winetou2 Objavljeno Januar 20, 2011 Opozori Objavljeno Januar 20, 2011 Zanimam se za nakup škornjev in sem naredil ožji izbor. Hein Gericke Freewind xcr vs. Daytona Journey xcr Oboje je iz Gore-Texa. Razlika v ceni pa je cca +50 Eur za Daytono. Ima kdo kakšno izkušnjo oz priporočilo?
hilton Objavljeno Januar 20, 2011 Opozori Objavljeno Januar 20, 2011 Prilagam še povezave:probaj takoleda ni nepotrebnih novih tem aja drugace pa daytone in hg ne mores primerjat.... daytona je no1 čevelj...... tako da.... domina 1
Pervy Objavljeno Januar 21, 2011 Opozori Objavljeno Januar 21, 2011 kot je rekel hilton - če se daytona ni extremno pokvarila potem ne moreš primerjat, mogoče samo ne poznaš firme daytona. daytona je v rangu dainese, alpinestars,... pri tem pa verjetno nebi spraševal za primerjavo. če je razlike samo 50€ pomeni da je daytona tako ugodna ali HG tako drag. PS: samo poglej sistem ojačitve gležnja pa ti bo vse jasno.
winetou2 Objavljeno Januar 21, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Januar 21, 2011 kot je rekel hilton - če se daytona ni extremno pokvarila potem ne moreš primerjat, mogoče samo ne poznaš firme daytona. daytona je v rangu dainese, alpinestars,... pri tem pa verjetno nebi spraševal za primerjavo. če je razlike samo 50€ pomeni da je daytona tako ugodna ali HG tako drag. PS: samo poglej sistem ojačitve gležnja pa ti bo vse jasno. Poznam obe firmi, samo do sedaj sem mislil, da tudi HG spada v razred Daytone. Je pa res, da ima ta Daytonin model mehkošpico, HG pa ojačano.
winetou2 Objavljeno Januar 21, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Januar 21, 2011 Mi je pa prodajalec v Lojzetu rekel, da je nemogoče, da bi imel HG Gore Tex za to ceno. Skratka, da lažejo. Temu pa težko verjamem hilton 1
hilton Objavljeno Januar 21, 2011 Opozori Objavljeno Januar 21, 2011 Poznam obe firmi, samo do sedaj sem mislil, da tudi HG spada v razred Daytone. Je pa res, da ima ta Daytonin model mehkošpico, HG pa ojačano. hahahaha saljivec :notworthy: Daytona je No1 med proizvajalci skornjev..... supersporten cevelj je edini je je dobil v vseh raznih revijah najvec tock... cena pa http://www.daytona.de/english/boots_e/gore.html http://www.daytona.de/ lp malce preberi.... domina 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se