Blond Objavljeno Februar 19, 2011 Opozori Objavljeno Februar 19, 2011 Kot ste opazili se pogovarjamo, da bi v bližnji prihodnosti dali narediti majice in zastavice z našim Maxiscooter logotipom. Ker je potrebno zbrati ponudbe vas čisto neobvezno prosim za število kdo bi želel imeti majico in kakšno konfekcijsko številko nosi. Prvi vzorec bom poskušal prinesti v soboto na MAXIscooter bowling v Celju, tam pa se bomo dogovorili za naprej in pobrali naročila. Zaenkrat smo rekli za Tshirt majice v črni barvi z belim logotipom. LP Blond
Matic7 Objavljeno Februar 19, 2011 Opozori Objavljeno Februar 19, 2011 Mene bi mela taka majica. Številka S.
hoyla Objavljeno Februar 20, 2011 Opozori Objavljeno Februar 20, 2011 Kot ste opazili se pogovarjamo, da bi v bližnji prihodnosti dali narediti majice in zastavice z našim Maxiscooter logotipom. Ker je potrebno zbrati ponudbe vas čisto neobvezno prosim za število kdo bi želel imeti majico in kakšno konfekcijsko številko nosi. Prvi vzorec bom poskušal prinesti v soboto na MAXIscooter bowling v Celju, tam pa se bomo dogovorili za naprej in pobrali naročila. Zaenkrat smo rekli za Tshirt majice v črni barvi z belim logotipom. LP Blond Jest bi tud mel majico, XXL :OK: :010 Scarabeo 500 in Dr_Jakob 1 1
sat500 Objavljeno Februar 20, 2011 Opozori Objavljeno Februar 20, 2011 (popravljeno) Kot ste opazili se pogovarjamo, da bi v bližnji prihodnosti dali narediti majice in zastavice z našim Maxiscooter logotipom. Ker je potrebno zbrati ponudbe vas čisto neobvezno prosim za število kdo bi želel imeti majico in kakšno konfekcijsko številko nosi. Prvi vzorec bom poskušal prinesti v soboto na MAXIscooter bowling v Celju, tam pa se bomo dogovorili za naprej in pobrali naročila. Zaenkrat smo rekli za Tshirt majice v črni barvi z belim logotipom. LP Blond Običajno nosim XL ali XXL, odvisno od materiala in kroja... Torej - 2 kosa številko XL za mene in mojo drago Popravljeno Februar 20, 2011. Popravil sat500
MAXISLAVC Objavljeno Februar 21, 2011 Opozori Objavljeno Februar 21, 2011 Kot ste opazili se pogovarjamo, da bi v bližnji prihodnosti dali narediti majice in zastavice z našim Maxiscooter logotipom. Ker je potrebno zbrati ponudbe vas čisto neobvezno prosim za število kdo bi želel imeti majico in kakšno konfekcijsko številko nosi. Prvi vzorec bom poskušal prinesti v soboto na MAXIscooter bowling v Celju, tam pa se bomo dogovorili za naprej in pobrali naročila. Zaenkrat smo rekli za Tshirt majice v črni barvi z belim logotipom. LP Blond Tudi jaz bom eno, mislim da bo XL ustrezna ,če bo uspelo hujšanje, sicer pa upam, da bomo kakšen vzorec videli na bowlingu.
