vedalka Objavljeno Februar 5, 2011 Deli Objavljeno Februar 5, 2011 V Celju mestno redarstvo preko koncesionarja ZPO in pogodbenika ZŠAM s pajkom odvaža avtomobile na Poligon Ljubečna. Na občini se menda "zavedajo, da zadeve niso čiste, vendar ljudje za enkrat še veselo plačujejo". Tako se govori po občinskih hodnikih. Ali kdo kaj bolj konkretnega ve o tem? Usklajeni naj ne bi bili občinski predpisi z državnimi, ljudje/podjetja, ki delajo naj ne-bi imeli vseh potrebnih pooblastil itd. Vrtam v materijo, ker so mi nerazumno a menda "v skladu s predpisi" odpeljali avto. Prosim za sodelovanje. Hvala. bajkr88, DXR16 in thumper 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 5, 2011 Deli Objavljeno Februar 5, 2011 V Celju mestno redarstvo preko koncesionarja ZPO in pogodbenika ZŠAM s pajkom odvaža avtomobile na Poligon Ljubečna. Na občini se menda "zavedajo, da zadeve niso čiste, vendar ljudje za enkrat še veselo plačujejo". Tako se govori po občinskih hodnikih. Ali kdo kaj bolj konkretnega ve o tem? Usklajeni naj ne bi bili občinski predpisi z državnimi, ljudje/podjetja, ki delajo naj ne-bi imeli vseh potrebnih pooblastil itd. Vrtam v materijo, ker so mi nerazumno a menda "v skladu s predpisi" odpeljali avto. Prosim za sodelovanje. Hvala. moje sožalje ob dogodku...vendar se boš moral obrniti na celjske veze in poznanstva kateri so ti tudi vrgli kost za glodanje v zvezi neusklajenosti s predpisi...ali pa pojdi na net in si najdi potrebne papirje,ki jih moralo imeti za odvoz s pajkom in jih potem od njih zahtevaj na vpogled .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vedalka Objavljeno Februar 5, 2011 Avtor Deli Objavljeno Februar 5, 2011 iščem tistega, ki je svojo zgodbo pozitivno rešil. Hvala. Ali kakšen namig v tej smeri.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se