musaschi64 Objavljeno Marec 1, 2011 Opozori Objavljeno Marec 1, 2011 Ker mi nikakor ne rata dobit invitation code za Racing Underground bi prosil če mi jo lahko kakšen član odstopi. V zameno imam nekaj vabil za TorrentLeech. Če kdo odstopi mi naj pošlje na mail v profilu. Hvala. ELO, Rude Boy, payback in 3 others 3 3
Cartman Objavljeno Marec 3, 2011 Opozori Objavljeno Marec 3, 2011 Par dni po talanju invitov po motosvetu se je užgalo tole: Out of respect of our cappers and the community as a whole, please do not upload RU files elsewhere. Keep in mind that cappers have invested a lot of money, time and energy in bringing you these files. It would be a shame if they would stop capping because of this reason... upam de je to sam naklučje!
suzuki Objavljeno Marec 3, 2011 Opozori Objavljeno Marec 3, 2011 Hola, tudi jst prosim za invite, če ma kdo viška... hvala, in seveda :beer1:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 3, 2011 Opozori Objavljeno Marec 3, 2011 Par dni po talanju invitov po motosvetu se je užgalo tole: Out of respect of our cappers and the community as a whole, please do not upload RU files elsewhere. Keep in mind that cappers have invested a lot of money, time and energy in bringing you these files. It would be a shame if they would stop capping because of this reason... upam de je to sam naklučje! kaj so to "cappers"? sesir in Cartman 1 1
exe`FZS Objavljeno Marec 3, 2011 Opozori Objavljeno Marec 3, 2011 kaj so to "cappers"? To so tisti, ki pripravljajo vsebine, ki jih kasneje "dolvlečemo" s torrenti. Torej kopirajo/ripajo DVD-je ali pa snemajo vsebine iz plačljivih strani in jih nalagajo na (v tem primeru) racing underground. Ker pa obstaja miljone torrent strani, pa obstajajo tudi taki, ki povezave do vsebin(torrente) prenašajo tudi na druge trackerje. Na to opozarja tisto kar je cartman prilepil. Če povzamem, to je tako, kot da bi od cigana kupil baker po "nabavni ceni", drugim ciganom pa to nebi bilo všeč. Sicer pa razumljivo, vsak želi povečati obisk na svojem trackerju in to, da nudijo določene vsebine samo oni je seveda eden od teh načinov. lp gandi 1
Cartman Objavljeno Marec 3, 2011 Opozori Objavljeno Marec 3, 2011 To so tisti, ki pripravljajo vsebine, ki jih kasneje "dolvlečemo" s torrenti. Torej kopirajo/ripajo DVD-je ali pa snemajo vsebine iz plačljivih strani in jih nalagajo na (v tem primeru) racing underground. Ker pa obstaja miljone torrent strani, pa obstajajo tudi taki, ki povezave do vsebin(torrente) prenašajo tudi na druge trackerje. Na to opozarja tisto kar je cartman prilepil. Če povzamem, to je tako, kot da bi od cigana kupil baker po "nabavni ceni", drugim ciganom pa to nebi bilo všeč. Sicer pa razumljivo, vsak želi povečati obisk na svojem trackerju in to, da nudijo določene vsebine samo oni je seveda eden od teh načinov. lp morm rečt de sm v letu ali dveh samo enkat našel vsebino plačljive webstrani. na RU downloadam dirke ki jih pač ne predvajajo. oziroma, naš kabelski operater tega nima. lani je eurosport predvajal samo eno wsbk dirko, drugo sem po pravilu zdownloadal ker pač nimam eurosport 2. podobno je z F1, ni plačljiva ampak je zripan BBCjev prenos z oddajo pred in po dirki. komentarji in insiderske informacije brundla jordana in coultharda. . motogp je še zmer z moodyjem in Ryderjem, plus neil spalding. WRC mi je popolnoma nedostopen, na RU sta na voljo dva recapa. od motors TV in meni ljubši ESPNjev. Ena prednost RU je predvsem divja ažurnost treh šterih capperjev. stvar je on line 20 minut po koncu prenosa in zarad relativno lojalne klientele je prenos dober. gandi 1
exe`FZS Objavljeno Marec 3, 2011 Opozori Objavljeno Marec 3, 2011 Jaz sem pisal bolj na splošno glede "cappinga", ker osebno nimam dostopa do RU, se pa zanj vsekakor priporočam, če ima kdo viška. Lp a. gandi 1
Cartman Objavljeno Junij 27, 2011 Opozori Objavljeno Junij 27, 2011 Že dva dni je ofline RIP RU?!?!?! gandi 1
MINY Objavljeno Julij 4, 2011 Opozori Objavljeno Julij 4, 2011 Izvajajo se neke velike nadgradnje serverjev, čez približno 1 teden naj bi se postavili nazaj... LP Damjan
Port Folio Objavljeno Julij 4, 2011 Opozori Objavljeno Julij 4, 2011 od kar je na off ne spremljam moto scene :cry:
MINY Objavljeno Julij 4, 2011 Opozori Objavljeno Julij 4, 2011 sj jst tud ne, čist so mi sistem podrl, ko bo pa nazaj online bo pa spet en kup downloadanja
danci1973 Objavljeno Julij 11, 2011 Opozori Objavljeno Julij 11, 2011 So nazaj Z novim imenom - www.racingfor.me. D. gandi 1
exe`FZS Objavljeno Julij 11, 2011 Opozori Objavljeno Julij 11, 2011 da zopet zatežim.. ima kdo mogoče kakšen invite viška?
MINY Objavljeno Julij 11, 2011 Opozori Objavljeno Julij 11, 2011 kva so me zaj.... zdj pa nimam invite code... :(
GhostRR Objavljeno Julij 12, 2011 Opozori Objavljeno Julij 12, 2011 Ali se je kdo uspel prijavit na nov naslov s starim accountom iz RU?
MINY Objavljeno Julij 12, 2011 Opozori Objavljeno Julij 12, 2011 ja jst sm se prjavu če kdo hoče invite code mam 2 na voljo
danci1973 Objavljeno Julij 12, 2011 Opozori Objavljeno Julij 12, 2011 (popravljeno) Ali se je kdo uspel prijavit na nov naslov s starim accountom iz RU? Da... Account je stari, ampak je geslo spremenjeno in moraš kliknit 'Recover my Racing For Me password', pa ga dobiš po mailu. D. Popravljeno Julij 12, 2011. Popravil danci1973 gandi 1
MINY Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 no jst sm svoje invitation code porabil, ko bom lahko spet 3 nove dobil, bom objavil če bo kdo rabi
Cartman Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 ooo jes jes alonsospeed in pitcrew sta tuki!!!!!
GhostRR Objavljeno Avgust 14, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2011 Ima kdo kakšen invite za www.racingfor.me? Thx
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se