Hanzi Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 Danes mineva 18 let odkar nosim rdečo rutico in modro pionirsko kapico! Opažam da je kar nekaj ljudi vzelo dopust da lahko praznuje Dan republike, katera jim je nudila kredite kot nobena druga. :wink: Skratka prijetno praznovanje Veseli December bo že pojutrišnjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 Opažam da je kar nekaj ljudi vzelo dopust da lahko praznuje Dan republike, katera jim je nudila kredite kot nobena druga. :wink: Ti se to upam zafrkavas? :lol: :lol: :lol: :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 Opažam da je kar nekaj ljudi vzelo dopust da lahko praznuje Dan republike, katera jim je nudila kredite kot nobena druga. :wink: Ti se to upam zafrkavas? :lol: :lol: :lol: :twisted: Zakaj bi se zaj****. Če te daje nostalgija po bivši punci, te lahko majčkeno tud po bivši državi. Predvsem ker smo ljudje naštelani tako, da se radi dobrih stvari spominjamo, na slabe pa kar malo pozabljamo 8) :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 Opažam da je kar nekaj ljudi vzelo dopust da lahko praznuje Dan republike, katera jim je nudila kredite kot nobena druga. :wink: Ti se to upam zafrkavas? :lol: :lol: :lol: :twisted: Zakaj bi se zaj****. Če te daje nostalgija po bivši punci, te lahko majčkeno tud po bivši državi. Predvsem ker smo ljudje naštelani tako, da se radi dobrih stvari spominjamo, na slabe pa kar malo pozabljamo 8) :wink: Ma Lojzi, ti vse poveš, kot bi jaz hotu. :D :D A bo Cyc še kaj bolj jezen ? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 čestitam ob dnevu republike, abomo plesali kolo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 29, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 29, 2002 Cyc je še vedno Cyc še ni moto postal zato mogoče take piše. Ko sem bil na chatu jih je bilo polovico na dopustu zato sem to napisal veš cyc. Zdaj pa čakam reply a sem ga še boj razkuru :twisted: al pa sem ga mal pomiru. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viking Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 Čestitke vsem jugonostalgikom ob dnevu republike :oops: "Od Vardara pa do Triglava" se že suče :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mopedfan Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 Tudi jaz naj voščim vsem vesel DAN REPUBLIKE. Naj za trenutek odloži delo vsak tovariš in tovarišica in zapoje: Jugoslavijo, Jugoslavijo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 Opažam da je kar nekaj ljudi vzelo dopust da lahko praznuje Dan republike, katera jim je nudila kredite kot nobena druga. :wink: Skratka prijetno praznovanje Veseli December bo že pojutrišnjem. normalno...pr nas imamo koline :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 koline :D :D , pa to je nacionalni šport ob dnevu republike, v naši vasi že celo jutro poslušam cviljenje pujsekov, ki jih vlečejo iz štale :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 Danes mineva 18 let odkar nosim rdečo rutico in modro pionirsko kapico! Opažam da je kar nekaj ljudi vzelo dopust da lahko praznuje Dan republike, katera jim je nudila kredite kot nobena druga. :wink: Skratka prijetno praznovanje Veseli December bo že pojutrišnjem. Jaz mam danes dopust 8) :D Čist res :!: Pa zjutraj, ko sem Gajo peljala v vrtec, sem ji zapela "Šivala je deklica zvezdo..." 8) Zdaj, ko sem jo šla iskat je rekla : " Mami, daj mi še enkrat od deklce ka je šivala zapet!" :D Pa sem ji. Potem pa še mal tiste : " U ime svih nas iz pedeset i neke, za zakletvu..... Računajte na nas..." 8) :D Sam meni osebno pa je še zmeraj najlepša tista : " V poletnem žaru na pečinah skalnih......" Kaj čem. Taka sem. Nostalgična. :oops: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 Naj vam bo duh krepak in zdrav korak! Vse najboljše! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 *sigh* :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 Predvsem ker smo ljudje naštelani tako, da se radi dobrih stvari spominjamo, na slabe pa kar malo pozabljamo 8) :wink: To je sicer res in dokler se sam zavedas, da slabe pozabljas je verjetno se ok ... :D Ceprav ... ce malo karikiram - cesa neki se spominjajo preziveli taboriscniki (iz cesarkoli, gulagov, Auschwitza, Golega otoka ... ni pomembno). :arrow: ce slabe reci pozabljajo in se spomnijo samo dobrih :?: :idea: :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 Predvsem ker smo ljudje naštelani tako, da se radi dobrih stvari spominjamo, na slabe pa kar malo pozabljamo 8) :wink: To je sicer res in dokler se sam zavedas, da slabe pozabljas je verjetno se ok ... :D Ceprav ... ce malo karikiram - cesa neki se spominjajo preziveli taboriscniki (iz cesarkoli, gulagov, Auschwitza, Golega otoka ... ni pomembno). :arrow: ce slabe reci pozabljajo in se spomnijo samo dobrih :?: :idea: :shock: Pa saj mi se o nas pogovarjamo. Veh krivic tega sveta ne gre ob vsaki priložnosti pogrevati. 