DAMI34 Objavljeno Februar 22, 2020 Deli Objavljeno Februar 22, 2020 pred 12 urami, Thundercat pravi: pri avtih je čist druga. Če prodajaš avto leto in pol star ga lahko prodaš za kaj -20% od cene novga? Pri avtih takoj zgubiš, v trenutku ko ga kupiš Pri motorjih: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=15080237&display=Yamaha MT-07 TRACER leto in pol star tracer 650 Eur manj kot nov: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=15049465&display=Yamaha TRACER 700 2019 sej pri motorjih isto. Samo izgleda da ne pade cena ko je model, ki je 7 jurjev nov pade za 500€ cifra v prvem letu. Pa še kaka dodatna oprema, nosilec kufra, 12v vtičnica, tega itak noben ne prizna, kot dodatno. Kar pa se avtov tiče: benti za 15-20 jurjev dobiš skoraj nov avto, z več opreme kot nov moped. Avti postajajo cenejši kot motorji. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shillien Objavljeno Februar 22, 2020 Deli Objavljeno Februar 22, 2020 pred 2 urami, DAMI34 pravi: sej pri motorjih isto. Samo izgleda da ne pade cena ko je model, ki je 7 jurjev nov pade za 500€ cifra v prvem letu. Pa še kaka dodatna oprema, nosilec kufra, 12v vtičnica, tega itak noben ne prizna, kot dodatno. Kar pa se avtov tiče: benti za 15-20 jurjev dobiš skoraj nov avto, z več opreme kot nov moped. Avti postajajo cenejši kot motorji. verjetno so glede na to kaj dobiš avti že cenejši. prejšni mesec kuplen passat, 2016, še ni star 4 leta, highline + dodatna oprema, cena novega 41 500€, kupljen za 16 700€. r1 letnik 2015 je pa cca 15k v nemčiji + dmv in stroški pa si na 16k. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Februar 22, 2020 Deli Objavljeno Februar 22, 2020 Passati so itak precenjeni. Zok, japnr1 in a79 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Februar 22, 2020 Deli Objavljeno Februar 22, 2020 ej moda ... a sm jst a motoforumu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shillien Objavljeno Februar 22, 2020 Deli Objavljeno Februar 22, 2020 pred 5 urami, DinDiin pravi: Passati so itak precenjeni. vozi kar ti paše, js bom pa kar meni ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Februar 22, 2020 Deli Objavljeno Februar 22, 2020 To itak, ampak se zmer je precenjen Zok, Shillien in smasher 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofil Objavljeno Marec 2, 2020 Deli Objavljeno Marec 2, 2020 Pozna kdo tole avto moto hišo, ali mopek? https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14999545&display=Piaggio BEVERLY 500 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Marec 2, 2020 Deli Objavljeno Marec 2, 2020 sem bil prepričan , da smo med motocikli.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
madkupe Objavljeno April 22, 2020 Deli Objavljeno April 22, 2020 https://www.avto.net/ADS/details.asp?id=15205841&display=Yamaha tdm 900 Ve kdo kaj o temle mopedu? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RudeGentelman Objavljeno Maj 31, 2020 Deli Objavljeno Maj 31, 2020 (popravljeno) Fantje in dekleta... v oko mi je padel tale motor: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14903570 si ga je kdo ze ogledal, morda kaksen nasvet? Hvala. Popravljeno Maj 31, 2020. Popravil RudeGentelman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ligenjček Objavljeno Maj 31, 2020 Deli Objavljeno Maj 31, 2020 Ima mogoče kdo, ali pa ve za koga, ki bi prodajal suzuki B-king-a? thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shillien Objavljeno Junij 17, 2020 Deli Objavljeno Junij 17, 2020 pozna kdo mogoče ta motor? https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=15402799 pa nasplošno glede teh, so kakšne znane pogoste težave? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 17, 2020 Deli Objavljeno Junij 17, 2020 nasplošno glede hond . navitje /stator in regler. pa za tak denar je skoraj prelep.. Shillien 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gonca Objavljeno Junij 17, 2020 Deli Objavljeno Junij 17, 2020 pred 37 minutami, thumper pravi: nasplošno glede hond . navitje /stator in regler Na kateri Hondi pa ti je crknilo, navitje /stator in regler ? Kar nekaj Hond je bilo v moji lasti, vendar se takih okvar ne spomnim. Sedaj imam poleg ostalega, Crossrunnerja s 130kkm, ali naj še malo počakam da krepne generator. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 18, 2020 Deli Objavljeno Junij 18, 2020 pred 8 urami, Gonca pravi: Na kateri Hondi pa ti je crknilo, navitje /stator in regler ? Kar nekaj Hond je bilo v moji lasti, vendar se takih okvar ne spomnim. Sedaj imam poleg ostalega, Crossrunnerja s 130kkm, ali naj še malo počakam da krepne generator. kolega , dresden 08.05.2018 - regler.. 