Popularna objava Jure Objavljeno April 21, 2011 Popularna objava Deli Objavljeno April 21, 2011 (popravljeno) gre na koleno brez problema... tak da....... maste vsi neke fobije pred roadsmartom :closedeyes: no pa prosim obrazloži zakaj je it brezveze na pisto pa turistično vozit? .. nimaš vrjetno neke logične razlage... Ni problem v tem ali gre na koleno ali ne.. Problem je v tem, ker gre na koleno v drugem krogu, tretjem, petem, v desetem te pa sam enkrat odnese, potem pa v jok in spraševanje zakaj je šlo po tleh, saj nisem naredil nič drugače kot v prejšnjih krogih. Prevečkrat videl to situacijo, enkrat tudi skoraj povozil človeka, ki je fasal higsiderja par metrov pred mano zaradi pregrete gume.. Pa ni nek oreng odprl.. Vsak pa sam zase ve kaj je zanjga najboljše. Pod turistično vožnjo sem pa imel v mislih prestrašeno cjazenje, ki je druga skrajnost zgoraj omenjenega. Nekateri pač vedo da ST gume niso za na pisto, pa gredo vseeno gor, potem se pa tako prestrašeno vozijo, ker so obremenjeni s tem, da bi skoraj z biciklom krog hitreje odpeljal. Sej ni nič narobe s tem, proti nima nič, samo nekega užitka pa v taki obremenjeni vožnji jaz pač ne vidim. Zgolj moje mnenje, kar sem poudaril tudi v prejšnji objavi. Izvzeti so tisti, ki se pač res znajo kontrolirat, majo nek svoj gumam primeren tempo in jih ne zamika ostat na pisti predolgo, oziroma stopnjevat hitrosti. Tak gre lahko gor s katerimkoli motorjem in praktično vsakimi gumami, pa se bo imel super. Sam realnost je, da je več tistih ki gredo v eno ali drugo skrajnost. Popravljeno April 21, 2011. Popravil Jure casper7, malakai, Sharko in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 21, 2011 Deli Objavljeno April 21, 2011 Ni problem v tem ali gre na koleno ali ne.. Problem je v tem, ker gre na koleno v drugem krogu, tretjem, petem, v desetem te pa sam enkrat odnese, potem pa v jok in spraševanje zakaj je šlo po tleh, saj nisem naredil nič drugače kot v prejšnjih krogih. Prevečkrat videl to situacijo, enkrat tudi skoraj povozil človeka, ki je fasal higsiderja par metrov pred mano zaradi pregrete gume.. Pa ni nek oreng odprl.. Vsak pa sam zase ve kaj je zanjga najboljše. Pod turistično vožnjo sem pa imel v mislih prestrašeno cjazenje, ki je druga skrajnost zgoraj omenjenega. Nekateri pač vedo da ST gume niso za na pisto, pa gredo vseeno gor, potem se pa tako prestrašeno vozijo, ker so obremenjeni s tem, da bi skoraj z biciklom krog hitreje odpeljal. Sej ni nič narobe s tem, proti nima nič, samo nekega užitka pa v taki obremenjeni vožnji jaz pač ne vidim. Zgolj moje mnenje, kar sem poudaril tudi v prejšnji objavi. Izvzeti so tisti, ki se pač res znajo kontrolirat, majo nek svoj gumam primeren tempo in jih ne zamika ostat na pisti predolgo, oziroma stopnjevat hitrosti. Tak gre lahko gor s katerimkoli motorjem in praktično vsakimi gumami, pa se bo imel super. Sam realnost je, da je več tistih ki gredo v eno ali drugo skrajnost. Te 100% podprem pri tem ! Jure, gsx750f in flero 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervin93 Objavljeno April 21, 2011 Deli Objavljeno April 21, 2011 Sanjin boš na marofu kej 27ga, 28ga al pa 29ga? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 21, 2011 Deli Objavljeno April 21, 2011 Sanjin boš na marofu kej 27ga, 28ga al pa 29ga? 23.4 in 25.4, za ostale dneve še ne vem ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
colin Objavljeno April 22, 2011 Deli Objavljeno April 22, 2011 Ni problem v tem ali gre na koleno ali ne.. Problem je v tem, ker gre na koleno v drugem krogu, tretjem, petem, v desetem te pa sam enkrat odnese, potem pa v jok in spraševanje zakaj je šlo po tleh, saj nisem naredil nič drugače kot v prejšnjih krogih. Prevečkrat videl to situacijo, enkrat tudi skoraj povozil človeka, ki je fasal higsiderja par metrov pred mano zaradi pregrete gume.. Pa ni nek oreng odprl.. Vsak pa sam zase ve kaj je zanjga najboljše. Pod turistično vožnjo sem pa imel v mislih prestrašeno cjazenje, ki je druga skrajnost zgoraj omenjenega. Nekateri pač vedo da ST gume niso za na pisto, pa gredo vseeno gor, potem se pa tako prestrašeno vozijo, ker so obremenjeni s tem, da bi skoraj z biciklom krog hitreje odpeljal. Sej ni nič narobe s tem, proti nima nič, samo nekega užitka pa v taki obremenjeni vožnji jaz pač ne vidim. Zgolj moje mnenje, kar sem poudaril tudi v prejšnji objavi. Izvzeti so tisti, ki se pač res znajo kontrolirat, majo nek svoj gumam primeren tempo in jih ne zamika ostat na pisti predolgo, oziroma stopnjevat hitrosti. Tak gre lahko gor s katerimkoli motorjem in praktično vsakimi gumami, pa se bo imel super. Sam realnost je, da je več tistih ki gredo v eno ali drugo skrajnost. vozil na marofu z roadsmartom......guma se je po 5 do 6-tih krogih pregrela.....sem mogel it dol za 20 min pol pa jovo na novo......Do te faze pregrevanja je guma držala brez problema....In takrat je bilo 33 stopinj na soncu.....sedaj pa se naj tisti, ki je vprašal ali naj gre gor z roadsmartko, sam odloči....Je pa res, da ni fer do drugih voznikov, ki bi morali v primeru padca počivat ali celo pucat olje.... lp! flero 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno April 22, 2011 Deli Objavljeno April 22, 2011 če koga zanima: pista je v ponedeljek 25.4 frej... preverjeno dons Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 22, 2011 Deli Objavljeno April 22, 2011 se vidimo jutri :surrender: in v ponedeljek, če bo vreme :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
