Pervy Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 danes praznujem samo polovično ker sem še vedno pionir, v mladince me niso sprejeli :? . a sem mogoče zato malo emocionalno zaostal oz. a se zaradi tega ne morem obnašat letom primerno :twisted: :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno November 29, 2002 Deli Objavljeno November 29, 2002 Oko se mi orosi ob teh, emocionalno nabitih razgovorih, zato mi dovolite povedat eno iz moje mladosti: Ko praznik republika draga slavi, utrne se pesmoca naša, o sreči in radosti naj govori in želje prisrčne prinaša.... . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 1, 2002 Deli Objavljeno December 1, 2002 Pa saj mi se o nas pogovarjamo. Veh krivic tega sveta ne gre ob vsaki priložnosti pogrevati. 8) :wink: Saj vem, saj vem :wink: Ampak ono pretiravanje malo zamaje to izjavo o pozabljanju slabega ... jaz bi celo rekel, da si ljudje bolj zapomnijo ce jim je kdo kaj slabega nareidl kot kaj dobrega ... se mi zdi, da se ne motim pri tem :wink: Cyc, ne mislim s tabo polemizirati, vseeno si še premlad, pa koliko ex Jugoslovanskih mest si pa dal skozi, pa poskusil njihovo gostoljubje, pa žurke, pa gostije, pa... . Ti samo veš, kar doma slišiš, o bencinskih bonih, pa par-nepar, pa žakl cukra pa gajbo olja (to smo meli vsi doma, ker se ni dobilo vsak dan v trgovini), pa sindikalne prašičje polovice, pa... Ej Miško, cool down ko sem branil bivšo skupno domovino po Hercegovini in Šumadiji, ti še v ljudsko šolo nisi hodu :wink: LOJZI za predsednika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zavrtel sem si pesem JUGOSLAVIJO.....potočil solzico.......šel v nov dan!!!!!! :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno December 1, 2002 Deli Objavljeno December 1, 2002 Kaj je 29.novembra še kakšen drugi praznik :?: Sem v Kisovcu(zasvje) na eni firmi videl da so imeli zastave izobešene(slovenske seveda :wink: ) Ali je to samo malo jugonostalgije kakšnega hišnika :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Saj vem, saj vem :wink: Ampak ono pretiravanje malo zamaje to izjavo o pozabljanju slabega ... jaz bi celo rekel, da si ljudje bolj zapomnijo ce jim je kdo kaj slabega nareidl kot kaj dobrega ... se mi zdi, da se ne motim pri tem :wink: Mimogrede - kaj je pa tebi hudega storila Stara država, da si tako zelo proti njej? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Saj vem, saj vem :wink: Ampak ono pretiravanje malo zamaje to izjavo o pozabljanju slabega ... jaz bi celo rekel, da si ljudje bolj zapomnijo ce jim je kdo kaj slabega nareidl kot kaj dobrega ... se mi zdi, da se ne motim pri tem :wink: Mimogrede - kaj je pa tebi hudega storila Stara država, da si tako zelo proti njej? Mater.....sam vidva se pa neverjetno ljubita!!!!!! Sm brez perverznosti prosim......to počnita za zaprtimi vrati. :twisted: :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Smrt fašizmu, svoboda narodu! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Smrt fašizmu, svoboda narodu! :P S.F.S.N.-trdim že od nekdaj.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Smrt fašizmu, svoboda narodu! :P S.F.S.N.-trdim že od nekdaj.... No, se je splačal počakat razodetje. Mi je blo nerodn vprašat. :oops: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Smrt fašizmu, svoboda narodu! :P S.F.S.N.-trdim že od nekdaj.... No, se je splačal počakat razodetje. Mi je blo nerodn vprašat. :oops: :lol: :lol: Uppppssssssssssssss HHV....sem mislil , da si ti tudi pravoverno "rdeč". No te bom politično prepričal na naslednjem srečanju........... BOLJE RDEČI PIRHI,KOT NIKAKRŠNI!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Smrt fašizmu, svoboda narodu! :P S.F.S.N.-trdim že od nekdaj.... Tito, partija! :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 2, 2002 Deli Objavljeno December 2, 2002 Smrt fašizmu, svoboda narodu! :P S.F.S.N.-trdim že od nekdaj.... No, se je splačal počakat razodetje. Mi je blo nerodn vprašat. :oops: :lol: :lol: Uppppssssssssssssss HHV....sem mislil , da si ti tudi pravoverno "rdeč". No te bom politično prepričal na naslednjem srečanju........... BOLJE RDEČI PIRHI,KOT NIKAKRŠNI!!!!! Mislim... no, prepričana sem... da vaju bom oba morala JAZ prepričat.... vsaj tako kaže :roll: :oops: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Smrt fašizmu, svoboda narodu! :P S.F.S.N.-trdim že od nekdaj.... Tito, partija! :twisted: ... omladina rakija ! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marijan Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Smrt fašizmu-i tebi sine :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Ha, ha. Manuela, Klimbra, pustim se prepričevati, vendar s ta zelenim, ne ta rdečim. Od ta rdečga me boli glava! HHV :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Tito, partija! :twisted: ... omladina rakija ! :D Hočko ti si že v tranziciji, torej: ... omladina Southern! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Folk, je.e se mi za Jugo, pa čeprav sem preživel v njej slabih 30 let. Če kaj pogrešam je to samo Goli otok. Toti mora bit naš! Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Smrt fašizmu, svoboda narodu! :P S.F.S.N.-trdim že od nekdaj.... No, se je splačal počakat razodetje. Mi je blo nerodn vprašat. :oops: :lol: :lol: Uppppssssssssssssss HHV....sem mislil , da si ti tudi pravoverno "rdeč". No te bom politično prepričal na naslednjem srečanju........... BOLJE RDEČI PIRHI,KOT NIKAKRŠNI!!!!! Mislim... no, prepričana sem... da vaju bom oba morala JAZ prepričat.... vsaj tako kaže :roll: :oops: 8) Ampak nežno.....sem kot najtanjši porcelani izpod rok kitajske izdelovalke porcelana.So me v starih časih previdno zmodelirali.......za kasneje,ko bo železna roka izgubila svojo moč! :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 3, 2002 Deli Objavljeno December 3, 2002 Folk, je.e se mi za Jugo, pa čeprav sem preživel v njej slabih 30 let. Če kaj pogrešam je to samo Goli otok. Toti mora bit naš! Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY SLOVENIJA do GOLEGA OTOKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROCKY for president :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno December 4, 2002 Deli Objavljeno December 4, 2002 Folk, je.e se mi za Jugo, pa čeprav sem preživel v njej slabih 30 let. Če kaj pogrešam je to samo Goli otok. Toti mora bit naš! Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY SLOVENIJA do GOLEGA OTOKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ROCKY for president :wink: Klimbra, jaz, Rocky, president NE spljoh! Treba bi bilo naredit pošteno čistko. Na Goli otok bi spravil doživljensko kar pestro število ljudi. Od nekaterih politikov, kvazi menedžerjev in japijev pa do dilerjev droge, belega blaga, ljudi in pedofilov. Prava druščina za razbijanje in nošenje razbeljenega kamna. Vsaj nekaj bi v življenju naredili koristnega. Pozdrav izpod vinogradov! ROCKY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno December 4, 2002 Deli Objavljeno December 4, 2002 Prepisan praznični grafit: Druže Tito vrati se, sve ti je oprošteno! SharpNinja in freya 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se