BLACKACES Objavljeno Marec 19, 2011 Deli Objavljeno Marec 19, 2011 Bližajo se 1. Maj in mislim, da je potrebno odpreti temo s to tematiko. Predlagam, da opišete pot, predvidene postanke in končno destinacijo potovanja. S prijatelji se odpravljamo na jug. Vozili bomo po Sloveniji, Hrvaški, Bosni, Srbiji......... Poti še nimamo v celoti dodelane, ko bo jo opišem. lp DXR16 in ataIBA 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Marec 19, 2011 Deli Objavljeno Marec 19, 2011 Ogromno nas bo šlo po bivši skupni državi... Tukaj kar precej piše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Marec 19, 2011 Deli Objavljeno Marec 19, 2011 Hrvaška(Dalmacija) Šibenik-Klis(jagnjetina)-Bosna(Livno,Sarajevo)... ostalo pa kam me nos odpelje :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BLACKACES Objavljeno Marec 19, 2011 Avtor Deli Objavljeno Marec 19, 2011 Ogromno nas bo šlo po bivši skupni državi... Tukaj kar precej piše. Sem predelal tudi to temo, pa ni točno zbrano za prvomajske praznike. Drugače pa tvoji posti so zanimivi, čeprav prosim za bol točen opis poti. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Marec 19, 2011 Deli Objavljeno Marec 19, 2011 (popravljeno) Glede točnega opisa poti... Saj veš, kako je: določiš končen cilj, potem pa, po instinktu. ''Mi smo ljudi, cigani...'' he-he. :whistle: Točen opis poti bo potem, ko se vrnemo... Popravljeno Marec 19, 2011. Popravil motofrik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fireman Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 Nemčija: 14 dni in cca 3500 km. Mopedmap_nemcija_2011.doc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
container Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 wow, Fireman, kje si pa naredu tale skrinšot? Neki od Googla, sam maps.google.com to ni ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JoeFZ Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 http://www.mopedmap.net/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BLACKACES Objavljeno Marec 21, 2011 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2011 Naš načrt je v grobem sledeč: 26.4 štart Kranj - Karlovac - Bihač - Ključ - Jajce - Donji Vakuf - Travnik - Kiseljak - Sarajevo ( ogled in spanje, zjutraj Jahorina, Bjelašnica, .......spanje) 28.4 Sarajevo - Višegrad - Užice - Čačak - Kraljevo - Kragujevac (ogled in spanje) 29.4 Kragujevac - Beograd - Sremska mitrovica - Bačka palanka (ogled spanje) 30.4 Bačka palanka - Vukovar - Borovo - Osjek - Požega - Sl. Brod - Nova Gradiška - Pakrac - Bjelovar - Zagreb - Krško - Kranj Tako je v grobem, če bo situacija pokazala drugače bomo dodali še eno spanje. Zaenkrat vemo, kje bomo prespali v Sarajevu (pension Suljović) drugje še nismo gledali in bi bil kakšen nasvet dobrodošel. Pot moram še vnesti v Garmin, da mi izračuna pot. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KUK679 Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 Savinjska, katastrofa party mojamiska 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BLACKACES Objavljeno Marec 21, 2011 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2011 Savinjska, katastrofa party Kuk saj veš, da sem blond. Malo opši to "katastrofo" :beer1: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robyy Objavljeno Marec 21, 2011 Deli Objavljeno Marec 21, 2011 Gremo u Bosno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Marec 22, 2011 Deli Objavljeno Marec 22, 2011 boznia. mene tud mal navija de bi šu do jajca. tale kamp Plivsko me je skor prepričal. . . . sayo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rookie007 Objavljeno Marec 22, 2011 Deli Objavljeno Marec 22, 2011 Tud sam bi šel v Jajce - če bo čas in denar dovolil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bagio Objavljeno Marec 22, 2011 Deli Objavljeno Marec 22, 2011 boznia. mene tud mal navija de bi šu do jajca. tale kamp Plivsko me je skor prepričal. . . . Lepo je tam,sem bil lani na motozboru in sva z kolegom spala v hotelu nad kampom,narava,voda, krasno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kotzi Objavljeno Marec 23, 2011 Deli Objavljeno Marec 23, 2011 Savinjska, katastrofa party Kaj se je pa tebi tako zamerilo? Lp! Iztok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