1100 xx .. ko sem gledal cbf 1000 za v rusijo v trzinu mi je vodja servisa odgovoril na vprašanje , kaj vzeti s sabo : regler in navitje. kolikor mi je znano iz pogovora z mehaniki na hondi v trzinu (pa še s kakim dugim) so najbolj problematične inline /vrstne 4 mašine serij cbf in cbr ..začne se pri kontaktih v konektorju z reglerja in se stopnjuje na navitje in akumulator.. navitje je cca 300e.. če voziš na pooblaščenca mogoče pri končnem znesku računa sploh nisi opazil , da so ti kaj od tega zamenjali .. ti pa privoščim , da takih okvar nebi imel tudi v prihodnje .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shillien Objavljeno Junij 18, 2020 Deli Objavljeno Junij 18, 2020 pred 21 urami, thumper pravi: nasplošno glede hond . navitje /stator in regler. pa za tak denar je skoraj prelep.. se da to na kak način preverit? neko osnovno znanje mam kaj več pa ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 18, 2020 Deli Objavljeno Junij 18, 2020 pred 14 minutami, Shillien pravi: se da to na kak način preverit? neko osnovno znanje mam kaj več pa ne ena od rešitev je ta , da potegneš debelejše kable od reglerja do akumulatorja in konektor s statorja do reglerja odstraniš in žice zlolotaš skupaj in daš skrčne požirke.. Shillien 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shillien Objavljeno Junij 18, 2020 Deli Objavljeno Junij 18, 2020 pred 2 minutami, thumper pravi: ena od rešitev je ta , da potegneš debelejše kable od reglerja do akumulatorja in konektor s statorja do reglerja odstraniš in žice zlolotaš skupaj in daš skrčne požirke.. to je pol ko je že problem, mislil sem če se da na kak način pri nakupu preverit če so že kakšni problemi oz. ce je stvar ze slabša (bo šla počasi k hudiču) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Junij 19, 2020 Deli Objavljeno Junij 19, 2020 pred 11 urami, Shillien pravi: to je pol ko je že problem, mislil sem če se da na kak način pri nakupu preverit če so že kakšni problemi oz. ce je stvar ze slabša (bo šla počasi k hudiču) seveda se da ..polnjenje akumulatorja in ostali električni parametri morajo biti v okviru tovarniško podanih vrednosti..je pa vse odvisno od prodajalca koliko ti bo dovolil šariti po motorju , da boš prišel z multimetrom do mest električne napeljave kjer boš dobil potrebne podatke z meritvami. Shillien 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shillien Objavljeno Junij 26, 2020 Deli Objavljeno Junij 26, 2020 mogoče kdo pozna ta motor? https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=15440650&display=Honda CBR600F Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Julij 13, 2020 Deli Objavljeno Julij 13, 2020 Pozna kdo: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=15413564&display=Aprilia Dorsoduro 750 ABS A2 Hvala v sinovem imenu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ena _žlica_župe Objavljeno Julij 14, 2020 Deli Objavljeno Julij 14, 2020 Pozdravljeni motoristi in motoristke ☺️ Sem nov na forumu, pa sem si rekel da poskusim srečo in vprašam če kdo pozna to moto hišo oz. mogoče pozna tudi ta motor: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=15480418&display=Yamaha Fazer 800 FZ 8 Mislim da se prodaja že kar neka časa. Hvala, LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Julij 14, 2020 Deli Objavljeno Julij 14, 2020 Težka bo ... motor je skoraj gotovo iz uvoza tako da je zgodovino težko preveriti; verjeti gre le na besedo preprodajalca ?. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ena _žlica_župe Objavljeno Julij 14, 2020 Deli Objavljeno Julij 14, 2020 Ja.., saj nažalost je tako v večini primerov ? Pa hvala za odgovor. ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Julij 14, 2020 Deli Objavljeno Julij 14, 2020 pred 5 urami, ena _žlica_župe pravi: ...Sem nov na forumu, pa sem si rekel da poskusim srečo in vprašam če kdo pozna to moto hišo oz. mogoče pozna tudi ta motor: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=15480418&display=Yamaha Fazer 800 FZ 8 Mislim da se prodaja že kar neka časa. V oglasu piše, da je 1. lastnik. To boš preveril iz papirjev, ki ti jih bo trgovec pokazal ob ogledu.... To, da se motor "prodaja že kar nekaj časa" pa bo v prihodnje vse bolj pogosta praksa. Novih motorjev je v izobilju, ogromno lastnikov bi motor najraje menjali za novega na vsake 2-3 leta, posledično je trg rabljenih vse bolj nabasan. Število preprodajalcev je vse večje, pa še zelo radi uvažajo rabljene motorje iz tujine, ker imajo s tem največ profita... Rabljen motor je najbolje kupiti od aktualnega lastnika (ne preprodajalca). LunaticFringe, maus, MiNa in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se