colin Objavljeno April 22, 2011 Deli Objavljeno April 22, 2011 se vidimo jutri :surrender: in v ponedeljek, če bo vreme :naughty: Pobi....če bi vi sedaj vidl Sanjin-a.....ko ve da gre na Marof!!!.....NASMEJAN DO UŠES......a ne Sanjin?!!!!!! sej tako je tudi prav, jst bi tudi bil.......prijetno vožnjo, Sanjin SANJIN-MIXON, Izek in flero 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 23, 2011 Deli Objavljeno April 23, 2011 Pobi....če bi vi sedaj vidl Sanjin-a.....ko ve da gre na Marof!!!.....NASMEJAN DO UŠES......a ne Sanjin?!!!!!! sej tako je tudi prav, jst bi tudi bil.......prijetno vožnjo, Sanjin En mal sem res ja vesel, sploh pa ker je prvič letos, lahko bi se pa tud ti kdaj zmigal iti zraven, če ne druga na dvojne čevape, častim jaz ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
colin Objavljeno April 23, 2011 Deli Objavljeno April 23, 2011 En mal sem res ja vesel, sploh pa ker je prvič letos, lahko bi se pa tud ti kdaj zmigal iti zraven, če ne druga na dvojne čevape, častim jaz ! no problem.....z veseljem, ko boš, če boš imel plac na prkolci!.....uživi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 23, 2011 Deli Objavljeno April 23, 2011 (popravljeno) Evo srečno doma ! Bilo je krasno pa še osebni rekord padel 1.15.70 !!!!!!! Popravljeno April 23, 2011. Popravil SANJIN sesir, Kawc, Ninč in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 24, 2011 Deli Objavljeno April 24, 2011 :naughty: Kawc, malakai, gsx750f in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skofk Objavljeno April 24, 2011 Deli Objavljeno April 24, 2011 Kr fajn je blo ja pridemo še kdaj defenitivno :yes: Kawc, MoTo G_P in SANJIN-MIXON 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kewo Objavljeno April 24, 2011 Deli Objavljeno April 24, 2011 Kr fajn je blo ja pridemo še kdaj defenitivno :yes: uživači ej a anže bo od jurkota R1-ko pelov na Slovenskem dnevu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno April 24, 2011 Deli Objavljeno April 24, 2011 (popravljeno) Super je blo, popoln dan na Marofu! SANJIN, lepo da smo se spoznali! Mogoče tudi kakšna fotka od črno-belega GSX-Rja s št. 22? Popravljeno April 24, 2011. Popravil Jure Kawc in SANJIN-MIXON 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaRR Objavljeno April 24, 2011 Deli Objavljeno April 24, 2011 Ja bilo je res odlično, tako da bo treba čimprej ponoviti Je mogoče kakšna slika rdeče honde ? Kawc, MIKEvinyl in SANJIN-MIXON 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 24, 2011 Deli Objavljeno April 24, 2011 (popravljeno) Super je blo, popoln dan na Marofu! SANJIN, lepo da smo se spoznali! Mogoče tudi kakšna fotka od črno-belega GSX-Rja s št. 22? To vas je slikal moj sin !! Popravljeno April 24, 2011. Popravil SANJIN Izek, skofk, Kawc in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 24, 2011 Deli Objavljeno April 24, 2011 (popravljeno) Ja bilo je res odlično, tako da bo treba čimprej ponoviti Je mogoče kakšna slika rdeče honde ? To vas je moj sin slikal !!!!!!! Popravljeno April 24, 2011. Popravil SANJIN casper7, Jure, hilton in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno April 24, 2011 Deli Objavljeno April 24, 2011 Ve kdo kako je z zasedenostjo piste v sredo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 24, 2011 Deli Objavljeno April 24, 2011 Ve kdo kako je z zasedenostjo piste v sredo? Mislim da je fraj ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 24, 2011 Deli Objavljeno April 24, 2011 To je pa sestrič slikal, ki je bil poleg ! gsx750f, Izek, casper7 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 24, 2011 Deli Objavljeno April 24, 2011 To je pa sestrič slikal, ki je bil poleg ! sam datum nima naštiman ha ha ha Izek 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 24, 2011 Deli Objavljeno April 24, 2011 Tukaj pa boj na nož, ha ha ha MIKEvinyl, casper7 in gsx750f 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MihaRR Objavljeno April 24, 2011 Deli Objavljeno April 24, 2011 Tukaj pa boj na nož, ha ha ha Hehe Hvala za fotke, moramo tole hitro ponoviti SANJIN-MIXON 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SANJIN-MIXON Objavljeno April 24, 2011 Deli Objavljeno April 24, 2011 Hehe Hvala za fotke, moramo tole hitro ponoviti jutri pridi, samo ne vem kako bo vreme ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave