colin Objavljeno April 10, 2011 Deli Objavljeno April 10, 2011 Potem so pa padali rekordi ha ha , mal heca ! malo ... kam si ga pa ti Sanjin žgal v soboto.....sem te vidu, ko si se peljal v duetu skozi Vrhniko....motor je bil pravi,čelada tudi....kilaža tudi heheheeheh malo heca....si bil ane? Kawc in SANJIN-MIXON 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 11, 2011 Deli Objavljeno April 11, 2011 malo ... kam si ga pa ti Sanjin žgal v soboto.....sem te vidu, ko si se peljal v duetu skozi Vrhniko....motor je bil pravi,čelada tudi....kilaža tudi heheheeheh malo heca....si bil ane? pravi pravi,vse si utrofil, do Izole in nazaj, saj mi je bilo potem žal, ker je bila proti morju svinjska gužva, bi blo bolje na prikolco in na Marof it ! Kawc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rokycar Objavljeno April 11, 2011 Deli Objavljeno April 11, 2011 ima kdo mogoče podatke o ceni? hvala, rok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
m@dness Objavljeno April 11, 2011 Deli Objavljeno April 11, 2011 27€ mislim da je točna cena na dan GrCaR in casper7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alenn46 Objavljeno April 11, 2011 Deli Objavljeno April 11, 2011 Je že mogoče kdo preverjal, če je v nedeljo frei? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno April 12, 2011 Deli Objavljeno April 12, 2011 Vreme, še včeri je zgledal sranje, 11 stopinj v nedeljo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alenn46 Objavljeno April 14, 2011 Deli Objavljeno April 14, 2011 Vremenska napoved se izboljšuje Jutri pokličem in preverim, če bo frei. Ker zdej en dan (sobota/nedelja) bo karting prvenstvo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 17, 2011 Deli Objavljeno April 17, 2011 (popravljeno) No je blo kaj akcije ta vikend, a se ve že za 23.4 in 25.4.2011 če je fraj pista, sem 100% zraven, končno ! Popravljeno April 17, 2011. Popravil SANJIN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno April 17, 2011 Deli Objavljeno April 17, 2011 Tudi mi pridemo za vikend 100% gor če bo pista frej in vreme ugodno. SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alenn46 Objavljeno April 17, 2011 Deli Objavljeno April 17, 2011 Blo akcije...dovolj za prvič Edin dost je blo ostankov gume od kartingov, ki so včeraj meli tekmovanje. Oprijem ni bil glih najboljši. casper7, bentley in SANJIN-MIXON 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
casper7 Objavljeno April 17, 2011 Deli Objavljeno April 17, 2011 S telim strojem bi se pa z veseljem enkrat zapeljal, še rajši pa peljal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno April 18, 2011 Deli Objavljeno April 18, 2011 Klical zdele šefeta, pravi da je pista v soboto in v nedeljo prosta. Se vidimo v soboto! SharpNinja in MoTo G_P 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno April 18, 2011 Deli Objavljeno April 18, 2011 Še 2 prideva tud v soboto se vidmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno April 18, 2011 Deli Objavljeno April 18, 2011 Ima kdo informacijo za pondeljek 25.4. če je pista frej? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hasky Objavljeno April 19, 2011 Deli Objavljeno April 19, 2011 a gre mogoče jutri kdo pogledat??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno April 19, 2011 Deli Objavljeno April 19, 2011 če bo kdo kej klicu nej prosim vpraša če je prosto 28.4 (četrtek) hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 20, 2011 Deli Objavljeno April 20, 2011 Ima kdo informacijo za pondeljek 25.4. če je pista frej? Že veš če je fraj ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brancisv Objavljeno April 20, 2011 Deli Objavljeno April 20, 2011 (popravljeno) a se na marofu da vozit z road smart gumami al bi bilo bolše da zamenjam, sicer spredaj mam sport smart Popravljeno April 20, 2011. Popravil brancisv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno April 20, 2011 Deli Objavljeno April 20, 2011 a se na marofu da vozit z road smart gumami al bi bilo bolše da zamenjam, sicer spredaj mam sport smart jest pravim da ne.. zakaj ne? ker jih je že kar nekaj padlo s takimi gumami.. po drugi strani jih pa nekaj ni.. po pameti.. sesir, domina in Dani 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lmperator Objavljeno April 20, 2011 Deli Objavljeno April 20, 2011 Jaz ne bi tvegal. Roadsmart boš pregrel. MoTo G_P 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gsx750f Objavljeno April 20, 2011 Deli Objavljeno April 20, 2011 Jaz ne bi tvegal. Roadsmart boš pregrel. Vidu u živo highsider-ja s kwako, litrško in Roadsmart. Turistično ja, sport pa jest ne bi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 20, 2011 Deli Objavljeno April 20, 2011 Evo sem pripravil svojo mašino, se vidimo v soboto, vendar me še zanima če kdo ve je v ponedeljek tudi fraj !!!!!!!!! Kawc in Izek 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vitek Objavljeno April 21, 2011 Deli Objavljeno April 21, 2011 Ima kdo informacijo z zasedenostjo/odprtostjo jutri, 22.4 (petek) ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno April 21, 2011 Deli Objavljeno April 21, 2011 Ne ga srat z Roadsmart na Marofu, razen če se misliš res turistično vozit (za kar je pa pomoje brezveze sploh it tja in plačat pisto)! Tudi jaz sem videl že preveč padcev zaradi napačnih gum. Sej ni treba imet nekih dirkaških radirk gor, sam ene normalne športne gume. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno April 21, 2011 Deli Objavljeno April 21, 2011 (popravljeno) Ne ga srat z Roadsmart na Marofu, razen če se misliš res turistično vozit (za kar je pa pomoje brezveze sploh it tja in plačat pisto)! Tudi jaz sem videl že preveč padcev zaradi napačnih gum. Sej ni treba imet nekih dirkaških radirk gor, sam ene normalne športne gume. gre na koleno brez problema... tak da....... maste vsi neke fobije pred roadsmartom :closedeyes: no pa prosim obrazloži zakaj je it brezveze na pisto pa turistično vozit? .. nimaš vrjetno neke logične razlage... Popravljeno April 21, 2011. Popravil hilton Jure, flero, rot in 10 others 3 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave