BeniNorc47 Objavljeno Februar 8, 2011 Deli Objavljeno Februar 8, 2011 Super je blo!! Dost toplo, gume so držale, ina za prvič sem zadovoljen s časom 1.19.0 =) DXR16, casper7, Ervin93 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bentley Objavljeno Februar 8, 2011 Deli Objavljeno Februar 8, 2011 S katerimi gumami si pa vozil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
svobodnaptica01 Objavljeno Februar 8, 2011 Deli Objavljeno Februar 8, 2011 S katerimi gumami si pa vozil? Glede na slikico in obrabo, bi rekla GP racer . DXR16 in jamah 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviki Objavljeno Februar 9, 2011 Deli Objavljeno Februar 9, 2011 Koliko je pa imel Mille čas? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Februar 9, 2011 Deli Objavljeno Februar 9, 2011 1:18 prbližno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zviki Objavljeno Februar 9, 2011 Deli Objavljeno Februar 9, 2011 Pošten čas za letni čas . Je še kaj rezerve? Pri vozniku in pri motorju . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Februar 9, 2011 Deli Objavljeno Februar 9, 2011 Če bo vžgala je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Februar 9, 2011 Deli Objavljeno Februar 9, 2011 Rezerve, ne vem, nism hotu probavat kje je , je pa užgala aprilia pol ja, moja napaka sicer, k prčkam tm k ni treba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BeniNorc47 Objavljeno Februar 9, 2011 Deli Objavljeno Februar 9, 2011 S katerimi gumami si pa vozil? Glede na slikico in obrabo, bi rekla GP racer . Tako je .. =) ker sem bil prvič, in ker asvalt še ni topel, se nekak nisem mogel odločit kaj naj nataknem, pa sem dal gp-racer, ker so se mi vse gp-jke v garaži videl nekak trde.. no za naslednjič vem, da bo šel gor GP.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiriGSX600 Objavljeno Marec 5, 2011 Deli Objavljeno Marec 5, 2011 Ka dej gremo kaj pogledat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 5, 2011 Deli Objavljeno Marec 5, 2011 Ka dej gremo kaj pogledat Mislim da kmalu, grelci so pripravljeni ! MiriGSX600 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiriGSX600 Objavljeno Marec 7, 2011 Deli Objavljeno Marec 7, 2011 http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14246 V soboto se vidimo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 13, 2011 Deli Objavljeno Marec 13, 2011 http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam¶m=Hrvatska&code=14246 V soboto se vidimo No in kako je bilo ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiriGSX600 Objavljeno Marec 13, 2011 Deli Objavljeno Marec 13, 2011 Prišlo je do manših zapletov in nismo šli :/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
shark90 Objavljeno Marec 13, 2011 Deli Objavljeno Marec 13, 2011 Prišlo je do manših zapletov in nismo šli :/ še dobro da niste šli... mi smo šli pogledat kar tak in so bili karti, so imeli trening... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 13, 2011 Deli Objavljeno Marec 13, 2011 Prišlo je do manših zapletov in nismo šli :/ Bo pa naslednjič in se vam pridružim, ker gume so že pošteno zagrete ha ha ! MiriGSX600 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
colin Objavljeno Marec 16, 2011 Deli Objavljeno Marec 16, 2011 Bo pa naslednjič in se vam pridružim, ker gume so že pošteno zagrete ha ha ! da se ne bojo vžgale....... :naughty: ....kolker jst tebe poznam si zdejle vs nesrečen, ko ne moreš bit na marufu!!!!! SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 18, 2011 Deli Objavljeno Marec 18, 2011 da se ne bojo vžgale....... :naughty: ....kolker jst tebe poznam si zdejle vs nesrečen, ko ne moreš bit na marufu!!!!! Iz prve si zadel svaka čast, ah saj bo, ne smem prehiter gor it, morm še mal shujšat da se bom lažje premetaval po motorju, pravjo da si hitrejši potem !!!! HA HA HA !!!! MiriGSX600 in gsx750f 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiriGSX600 Objavljeno Marec 19, 2011 Deli Objavljeno Marec 19, 2011 (popravljeno) V sredo grem 100% sam me zanima kako je s telefonsko št.g rauša če se da preverit če je moto open.mal of ampak ziher je ziher pa še prvič grem. LP Miri Popravljeno Marec 19, 2011. Popravil MiriGSX600 SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Marec 19, 2011 Deli Objavljeno Marec 19, 2011 Hola rejser, telefonska številka g. Rauša je napisana na vrhu vsake strani tegale topica... SANJIN-MIXON, casper7 in BIZIXXX 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno Marec 20, 2011 Deli Objavljeno Marec 20, 2011 V sredo grem 100% sam me zanima kako je s telefonsko št.g rauša če se da preverit če je moto open.mal of ampak ziher je ziher pa še prvič grem. LP Miri če dobim dopust se ti pojavim, sam bodi nežen ha ha ! komaj čakam ! MiriGSX600 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 Gre kdo v petek? MiriGSX600 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 če dobim dopust se ti pojavim, sam bodi nežen ha ha ! komaj čakam ! Pozab na dopust,delat je treba SANJIN-MIXON in MiriGSX600 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiriGSX600 Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 Js grem v petek ko sem komaj komaj dobil fraj :surrender: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 Js grem v petek ko sem komaj komaj dobil fraj :surrender: si že kaj preverjal da ni kakih gokardov? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave