nazaj nevarna. Obilo zabave!
colin Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 Tlak preveriš na črpalki na poti dol. Odvisen je pa od tega katere gume imaš. Priporočam pa, da greste dol s kombijem/prikolico, ker je motor po padcu hitro lahko nevozen, poleg tega si pa zelo utrujen po enem dnevu naganjanja in zna biti pot nazaj nevarna. Obilo zabave! ....no, to glede padca raje nebi....drgač pa eno prkolico že mamo......za en motor pa še ne vemo.....sicer pa morem sedaj še sploh videt če bosta druga dva šla.....jst bi šel....tak da če dobimo prkolico za dva motorja in če gre kdo od vas pa ima še fraj kakšno mesto v kombijo ali prikolici bi lepo prosil....Smo pa iz Celja....
logarr Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 Če bo mokro je brezbveze, ker je itak eno samo jajcanje in čakanje kdaj ti bo guma spustila pa boš šel v maline. (tko pravjo) Ervin93 in SANJIN-MIXON 1 1
colin Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 Glede na vremensko napoved, bi bilo bolje da bi šli v SOBOTO!
SANJIN-MIXON Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 Glede na vremensko napoved, bi bilo bolje da bi šli v SOBOTO! Mal se tud jaz spravljam na marof v soboto, sam gume in servis moram narediti, če mi bo ratalo !
colin Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 Mal se tud jaz spravljam na marof v soboto, sam gume in servis moram narediti, če mi bo ratalo ! ...Sanjin....če boš šel, a maš še kak plac na prkolci (če je že nisi slučajno prodal )....
SANJIN-MIXON Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 ...Sanjin....če boš šel, a maš še kak plac na prkolci (če je že nisi slučajno prodal ).... ti javim v petek !
suzuki Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 ... Dobrodošle bi bile tudi kake informacije oz napotki, kako se obnaša na pisti.......(vem, da ogledala moramo dati dol....oz pospravit na stran.....).....v glavem malo pomoči, tako z orodjem kot z informacijami... ... Hvala,Lp Matjaž Hola mojster, že par let nazaj sem v temi o Marofu napisal osnove na kaj pazit ko greš na pisto, pa se je zgleda že vse pozabilo link je tule veselo, zabavno in varno drajsanje želim gsx750f, sesir in malakai 3
colin Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 Hola mojster, že par let nazaj sem v temi o Marofu napisal osnove na kaj pazit ko greš na pisto, pa se je zgleda že vse pozabilo link je tule veselo, zabavno in varno drajsanje želim Ta post sem že prebral lansko leto.....hvala vseeno.......jst sem mel bolj v mislih informacije dol na marufu (bolj to, da se pove kaj smo delal narobe) ti javim v petek ! o.k.....hvala
jurman23 Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 Gre kdo na marof v nedeljo? Menda, da je v soboto in nedeljo pista frej (gokarti + motorji)
r1polzek Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 jaz imam namen it v soboto, bom pa dejansko videl v petek, kako bo vreme. sem iz MB, imam plac na prikolici.
uppercuter Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 Je še kdo tak iz Lj "okolica"? L.p.
gsx750f Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 Gre kdo na marof v nedeljo? Menda, da je v soboto in nedeljo pista frej (gokarti + motorji) preverjeno, v soboto in nedeljo je prosti trening. Zvečer pa imajo dneve piva, šotor že stoji :naughty:
colin Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 preverjeno, v soboto in nedeljo je prosti trening. Zvečer pa imajo dneve piva, šotor že stoji :naughty: ....to je prosti trening za nas.....al za kire druge
gsx750f Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 ....to je prosti trening za nas.....al za kire druge čez dan za nas motoriste, zvečer pa za pivoljupce :beer1:
bikez Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 zvečer pa za pivoljupce :beer1: Upam, da imate prevoz ali prenočišče.
colin Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 kva bo vreme al ne bo!!!!!!!!!!!!!!!!......na eni vremenski kaže tako, na drugi spet drugače
Spider™ Objavljeno Junij 10, 2011 Opozori Objavljeno Junij 10, 2011 Mogoče kdo ve, če so zrihtali tist kompresor za gume pumpat, vem da nazadnje je števec narobe kazal.
uppercuter Objavljeno Junij 10, 2011 Opozori Objavljeno Junij 10, 2011 Gre gdo jutri iz Ljubljane dol pa da ma plac še za enga?
Priporočene objave