Skoči na vsebino

Maxiscooter.si majice in zastave

Priporočene objave

Objavljeno

Kot ste opazili se pogovarjamo, da bi v bližnji prihodnosti dali narediti majice in zastavice z našim Maxiscooter logotipom.

Ker je potrebno zbrati ponudbe vas čisto neobvezno prosim za število kdo bi želel imeti majico in kakšno konfekcijsko številko nosi.

Prvi vzorec bom poskušal prinesti v soboto na MAXIscooter bowling v Celju, tam pa se bomo dogovorili za naprej in pobrali naročila.

Zaenkrat smo rekli za Tshirt majice v črni barvi z belim logotipom.

LP

Blond

Objavljeno

Kot ste opazili se pogovarjamo, da bi v bližnji prihodnosti dali narediti majice in zastavice z našim Maxiscooter logotipom.

Ker je potrebno zbrati ponudbe vas čisto neobvezno prosim za število kdo bi želel imeti majico in kakšno konfekcijsko številko nosi.

Prvi vzorec bom poskušal prinesti v soboto na MAXIscooter bowling v Celju, tam pa se bomo dogovorili za naprej in pobrali naročila.

LP

Blond

Jest bi tud mel majico, XXL

:OK: :OK: :010 :010

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 1
Objavljeno (popravljeno)

LP

Blond

Običajno nosim XL ali XXL, odvisno od materiala in kroja... Torej - 2 kosa številko XL za mene in mojo drago

Popravljeno . Popravil sat500
Objavljeno

LP

Blond

Tudi jaz bom eno, mislim da bo XL ustrezna ,če bo uspelo hujšanje, sicer pa upam, da bomo kakšen vzorec videli na bowlingu.

Objavljeno

za bowling se bom potrudil, obljubim pa NIČ

naročil sem nekaj majic in upam, da jih dobim pravočasno

potem je potrebno še tiskanje .... nič ne obljubim, bom pa dal vse od sebe

Objavljeno

tako prvih nekaj komadov mi je danes uspelo narediti ... sedaj pa letim na I. zimsko Maxiscooter srečanje ;) zato bo več majic v naslednji rundi

dobavitelj majic je znan

Imamo črne t-shirt majice, 200g, s trojnim šivom in kaj jaz vem kaj še ....

Cena majice z velikim Maxiscooter logotipom na hrbtu in majhnim logotipom na srčku je in bo 12,00 EUR

zaenkrat jih bomo tiskali sproti in po naročilu (zaloge ne bo)

prve vzorce bom prinesel danes in potem sledijo tudi slike majice....

v pripravi so pa že tudi nalepke, zastavice in še kaj ;)

LP

Blond

Objavljeno

tako prvih nekaj komadov mi je danes uspelo narediti ... sedaj pa letim na I. zimsko Maxiscooter srečanje ;) zato bo več majic v naslednji rundi

dobavitelj majic je znan

Imamo črne t-shirt majice, 200g, s trojnim šivom in kaj jaz vem kaj še ....

Cena majice z velikim Maxiscooter logotipom na hrbtu in majhnim logotipom na srčku je in bo 12,00 EUR

zaenkrat jih bomo tiskali sproti in po naročilu (zaloge ne bo)

prve vzorce bom prinesel danes in potem sledijo tudi slike majice....

v pripravi so pa že tudi nalepke, zastavice in še kaj ;)

LP

Blond

Objavljeno

Blond,si si zapisal mogoče za majico??ali je v ce bilo preveč :boobies: pa :beer1: pa nismo uspeli popisat? lahko bi kaki spisek naredil tu na forumu?meni naredi z imenom vel.L2 kom.

lp

Objavljeno

nič nisem napisal .... čez vikend naredim slikce, da še drugi vidijo kako in kaj

Potem pa v naslednjem tednu poberemo naročila, številke, glasbene želje in ostalo ;)

do prvega sončka bodo pa majice pripravljene ...

Objavljeno (popravljeno)

no pa smo tako daleč....

Majice so potrjene in na zalogi. Prvi najbolj važni jih že imajo, sedaj pa še za vse ostale.

Pust je tudi pregnal zimo in približuje se nam prvi "malo" bolj topel vikend. Kar pomeni, da se bomo vse bolj pogosto vozili in družili.

Ker pa bomo želeli imeti na teh naših vožnjah majice pa se morem zmigat.

Kdor je bil z nami v Celju na bowlingu jih je uspel videti, pomeriti, nekateri pa so jih odnesli celo zraven domov.

nekaj slikic je tukaj nekaj pa še jih bomo prilepli

Ker pa je povpraševanje za majice kar veliko, bo jih treba narediti.

Naročila za majice bomo zbirali tukaj in samo tukaj ;)

Cena majice je 12,00 EUR/kom (z računom ali brez ;)

Majice so črne Tshirt 200g s trojnim šivom in kaj jaz vem čem še ;)

Vaše pa je da napišete kdo bi jih imel koliko in kakšnih velikosti.

Tisti, ki pa bi želeli imeti natisnjeno tudi vaše ime, dopišite kaj bi želeli.

Majice izdelane po posebnih željah ne bo možno vrniti ali zamenjati za večje/manjše/boljše/slabše/rumene/kajjazvemkajše ....

Sonček še malo zagreje asfalt, dežek spere ceste, Blond naredi majice, Xraider servis na motorju, Petek123 namontira muziko, potem pa gremo vruuuuum ;):010

Popravljeno . Popravil Blond
Objavljeno

...

Ker pa je povpraševanje za majice kar veliko, bo jih treba narediti.

Naročila za majice bomo zbirali tukaj in samo tukaj ;)

Cena majice je 12,00 EUR/kom (z računom ali brez ;)

Majice so črne Tshirt 200g s trojnim šivom in kaj jaz vem čem še ;)

Vaše pa je da napišete kdo bi jih imel koliko in kakšnih velikosti.

Tisti, ki pa bi želeli imeti natisnjeno tudi vaše ime, dopišite kaj bi želeli.

...

No, a sem lahko prvi? Imel bi XL 2 kosa (z dodatnim napisom Marko, Marja, če lahko). Po majici pridem v Mb, povej kdaj.

Objavljeno

Ojla,

zame tud 1x XXL, pa tud pridem iskat v Maribor, samo povej kdaj.

Objavljeno

Bo obstojala tudi opcija bele majice s črnim tiskom?

Saj veš... poleti je svinjsko vroče, črna majica pa vse skup samo še poslabša... ;-)

Objavljeno

tudi na mene ne pozabit :surrender: jaz bi eno L velikosti z napisom HALES :naughty: pridem v MB javi še spit moreva kaj...

Objavljeno

Tudi jaz bi eno XL z napisom MaxiSlavc.

Pridem tudi iskat v Maribor ko bo "narejena".

Objavljeno

pridno pišem in beležim, me pa je neka gripa položla in ne obljubim nič kdaj bo narejeno.

Mislim pa da bi naslednji vikend laho se dobili in razdelili te majice...

Objavljeno

Nalepke... :naughty:

maxi.jpg

I meni jednu ....... :OK::OK:

Objavljeno

Nalepke... :naughty:

maxi.jpg

Ojla zame tudi eno nalepko, če lahko.

LP hoyla

Objavljeno

Ojla zame tudi eno nalepko, če lahko.

LP hoyla

To so le testni primerki.... :worship:

...vsekakor pa bodo nalepke (za vse!!!) na voljo do izleta v Osijek oz. do otvoritvenega maxi izleta v Posavje. Več o vsem najdeš na maxiscooter.si strani...

V kolikor pa se vidimo prej... pa jih seveda dobiš prej... :) oz. če se boš udeležil Enodenvnega izleta obalnih maxijev - 03.04.2011... jih boš dobil že tam...

Lep maxi pozdrav

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

zaradi kroničnega pomanjkanja prostega časa majice ne bodo pripravljene za pomladanski nedeljski izlet.

Bom pa jih naredil v naslednjem tednu in zagotovo jih bomo imeli vsi do Osijeka.

Če pa ima še kdo kakšne glasbene želje pa naj javi

LP

Blond

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

tudi jaz bi eno XL z napisom 605.Če je možno do Osijeka.Lp

Objavljeno

zaradi kroničnega pomanjkanja prostega časa majice ne bodo pripravljene za pomladanski nedeljski izlet.

Bom pa jih naredil v naslednjem tednu in zagotovo jih bomo imeli vsi do Osijeka.

Če pa ima še kdo kakšne glasbene želje pa naj javi

LP

Blond

ojla..

ti nevem kako je s temi majcami oz. katere nazive se bo tiskalo gor.. a upam da tiste, katere imampo tu na motosvet.com .. torej če se pogovarjava o meni .,.. potem bi naročil 2 krat XXL z napisom @bugman650E

če bi pa bile do Osijeka .. bi bilo fenomenalno..

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!