Jump to content

Maxi skuterji

 • Filter topics by forum
  1. Quadro 350

  2. Suzuki Burgman 650

  3. Longjia VMAX 300

  4. Honda Integra 750

  5. Yamaha TMAX 500 1 2

  6. BMW C1

  7. Maxi Scooter 125 cm3  • Zadnje objave

   • DAMI34
    Brihtni so tile naši politiki, do konca, da se kr kadi...no sej to sem napovedal. Važno je, da se neki dela, pa čeprav se meša megla  Jebe lud zbunjenog.... https://novice.svet24.si/clanek/novice/crna-kronika/6565f88f14a5c/resen-nadzor-meje-s-hrvasko-ali-zgolj-predstava-za-javnost     Pri Jelšanah domačinom gledajo v dokumente, tujci pa mimo po makadamskih poteh Domačini se smejijo Po ministrovem mnenju prebivalstvo ob meji tega nadzora ne bo občutilo. »Ne želimo si dolgih kolon in zaustavitve pretočnosti na nekdanjih mejnih prehodih,« je zagotovil. Kot kaže, naša država ob tem spet sledi ukrepu Italije, saj je Poklukar povedal, da mu je italijanski kolega neformalno dejal, da tudi oni razmišljajo o podaljšanju nadzora za pol leta.   Domačini ob hrvaški meji, ki so se pred leti pritoževali nad vse večjim številom migrantov po njihovih vaseh, o ponovnem nadzoru policije na meji nimajo dobrega mnenja. Ne zaradi tega, ker bi menili, da takšen nadzor ni potreben, ampak zaradi tega, ker policisti nadzorujejo nekdanje glavne mejne prehode, medtem ko jih na stranskih poteh in cestah, tudi asfaltiranih, sploh ni. Pri Jelšanah denimo policisti zahtevajo dokumente od vseh, tudi domačinov, ki vozijo čez nekdanji mejni prehod proti Rupi, medtem ko prevozniki migrantov brez dokumentov vozijo tujce čez Novokračine ali po makadamski cesti med Munami in Starodom.
   • Ragezor
    o kateri crf govorimo? o "cestni" razlicici crf300l al kaki namenski enduro/mx varianti?
   • DESMODUE
    Povsem verjetno bo cenejši od crf-jke ja. Bistvo pa je,da bo imel res super vzmetenje gor.  In kakih 20kg manj.
   • DESMODUE
    Saj sta dve verziji na voljo: High: 960mm sedez Low: 910mm sedez 500x 820mm sedez 510x 835mm sedez. 800x 830mm ali 875mm.
   • vandrovec
    Meni bi bil zanimiv 250 enduro, če bo občutno cenejši od Honde crf 300. 450 je menda vmes med hondo crf 300 in Tenere 700 ampak za daljše poti se ne odpovem še mojemu "fotelju"... nekaj za okrog hiše bi bilo pa zanimivo 🙂
  ×
  ×
  • Create New...

  Important Information

  Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!