Jump to content

Maxi skuterji

• Filter topics by forum
    1. BMW C1

2. Piaggio MP3 500 LT

3. Sprednji spojler

4. Yamaha TMAX 500 1 2

5. Vse na temo Piaggio MP3 1 2 3 4 31

6. Menjalnik

7. Kymco xciting 500 ni iskre

8. Honda SH300 1 2 3 4 5

• Zadnje objave

• DAMI34
        prav poceni je ne smeš dat  
      • RobiRoberto
      • RobiRoberto
        Med vikendom in včeraj mi je uspelo zamenjati mojo "prikazno sliko", nisem pa mogel pregledati novih objavljenih prispevkov drugih, in še manj dodati svojega, ker mi je forum napisal sporočilo NEKAJ GRE NAROBE, POIZKUSITE ŠE ENKRAT ZNOVA. Med glednjem smučarskih TV prenosov, "mi najbolj padejo v oči" Fischerjeve smuči rumene barve, ker se zelo dobro vidijo na snegu, in ker si želim po več kakor 20 (25) letih zopet obuditi mojo smučarsko strast (začel sem kot samouk pri približno peteh / šestih letih), je moja želja, da bi naslednjo zimo zopet poizkusil smučati, in ker si pri tem želim obvarovati sebe pred drugimi smučarji, in druge smučarje pred menoj, sem se odločil da si bom kupil vse smučarske "pripomočke", oblačila in obutev blagovne znamke Fischer (zaradi barve), ker je vsa moja smučarska "oprema" katero sem imel pred mojo prometno nesrečo "izginila neznano kam" (njen bližnji siorodnik). Danes ob 9.45 na TV SLO 2 prenos Alpsko smučanje - svetovno prvenstvo: kombinacija dvojic ? (ženske) smuk, prenos iz Saalbacha.
      • Akito
      • RobiRoberto
        KAj to pomeNI
    • Create New...

Important Information

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!