Skoči na vsebino

Oglasi iz interneta

Senna

Priporočene objave

In s tem zgubiš vsaj 500€ pri prodaji

to ni čisto res, no če imaš tako mišljenje, pol nevem no

se nebi strinjal

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zgubiš... hmmm :hmm:  Spet odvisno kdo kupuje in kakšne ima zahteve, oz. kako gleda na takšno "predelavo", če lahko temu tako rečem. Mene recimo to sploh ne moti in ne bi zaradi tega zahteval nič manjše cene, spet drugi bi. Ampak vsak se sam odloča in sam ve zase, kaj mu odgovarja.

Konc filozofiranja  :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tole bo pa moje ja...za več informacij ZS, da ne bomo smetili po temi :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

plava yamaha r6 je bila od mojega kolega..tak da ti povem da je bla v dobri rokah =)....nikoli ni padel!!.ali pa imel kakih drugih problemov .ker ga že poznam od malih nog.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Js sem bil pr njem. Ma res v redu motorje, uvozi iz Italije tut po narocilu ce kaj specificnega isces, pa tut cen nima hudih.

Sicer pa jih poznam nekaj, ki so mopede pri njem kupili in so vsi zadovoljni.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja in ali ta znamka (Cagiva) sploh še obstaja? Kar če ne, potem zna biti problem z nadomestnimi deli - in kdo to pri nas prodaja in servisira? Verjamem, da ji verjetno ustrezajo tudi deli iz drugih modelov italijanskih znamk, ampak nismo vsi ti sorte in toliko pri prostem času, da bi potem lovili dele po e-bayu ...  

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa tudi iz Nemčije se jih da naročiti. Servisira pa jih skoraj vsak na primorskem :) Osebno priporočam Moto mania v Kopru, meni so mojo Cagivo lepo uštimali pa tudi časovno ni bilo sile :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!