Blond Objavljeno Februar 21, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 21, 2011 za bowling se bom potrudil, obljubim pa NIČ naročil sem nekaj majic in upam, da jih dobim pravočasno potem je potrebno še tiskanje .... nič ne obljubim, bom pa dal vse od sebe
Blond Objavljeno Februar 26, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Februar 26, 2011 tako prvih nekaj komadov mi je danes uspelo narediti ... sedaj pa letim na I. zimsko Maxiscooter srečanje zato bo več majic v naslednji rundi dobavitelj majic je znan Imamo črne t-shirt majice, 200g, s trojnim šivom in kaj jaz vem kaj še .... Cena majice z velikim Maxiscooter logotipom na hrbtu in majhnim logotipom na srčku je in bo 12,00 EUR zaenkrat jih bomo tiskali sproti in po naročilu (zaloge ne bo) prve vzorce bom prinesel danes in potem sledijo tudi slike majice.... v pripravi so pa že tudi nalepke, zastavice in še kaj LP Blond
bosko57 Objavljeno Februar 26, 2011 Opozori Objavljeno Februar 26, 2011 tako prvih nekaj komadov mi je danes uspelo narediti ... sedaj pa letim na I. zimsko Maxiscooter srečanje zato bo več majic v naslednji rundi dobavitelj majic je znan Imamo črne t-shirt majice, 200g, s trojnim šivom in kaj jaz vem kaj še .... Cena majice z velikim Maxiscooter logotipom na hrbtu in majhnim logotipom na srčku je in bo 12,00 EUR zaenkrat jih bomo tiskali sproti in po naročilu (zaloge ne bo) prve vzorce bom prinesel danes in potem sledijo tudi slike majice.... v pripravi so pa že tudi nalepke, zastavice in še kaj LP Blond
hales Objavljeno Marec 3, 2011 Opozori Objavljeno Marec 3, 2011 Blond,si si zapisal mogoče za majico??ali je v ce bilo preveč pa :beer1: pa nismo uspeli popisat? lahko bi kaki spisek naredil tu na forumu?meni naredi z imenom vel.L2 kom. lp
Blond Objavljeno Marec 3, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Marec 3, 2011 nič nisem napisal .... čez vikend naredim slikce, da še drugi vidijo kako in kaj Potem pa v naslednjem tednu poberemo naročila, številke, glasbene želje in ostalo do prvega sončka bodo pa majice pripravljene ... sat500 1
Blond Objavljeno Marec 7, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2011 (popravljeno) no pa smo tako daleč.... Majice so potrjene in na zalogi. Prvi najbolj važni jih že imajo, sedaj pa še za vse ostale. Pust je tudi pregnal zimo in približuje se nam prvi "malo" bolj topel vikend. Kar pomeni, da se bomo vse bolj pogosto vozili in družili. Ker pa bomo želeli imeti na teh naših vožnjah majice pa se morem zmigat. Kdor je bil z nami v Celju na bowlingu jih je uspel videti, pomeriti, nekateri pa so jih odnesli celo zraven domov. nekaj slikic je tukaj nekaj pa še jih bomo prilepli Ker pa je povpraševanje za majice kar veliko, bo jih treba narediti. Naročila za majice bomo zbirali tukaj in samo tukaj Cena majice je 12,00 EUR/kom (z računom ali brez Majice so črne Tshirt 200g s trojnim šivom in kaj jaz vem čem še Vaše pa je da napišete kdo bi jih imel koliko in kakšnih velikosti. Tisti, ki pa bi želeli imeti natisnjeno tudi vaše ime, dopišite kaj bi želeli. Majice izdelane po posebnih željah ne bo možno vrniti ali zamenjati za večje/manjše/boljše/slabše/rumene/kajjazvemkajše .... Sonček še malo zagreje asfalt, dežek spere ceste, Blond naredi majice, Xraider servis na motorju, Petek123 namontira muziko, potem pa gremo vruuuuum Popravljeno Marec 7, 2011. Popravil Blond
sat500 Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 ... Ker pa je povpraševanje za majice kar veliko, bo jih treba narediti. Naročila za majice bomo zbirali tukaj in samo tukaj Cena majice je 12,00 EUR/kom (z računom ali brez Majice so črne Tshirt 200g s trojnim šivom in kaj jaz vem čem še Vaše pa je da napišete kdo bi jih imel koliko in kakšnih velikosti. Tisti, ki pa bi želeli imeti natisnjeno tudi vaše ime, dopišite kaj bi želeli. ... No, a sem lahko prvi? Imel bi XL 2 kosa (z dodatnim napisom Marko, Marja, če lahko). Po majici pridem v Mb, povej kdaj.
hoyla Objavljeno Marec 8, 2011 Opozori Objavljeno Marec 8, 2011 Ojla, zame tud 1x XXL, pa tud pridem iskat v Maribor, samo povej kdaj.
