apriliaatlantic500 Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 Pozdravljeni, Sem lastnik maxija Aprilia Atlantic 500 , komi sem ga kupil in bog ve kdaj je bil narejen servis. Naredil bi servis, se pravi menjava olja , v mašini in menjalniku, filter olja ,zračni filter, bencinski filter, naslednje leto pa še jermen... Zanima me katero olje bi dal v mašino in menjalnik, da bo res kvalitetno in dobro... Ker ne poznam olj za motorje bi prosil da mi kdo pove ki ima več izkušenj... Aha zanima me še če kdo ve kako se resetira service ki je na potovalnem računalniku , oz kaj to pomeni piše mi še do servisa 4000km. Motor ima 17.500km. Mogoče kdo ve kje bi se dalo kupit te dele vse ??? Ful hvala za vse odgovore :notworthy: pa če lahko na mail david.kecman@gmail.com Lp David
zvone500 Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 Lep pozdrav. Glede vseh teh vprašanj bi bilo najboljše,da kontaktiraš xRaider-ja. Kar se pa tiče nabave delov, savinjčani nabavljamo v Velenju (Moto Mario).
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se