menih Objavljeno Marec 27, 2011 Deli Objavljeno Marec 27, 2011 Nemčija: 14 dni in cca 3500 km. ali že poznaš kaj te pokrajine tako ali drugače ? je tudi kaj ovinkov? da ni to češka mađarska Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BLACKACES Objavljeno Marec 27, 2011 Avtor Deli Objavljeno Marec 27, 2011 Potrebujem nasvet glede prenočevanja v Sarajevu ali bližniji okolici. Najraje pension. Pomembne so vaša izkušnje Kje ste spali vi? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toni Objavljeno Marec 27, 2011 Deli Objavljeno Marec 27, 2011 Jaz sem bil tu.Blizu Baščaršije in motorji v garaži (pri sosedu). http://apartmansarajevo.blogspot.com/ BLACKACES 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lukabogo Objavljeno Marec 27, 2011 Deli Objavljeno Marec 27, 2011 a gre kdo v novi vinodolski na motozbor??? Če koga zanima: MK LAW RIDERS Harley Davidson & Open Bike Event održat će se od 29.04.- 01.05.2011. na rivi u Novom Vinodolskom u organizaciji Moto kluba "Law Riders" Na ovogodišm "HARLEY DAVIDSON & OPEN BIKE EVENT"-u oživat ćemo u nastupima Riječkih rock bandova; 29.04.2011., Petak - "Night rain" 30.04.2011., Subota - "Night rain" i Keops Info: 00385 (0)98 327 580 Emin Keops: Night rain band: http://nightrainband.blogspot.com/ _________________ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fireman Objavljeno Marec 28, 2011 Deli Objavljeno Marec 28, 2011 ali že poznaš kaj te pokrajine tako ali drugače ? je tudi kaj ovinkov? da ni to češka mađarska Poznam jih toliko, kolikor jih lahko spoznaš z vožnjo z avtomobilom. Ne celotne trase seveda. Žal mi ovinki niso prioriteta in jih nisem niti iskal. Verjetno jih je nekaj, predvsem pri vožnji ob Zugspitze. Potujem, da vidim kraje in ljudi. Češka je bila na vrsti lani. Madžarka je tudi že bila, in bo (najverjetneje junija) ponovno. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samorai Objavljeno Marec 28, 2011 Deli Objavljeno Marec 28, 2011 Kaj imate morda kakšne predloge glede Hrvaške? Kaj se splača it pogledat, kje so lepe ceste, dobra prenočišča,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BLACKACES Objavljeno Marec 28, 2011 Avtor Deli Objavljeno Marec 28, 2011 Kaj imate morda kakšne predloge glede Hrvaške? Kaj se splača it pogledat, kje so lepe ceste, dobra prenočišča,... Če bi kdo mene uprašal glede Hrvaške, bi se držal blizu morja. Kratka vožnja do Poreča, dolga do Dubrovnika. Napiši koliko KM hočete narest itd.... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Samorai Objavljeno Marec 28, 2011 Deli Objavljeno Marec 28, 2011 Če bi kdo mene uprašal glede Hrvaške, bi se držal blizu morja. Kratka vožnja do Poreča, dolga do Dubrovnika. Napiši koliko KM hočete narest itd.... lp Verjetno nekje do Splita ali Makarske, bomo videli kok se nam bo dalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Yoldi Objavljeno Marec 28, 2011 Deli Objavljeno Marec 28, 2011 Ima tudi mene za potepanje po bivši naši... zaenkrat kaže da bo pag osrednja postaja in potem enodnevni izleti kamor se bo pač dalo ... bom pa še malo spremljal ... mogoče se premislim... Ideje so važne... Lp Yoldi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se