Matic7 Objavljeno Marec 12, 2011 Opozori Objavljeno Marec 12, 2011 Bo obstojala tudi opcija bele majice s črnim tiskom? Saj veš... poleti je svinjsko vroče, črna majica pa vse skup samo še poslabša... ;-)
hales Objavljeno Marec 14, 2011 Opozori Objavljeno Marec 14, 2011 tudi na mene ne pozabit :surrender: jaz bi eno L velikosti z napisom HALES :naughty: pridem v MB javi še spit moreva kaj...
MAXISLAVC Objavljeno Marec 15, 2011 Opozori Objavljeno Marec 15, 2011 Tudi jaz bi eno XL z napisom MaxiSlavc. Pridem tudi iskat v Maribor ko bo "narejena".
Blond Objavljeno Marec 15, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Marec 15, 2011 pridno pišem in beležim, me pa je neka gripa položla in ne obljubim nič kdaj bo narejeno. Mislim pa da bi naslednji vikend laho se dobili in razdelili te majice...
osnexus Objavljeno Marec 17, 2011 Opozori Objavljeno Marec 17, 2011 Nalepke... :naughty: I meni jednu .......
hoyla Objavljeno Marec 18, 2011 Opozori Objavljeno Marec 18, 2011 Nalepke... :naughty: Ojla zame tudi eno nalepko, če lahko. LP hoyla
pelikan Objavljeno Marec 18, 2011 Opozori Objavljeno Marec 18, 2011 Ojla zame tudi eno nalepko, če lahko. LP hoyla To so le testni primerki.... ...vsekakor pa bodo nalepke (za vse!!!) na voljo do izleta v Osijek oz. do otvoritvenega maxi izleta v Posavje. Več o vsem najdeš na maxiscooter.si strani... V kolikor pa se vidimo prej... pa jih seveda dobiš prej... oz. če se boš udeležil Enodenvnega izleta obalnih maxijev - 03.04.2011... jih boš dobil že tam... Lep maxi pozdrav
skuterist Objavljeno Marec 19, 2011 Opozori Objavljeno Marec 19, 2011 (popravljeno) Manjkajoče odgovore boste našli v temah Maxiscooter izlet - obala in Dnevne maxi vožnje. Tale naj ostane za vse ki bodo "naročali" nalepke in zastavice. Pa brez zamere Popravljeno Marec 19, 2011. Popravil skuterist
Blond Objavljeno April 1, 2011 Avtor Opozori Objavljeno April 1, 2011 zaradi kroničnega pomanjkanja prostega časa majice ne bodo pripravljene za pomladanski nedeljski izlet. Bom pa jih naredil v naslednjem tednu in zagotovo jih bomo imeli vsi do Osijeka. Če pa ima še kdo kakšne glasbene želje pa naj javi LP Blond
605 Objavljeno April 14, 2011 Opozori Objavljeno April 14, 2011 tudi jaz bi eno XL z napisom 605.Če je možno do Osijeka.Lp
Burgman650E Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 zaradi kroničnega pomanjkanja prostega časa majice ne bodo pripravljene za pomladanski nedeljski izlet. Bom pa jih naredil v naslednjem tednu in zagotovo jih bomo imeli vsi do Osijeka. Če pa ima še kdo kakšne glasbene želje pa naj javi LP Blond ojla.. ti nevem kako je s temi majcami oz. katere nazive se bo tiskalo gor.. a upam da tiste, katere imampo tu na motosvet.com .. torej če se pogovarjava o meni .,.. potem bi naročil 2 krat XXL z napisom @bugman650E če bi pa bile do Osijeka .. bi bilo fenomenalno..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se