boych Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 Na navadnem GS je plastika (sem šel pogledat), za GSA pa ne bi vedel ...
BelaStrela Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 Kaj pa če to odmontiraš in pogledaš kakšna je spodi? Naš je adventure in ima plastiko.
Kmet2 Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 Kaj pa če to odmontiraš in pogledaš kakšna je spodi? Naš je adventure in ima plastiko. Ker letnik pa je?
nejcgs Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 Kdo je zdej 100% prepričan,ti basbas ali nejcgs.... :unsure: sicer pa ali je pomembno? v vsakem primeru je treba spucat pa pofarbat pa polakirat pa spečt.
Kmet2 Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 sicer pa ali je pomembno? v vsakem primeru je treba spucat pa pofarbat pa polakirat pa spečt. Ja mislim ,da je ......edino če ni postopek barvanja plastike isti kot aluminija....sam ne vem zato pa sem spraševal....nisem ličar...
Kmet2 Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 2008. Ja pol pa more bit plastika,moj je novejši in ne vrjamem,da je na mojmu pol pa aluminij...nč,hvala za odgovore in nasvete......če pa bi kdo,ki ima črne mel srebrne,pa sploh ne bo problema,sam rečt more...
basbas Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 Moj je gs. letnik 05 in je aluminij , sem ga sam prebarval. Sam z nohtom potrkaš po planki pa veš kaj je. LP.
Kmet2 Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 Moj je gs. letnik 05 in je aluminij , sem ga sam prebarval. Sam z nohtom potrkaš po planki pa veš kaj je. LP. Sem električar in dobro vem kaj je aluminij in kaj plastika,sam nimam mojga GSA v bližini,pa sem se menu z ličarjem,ko me je vprašal iz katerega materijala je pa mu nisem znal povedat....drugače pa hvala za dobronameren nasvet.Lp
Kmet2 Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 prej pa potem. Ja men je tud lepše črno :yes: kje si pa kupil stransko torbico na zaščiti? Zelo praktično in uporabno.....
basbas Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 Ja men je tud lepše črno :yes: kje si pa kupil stransko torbico na zaščiti? Zelo praktično in uporabno..... Touratech...sam mi niso všeč so premehke, zadnja je pa super mam not prvo pomoč pa telovnik.
Kmet2 Objavljeno Februar 4, 2012 Opozori Objavljeno Februar 4, 2012 Touratech...sam mi niso všeč so premehke, zadnja je pa super mam not prvo pomoč pa telovnik. Hvala,grem takoj pogledat na -touratech
Kmet2 Objavljeno Februar 5, 2012 Opozori Objavljeno Februar 5, 2012 (popravljeno) Če kdo rabi imam za prodat nove nerabljene,zapakirane dele za GSA:(original) Komplet kromiran izpuh z krivinami Sprednja vetrobranska šipa Zadnji branik Sprednji blatnik Zaščita karterja Zaščita zavornega cilindra(na pedalu za zadnjo zavoro) Srebrno ploščo na tanku(zgoraj omenjeno) Sprednja črna zaščita kljuna Komplet sedež(Triple Black)model Komplet nosilci stranskih kovčkov+zadnjega kovčka Zaščita zadnje bremz letve(črna plastična na nihajni zadnji vilici) Pa obojestranska plastična zaščita (pride na vsaki strani,ob strani spodaj,tam kjer je skupaj zvarjen okvir)ta ni original in je od Wunderlicha Zaščita za roke(zgornji del) Popravljeno Februar 5, 2012. Popravil Kmet2
netopir1930 Objavljeno Februar 7, 2012 Opozori Objavljeno Februar 7, 2012 Kupim originalne (alu) stranske kovčke za BMW R 1200 GS ADVENTURE.
mtko Objavljeno Februar 7, 2012 Opozori Objavljeno Februar 7, 2012 Kupim originalne (alu) stranske kovčke za BMW R 1200 GS ADVENTURE. Kolk pa si pripravljen plačat zanje?
netopir1930 Objavljeno Februar 7, 2012 Opozori Objavljeno Februar 7, 2012 Kolk pa si pripravljen plačat zanje? Odvisno v kakšnem stanju so! Od ... do ...!
jami65 Objavljeno Februar 8, 2012 Opozori Objavljeno Februar 8, 2012 Če kdo rabi imam za prodat nove nerabljene,zapakirane dele za GSA:(original) Komplet kromiran izpuh z krivinami Sprednja vetrobranska šipa Zadnji branik Sprednji blatnik Zaščita karterja Zaščita zavornega cilindra(na pedalu za zadnjo zavoro) Srebrno ploščo na tanku(zgoraj omenjeno) Sprednja črna zaščita kljuna Komplet sedež(Triple Black)model Komplet nosilci stranskih kovčkov+zadnjega kovčka Zaščita zadnje bremz letve(črna plastična na nihajni zadnji vilici) Pa obojestranska plastična zaščita (pride na vsaki strani,ob strani spodaj,tam kjer je skupaj zvarjen okvir)ta ni original in je od Wunderlicha Zaščita za roke(zgornji del) Pozdravljen, poglej prosim na pm sem ti poslal sporočilo. lp . jami
dromomaniac Objavljeno Februar 14, 2012 Opozori Objavljeno Februar 14, 2012 http://www.bmwgsemotion.com/accessori.html ..nekaj uporabnih dodatkov
Kmet2 Objavljeno Februar 14, 2012 Opozori Objavljeno Februar 14, 2012 http://www.bmwgsemot.../accessori.html ..nekaj uporabnih dodatkov Super,sploh se mi dopade oni kestel za med stranske nosilce,a si ti že kaj kupoval iz te spletne strani?
netopir1930 Objavljeno Februar 14, 2012 Opozori Objavljeno Februar 14, 2012 Kolk pa si pripravljen plačat zanje? Jih prodaš? Cena?
BelaStrela Objavljeno Februar 14, 2012 Opozori Objavljeno Februar 14, 2012 Žio, fantje... kje bi dobila mrežco za luč?
aders Objavljeno Februar 14, 2012 Opozori Objavljeno Februar 14, 2012 (popravljeno) Žio, fantje... kje bi dobila mrežco za luč? Sw-Motech (ready2race, tc motoshop); touratech, louis? Popravljeno Februar 14, 2012. Popravil aders
Kmet2 Objavljeno Februar 15, 2012 Opozori Objavljeno Februar 15, 2012 http://www.adventure-spec.com/default/tools-adventure-spec-tool-tube.html http://shop.ilmberger-carbon.de/carbonteile-motorrad/bmw-motorraeder/bmw-r-1200-gs-2007/72/fersenschutz-carbon-bmw-r-1200-gs?c=2188 http://www.motorcycleparts-hornig.com/BMW-R-850-1100-1150-R-and-Rockster/ http://www.wunderlich.de/Shop/R1200GS-Adventure/Optik-Design/Carbon/ Probaj še tu.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se