BIZIXXX Objavljeno Januar 11, 2011 Avtor Deli Objavljeno Januar 11, 2011 Jest se nekak nagibam k nedelji, čeprav bo par stopinj manj, bomo pa kasneje bremzal, pa bo vroče :lol: She, casper7, Kor13 in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 11, 2011 Deli Objavljeno Januar 11, 2011 Jest se nekak nagibam k nedelji, čeprav bo par stopinj manj, bomo pa kasneje bremzal, pa bo vroče :lol: Bomo videl,verjetno petek ali sobota,jaz moram tko sam vozit da boste še ostali mel kaj od dneva ne pa se za mano vozl ko bom ovira na stezi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno Januar 13, 2011 Avtor Deli Objavljeno Januar 13, 2011 Evo, ravno iz telefona z gazdo Raušem, pravi da sta sobota in nedelja frej za motorje. Marof,prihajamo. V januarju nisem si mislu da bo tko kratka sezona :yes: didy53, She, Cupo in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 13, 2011 Deli Objavljeno Januar 13, 2011 (popravljeno) Evo, ravno iz telefona z gazdo Raušem, pravi da sta sobota in nedelja frej za motorje. Marof,prihajamo. V januarju nisem si mislu da bo tko kratka sezona :yes: No super,jaz grem že jutri pogledat in vam povem če je res v soboto fraj ,če bom zmogel dva dni se pa še v soboto vidmo ,je še kakšen kandidat za jutri in soboto? Popravljeno Januar 13, 2011. Popravil bagio Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 14, 2011 Deli Objavljeno Januar 14, 2011 Evo,da mal poročam,saj sem bil danes zaradi motosvetovcev na Marofu in trpel v zelo dobri družbi Tinko-ta še bolj sem pa bil vesel ker še ima kdo okus za motor uglavnem sonce,14°,suha steza,časi od 1.18 do 1.21 kar ni slabo za 14.januar ,je pa baje za jutri najavljeno kar nekaj slovencev tko da bo sigurno super. pa še mal slik: Petroladdict, logarr, Kor13 in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 14, 2011 Deli Objavljeno Januar 14, 2011 pa še par: SANJIN-MIXON, casper7, shark90 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Januar 14, 2011 Deli Objavljeno Januar 14, 2011 Kolko vama Akrapovič plačuje za oglaševanje? D. Port Folio 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Januar 14, 2011 Deli Objavljeno Januar 14, 2011 Kolko vama Akrapovič plačuje za oglaševanje? D. Se ni ravno iskazal,dal je samo ispuh in nalepke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Januar 14, 2011 Deli Objavljeno Januar 14, 2011 men lahko da sam auspuhe..nalepke lahko obdrži She, sesir in Port Folio 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Januar 14, 2011 Deli Objavljeno Januar 14, 2011 Prvi Marof letos ,po prihodu sem bil zelo slabe volje,celo pot mokra cesta,veter,10°C,pridemo do piste pa še ta mokra,a na srečo se odločimo počakat,spijemo kavo in okrog 12.00 se pista že suši in ob 12.30 prvi vhod,po kislem jutru naredil 40-45 zelo uživaških krogov. Z motorjem izjemno zadovoljen,tako z ciklistiko kot z samim motorjem. Upam da sem vam naredil kaj lušte in se v petek vidimo,če napoved ostane in ne krožim sam Pa še par Bravo prijatelj!!! Vsaka cast... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Prix Objavljeno Januar 14, 2011 Deli Objavljeno Januar 14, 2011 ......se vidimo jutri......:yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KONTI Objavljeno Januar 15, 2011 Deli Objavljeno Januar 15, 2011 Evo,da mal poročam,saj sem bil danes zaradi motosvetovcev na Marofu in trpel v zelo dobri družbi Tinko-ta še bolj sem pa bil vesel ker še ima kdo okus za motor uglavnem sonce,14°,suha steza,časi od 1.18 do 1.21 kar ni slabo za 14.januar ,je pa baje za jutri najavljeno kar nekaj slovencev tko da bo sigurno super. pa še mal slik: to drži,se strinjam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Prix Objavljeno Januar 15, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 15, 2011 Današnji dan....15.Jan.2011 DXR16, Kor13, freshman in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč Objavljeno Januar 16, 2011 Deli Objavljeno Januar 16, 2011 mene pa doma pozabl... pa sem bla čist bliz... vsaj učke bi pršla spočit BIZIXXX 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava BIZIXXX Objavljeno Januar 16, 2011 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Januar 16, 2011 A nej sploh kej pišem, k se mi tko smeji :lol: :lol: :lol: Ma kje ste bli vsi dons Vreme kot naročeno, malček vetra, drugač pa solidnih 13 stopinj sončka midva pa samo dva z motorjem, pa še en poba se je vsake toliko malce zapeljal z gokartom. Akcijskih slikc ni, ker smo se vozil no po vožnji sva šla pa še na zasluženo z prilogami DXR16, Ninč, suzuki in 9 others 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Nely77 Objavljeno Januar 16, 2011 Deli Objavljeno Januar 16, 2011 :notworthy: Bizixxx ti pa kar s ta rdečim? Sam da ga registriram evo mene ! BIZIXXX, Cupo, salo in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno Januar 16, 2011 Avtor Deli Objavljeno Januar 16, 2011 :notworthy: Bizixxx ti pa kar s ta rdečim? Sam da ga registriram evo mene ! Ja, kar z tardečim,sicer je rdečko bolj navajen tavelikh prog, ampak mu zgleda tud Marof diši no,no,le registriraj, po hitrem postopku .) Cupo in JP77 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Januar 20, 2011 Deli Objavljeno Januar 20, 2011 (popravljeno) Gre kdo ta vikenD gor HA HA HA !!! Popravljeno Januar 20, 2011. Popravil SANJIN gsx750f in BIZIXXX 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno Januar 21, 2011 Deli Objavljeno Januar 21, 2011 Gre kdo ta vikenD gor HA HA HA !!! JEST :-)))))))))))))) tomazinjo, SANJIN-MIXON in casper7 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno Januar 31, 2011 Deli Objavljeno Januar 31, 2011 u nedeljo bo zgleda spet toplo http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14246 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno Januar 31, 2011 Avtor Deli Objavljeno Januar 31, 2011 u nedeljo bo zgleda spet toplo http://prognoza.hr/s...tska&code=14246 Vidimo,vidimo :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Januar 31, 2011 Deli Objavljeno Januar 31, 2011 bo to že dost toplo? kriza je ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Februar 6, 2011 Deli Objavljeno Februar 6, 2011 Je bil ta vikend kdo gor ???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Februar 7, 2011 Deli Objavljeno Februar 7, 2011 gre gdo jutri? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Februar 7, 2011 Deli Objavljeno Februar 7, 2011 jah nč, bomo se pa sami vozil sesir 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave