Blond Objavljeno Maj 15, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 15, 2011 Kerje bilo v Mb tak lušno bom v Ce po 19.30 na dogovorjeni lokacijo.
gusar Objavljeno Maj 16, 2011 Opozori Objavljeno Maj 16, 2011 Kerje bilo v Mb tak lušno bom v Ce po 19.30 na dogovorjeni lokacijo. Blonnd a boš mojo majico prinesu v petek s sabo do Ptuja?:beer1:
Burgman650E Objavljeno Maj 17, 2011 Opozori Objavljeno Maj 17, 2011 zdravo .. ali je kaka možnost, da bi bil vzorec zastavice na razpolago do odhoda v Osijek ?? lp
hales Objavljeno Maj 17, 2011 Opozori Objavljeno Maj 17, 2011 zdravo .. ali je kaka možnost, da bi bil vzorec zastavice na razpolago do odhoda v Osijek ?? lp ja res blond,majčke kar s sabo vzami,da bomo imeli kaj za oblečt... javi kak misliš ti. :yes:
Blond Objavljeno Maj 18, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 18, 2011 Zastavic do Osjeka ne bo. Vsaj ne bote rabli na meji dol montirat Bomo pa jih zagotovo imeli v Posavju. Kdor še ni dobil majice. V Osjek jih bo imel zraven Boris in jih bote dobili pri njemu. (kolikor bo pač imel prostora v kufrih). Vsi ostali pa potem po Osijeku.....
605 Objavljeno Maj 18, 2011 Opozori Objavljeno Maj 18, 2011 :notworthy: :naughty: glej,da bo moja majica zraven,kajti v Osijek grem brez vsega. :beer1: :notworthy:
pelikan Objavljeno Maj 18, 2011 Opozori Objavljeno Maj 18, 2011 :notworthy: :naughty: glej,da bo moja majica zraven,kajti v Osijek grem brez vsega. :beer1: :notworthy: Ja, tudi majice gredo v Osijek... dobiš jo lahko že v petek, ko se srečamo v Đurđevcu... oz. če boš šel preko Ptuja... pa že tam... .) Lep maxi pozdrav do takrat
aljos Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Oj, Tema glede majic. Zanimivo, ampak je čist brez veze 200g, k je čist preveč, k je preveč na gosto tkano blago pa še prej zašvicaš. Pol pa če je še kakšna fleha potiskana, še hujš če je FLEX (folija izrzana na ploter, potem pa toplotno transferirana na majico), to pa šele potem zgoriš. Cena majice (za kos) je pa tud mal astonomska, če bi lahko jst tolk računu za majice, bi se vozu z Burgmanom 2011 letnik Lp, pa brez zamere
sat500 Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Oj, Tema glede majic. Zanimivo, ampak je čist brez veze 200g, k je čist preveč, k je preveč na gosto tkano blago pa še prej zašvicaš. Pol pa če je še kakšna fleha potiskana, še hujš če je FLEX (folija izrzana na ploter, potem pa toplotno transferirana na majico), to pa šele potem zgoriš. Cena majice (za kos) je pa tud mal astonomska, če bi lahko jst tolk računu za majice, bi se vozu z Burgmanom 2011 letnik Lp, pa brez zamere Jaz sem zadovoljen z majico..
MAXISLAVC Objavljeno Junij 9, 2011 Opozori Objavljeno Junij 9, 2011 Oj, Tema glede majic. Zanimivo, ampak je čist brez veze 200g, k je čist preveč, k je preveč na gosto tkano blago pa še prej zašvicaš. Pol pa če je še kakšna fleha potiskana, še hujš če je FLEX (folija izrzana na ploter, potem pa toplotno transferirana na majico), to pa šele potem zgoriš. Cena majice (za kos) je pa tud mal astonomska, če bi lahko jst tolk računu za majice, bi se vozu z Burgmanom 2011 letnik Lp, pa brez zamere Tudi sam imam 2 komada in sem zadovoljen s takšno kvaliteto. V kolikor pa bi imeli manj gramske oz. redkejše pa ne bi bilo potrebno zastavic, saj bi se nam majice vlekle za nami...:surrender: maxiscooter 1
Blond Objavljeno Junij 10, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Junij 10, 2011 Maxiscooter.Si zastavica je končno na voljo. Velikost cca 300x200mm. Sindikalna cena zastavice je 8,00 EUR in velja samo v Posavju, kjer se bo prodaja tudi začela. Na voljo bo 50 kom ..... kdor prej pride prej pelje LP Blond P.S. v Posavju bodo na voljo tudi Maxiscooter.si majice če je slučajno kdo še nima
hoyla Objavljeno Junij 11, 2011 Opozori Objavljeno Junij 11, 2011 Maxiscooter.Si zastavica je končno na voljo. Velikost cca 300x200mm. Sindikalna cena zastavice je 8,00 EUR in velja samo v Posavju, kjer se bo prodaja tudi začela. Na voljo bo 50 kom ..... kdor prej pride prej pelje LP Blond P.S. v Posavju bodo na voljo tudi Maxiscooter.si majice če je slučajno kdo še nima Pozdravljen, zame daj eno prosim na stran :cry: :whistle: :whistle: se vidiva v Posavju , aja, pa še eno nalepko
hoyla Objavljeno Junij 11, 2011 Opozori Objavljeno Junij 11, 2011 Pozdravljen, zame daj eno prosim na stran :cry: :whistle: :whistle: se vidiva v Posavju , aja, pa še eno nalepko Popravljam naročilo, dve zastavici, ostalo ostane nespremenjeno. LP hoyla
Blond Objavljeno Junij 15, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Junij 15, 2011 evo, zastavice so danes prišle in so od danes naprej na voljo. V vsakem primeru jih bom imel zraven v Posavje. LP Blond
maxi gašper Objavljeno Junij 15, 2011 Opozori Objavljeno Junij 15, 2011 Živjo @blond... Jaz bom vzel tako, kot sem ti naročil 1x majica, 1x zastavica, + nalepke, ok?? Maxi pozdrav :surrender:
Blond Objavljeno Junij 15, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Junij 15, 2011 že imam pripravljeno se vidimo
Burgman650E Objavljeno Junij 15, 2011 Opozori Objavljeno Junij 15, 2011 evo, zastavice so danes prišle in so od danes naprej na voljo. V vsakem primeru jih bom imel zraven v Posavje. LP Blond in da ne bi pozabil zastavice.. glej kupujem posebej narejene nosilce za to .. da bom ko GOLD WING ... :naughty:
pelikan Objavljeno Junij 15, 2011 Opozori Objavljeno Junij 15, 2011 (popravljeno) Pozdrav! Naj vas rezveselim, da smo med majice in zastavice.... dodali tudi maxi kape. Na voljo bodo že v Posavju. Cena pa je 10€. Ni jih potrebno naročevat, ker bomo zraven imeli zadostno količino le-teh... V kolikor pa koga ne bo v Posavje, pa jo lahko tudi dobi... pošljemo po kom ali pa se kje dobimo na kaki maxi vožnji... Lep maxi pozdrav vsem Popravljeno Junij 15, 2011. Popravil pelikan
Blond Objavljeno Junij 16, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Junij 16, 2011 in da ne bi pozabil zastavice.. glej kupujem posebej narejene nosilce za to .. da bom ko GOLD WING ... :naughty: ki kupuješ ? kak zgleda ? Kam se montira ? Kolko stane ? jaz bi tut mel hoyla 1
GTo Objavljeno Junij 16, 2011 Opozori Objavljeno Junij 16, 2011 ki kupuješ ? kak zgleda ? Kam se montira ? Kolko stane ? jaz bi tut mel kupiš pri Pelikanu, zgleda lepo, montira se na glavo direktno z vijakom 4x60 na kluč 8 v sredini, če pa to izvedeš ti jo jaz plačam :naughty: hoyla 1
Burgman650E Objavljeno Junij 16, 2011 Opozori Objavljeno Junij 16, 2011 jutri bo info o nosilcih .. samo da najdem pravega indijanca .. :naughty:
zvone500 Objavljeno Junij 17, 2011 Opozori Objavljeno Junij 17, 2011 Glede na to, da žal ne morem zraven se bom po vsej verjetnosti zjutraj oglasil na zbirnem mestu v Celju, da poravnam strošek za majico. Zanima me pa če ima kdo prostor, da bi peljal in razdelil blokce z motvivom MAXI SKUTERJA? Lep pozdrav Zvone
Blond Objavljeno Junij 17, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Junij 17, 2011 Zvone samo zaradi majice ti ni potrebno hodit. Lahko pa prideš na kafe Seveda bomo imeli še prostor za blokce. LP Blond
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se