8) :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 RAN, tokrat ti govoriš z mojim jezikom ! 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 Pa saj mi se o nas pogovarjamo. Veh krivic tega sveta ne gre ob vsaki priložnosti pogrevati. 8) :wink: Saj vem, saj vem :wink: Ampak ono pretiravanje malo zamaje to izjavo o pozabljanju slabega ... jaz bi celo rekel, da si ljudje bolj zapomnijo ce jim je kdo kaj slabega nareidl kot kaj dobrega ... se mi zdi, da se ne motim pri tem :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 Tudi jaz naj voščim vsem vesel DAN REPUBLIKE. Naj za trenutek odloži delo vsak tovariš in tovarišica in zapoje: Jugoslavijo, Jugoslavijo... Vsem verujočim in ostalim -tudi moj pozdrav... Druže Tito- mi ti se koljemo..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 Lojzi in Ran, pa vidva sta carja :!: :lol: 8) Se pridružujem :) . freya in SharpNinja 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 Komunizem - delal bom tam, kjer bo imela največ koristi družba, ne glede na moje koristi. Anarhija - delal bom tako, da bom imel sam največ koristi. Če ima kdo več koristi od mene, bom delal drugje. Kapitalizem - delal bom, in sicer tam, kjer bom imel največ koristi jaz, ne glede na to če bo imel kdo več koristi od mene. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 Pa saj mi se o nas pogovarjamo. Veh krivic tega sveta ne gre ob vsaki priložnosti pogrevati. 8) :wink: Saj vem, saj vem :wink: Ampak ono pretiravanje malo zamaje to izjavo o pozabljanju slabega ... jaz bi celo rekel, da si ljudje bolj zapomnijo ce jim je kdo kaj slabega nareidl kot kaj dobrega ... se mi zdi, da se ne motim pri tem :wink: Cyc, ne mislim s tabo polemizirati, vseeno si še premlad, pa koliko ex Jugoslovanskih mest si pa dal skozi, pa poskusil njihovo gostoljubje, pa žurke, pa gostije, pa... . Ti samo veš, kar doma slišiš, o bencinskih bonih, pa par-nepar, pa žakl cukra pa gajbo olja (to smo meli vsi doma, ker se ni dobilo vsak dan v trgovini), pa sindikalne prašičje polovice, pa... Ej Miško, cool down ko sem branil bivšo skupno domovino po Hercegovini in Šumadiji, ti še v ljudsko šolo nisi hodu :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fifty Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 Lojzi in Ran, pa vidva sta carja :!: :lol: 8) Se pridružujem :) . Tudi jaz želim vsem ki praznujejo lep praznični dan :lol: Moja letnica rojstva pove, da sem večji del življenja pustil v prejšnji državi. Ne vem pravzaprav ali me daje nostalgija zaradi sistema (ki je pač bil kakršen je bil-kot vsak je imel dobre in slabe strani), ali pa zaradi let, ki sem jih pustil tam (ooooj mladosti moja :cry: ); vsekakor me pa daje :cry: :cry: :cry: PS: glede sistema: ZA in PROTI - tema za daljše razgovore (ob pivu). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 29, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 29, 2002 Ma sem dregnil v sršenje gnezdo al kaj... :twisted: Skratka v enem dopoldnevu sem dobil kar nekaj mnenj dobro kajne... :D :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 Ma sem dregnil v sršenje gnezdo al kaj... :twisted: Skratka v enem dopoldnevu sem dobil kar nekaj mnenj dobro kajne... :D :wink: Upam, da mi boš ustrezno pokazal hvaležnost :lol: :oops: , saj sem ti že navsezgodaj zjutraj na chatu povedala, da imam dopust 8) :D Pade zmaj :roll: :?: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno November 29, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 29, 2002 Ma sem dregnil v sršenje gnezdo al kaj... :twisted: Skratka v enem dopoldnevu sem dobil kar nekaj mnenj dobro kajne... :D :wink: Upam, da mi boš ustrezno pokazal hvaležnost :lol: :oops: , saj sem ti že navsezgodaj zjutraj na chatu povedala, da imam dopust 8) :D Pade zmaj :roll: :?: :wink: Mogoče zate navsezgodaj zjutraj. Zame je bilo že dopoldne. :D Zmaj čaka da začne svoj ogenj bruhat direkt v tvoja usta :wink: in to čimprej dokler je še živ :D oziroma dokler mi vsi ne pobegnejo iz ujetništva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se