nesrecnez Objavljeno Maj 1, 2011 Opozori Objavljeno Maj 1, 2011 to temo sm nanovo odprl ker še vedno nekateri mislijo, da bo ta dogodek potekal 25.6.2011!! 125 ccm Bikes Road Trip bo potekal 28.5.2011 Dobimo se v CELJU in se nato odpeljemo na znan motozbor. Prosim vse ki imate namen priti da mi prej povejte ker je potrebno nakupit pijačo, da je nebo premalo (vsekakor nebo alkohol)! IN NAJBODO SAMO 125-KE!! ŠE TO: DOBIMO SE OB POL 11IH..(10.30)
rs125black Objavljeno Maj 1, 2011 Opozori Objavljeno Maj 1, 2011 to temo sm nanovo odprl ker še vedno nekateri mislijo, da bo ta dogodek potekal 25.6.2011!! 125 ccm Bikes Road Trip bo potekal 28.5.2011 Dobimo se v CELJU in se nato odpeljemo na znan motozbor. Prosim vse ki imate namen priti da mi prej povejte ker je potrebno nakupit pijačo, da je nebo premalo (vsekakor nebo alkohol)! IN NAJBODO SAMO 125-KE!! ŠE TO: DOBIMO SE OB POL 11IH..(10.30) zdej pa točno vem kam moram prit a bi prosim lahko napisal v katerem koncu celja
nesrecnez Objavljeno Maj 2, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 sprehodi se na fb( 125 ccm bikes road trip) maš use napisano na fb(125ccm Bikes) maš pa zemljevid..drugače pa Gaji pri Trnovljah pri Celju..torej pelješ po Mariborski cesti do City Centra in na križišču zaviješ desno če pridaš iz Laškega, Ljubljane.. oz. levo če prideš iz Maribora, Ptuja.. od tega križišča pa pelješ do 2.krožnega križišča in si tam..
rs125black Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 sprehodi se na fb( 125 ccm bikes road trip) maš use napisano na fb(125ccm Bikes) maš pa zemljevid..drugače pa Gaji pri Trnovljah pri Celju..torej pelješ po Mariborski cesti do City Centra in na križišču zaviješ desno če pridaš iz Laškega, Ljubljane.. oz. levo če prideš iz Maribora, Ptuja.. od tega križišča pa pelješ do 2.krožnega križišča in si tam.. ja ok... se vidimo
Guest anzeee93 Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 to temo sm nanovo odprl ker še vedno nekateri mislijo, da bo ta dogodek potekal 25.6.2011!! 125 ccm Bikes Road Trip bo potekal 28.5.2011 Dobimo se v CELJU in se nato odpeljemo na znan motozbor. Prosim vse ki imate namen priti da mi prej povejte ker je potrebno nakupit pijačo, da je nebo premalo (vsekakor nebo alkohol)! IN NAJBODO SAMO 125-KE!! ŠE TO: DOBIMO SE OB POL 11IH..(10.30) pa misls da je pantherjem prou da bo tm 50 juncou :naughty: hehe
nesrecnez Objavljeno Maj 2, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 pa misls da je pantherjem prou da bo tm 50 juncou :naughty: hehe panterji zihr naujo mel nč proti:)
Guest anzeee93 Objavljeno Maj 3, 2011 Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 pridemo se 3 je al pa 4je komadi iz lublane =)
nesrecnez Objavljeno Maj 5, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 zgleda da nas bo kr velik kr pridte..bo fajn:)
Guest anzeee93 Objavljeno Maj 8, 2011 Opozori Objavljeno Maj 8, 2011 še 20 dni fantje...usi motorje na servis da bojo zrihtani do takrt
nesrecnez Objavljeno Maj 8, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2011 hitr servise naredt kteri še niste..gume menjat.. le še 20dni:) dobr se zbiramo še tako naprej vi pridte, mi Celjani bomo pa nekok zrihtal da nam bo fajn:)
nesrecnez Objavljeno Maj 14, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 14, 2011 Zdravo. Do 28.5. ko bo ta dogodek potekal - v Celju (plinarna v Gajih) - nas loči le še 14 dni. Prosim da vsi ki mi še niste poslali zasebnega sporočila, da pridete, to strorite čimprej, da nebo potem kakšnih nevšečnosti (povejte tudi število oseb). Dobimo se ob 10.30 uri v čimvečjem številu..povejte usem, ki imajo 125 kubične motorje. lp, Šale!
nesrecnez Objavljeno Maj 20, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 20, 2011 evo fantje in dekleta..samo še 8 dni in se bo odvijal naš dogodek..prijavljenih nas je kr dosti..upam da nas bo še več.. Dobimo se v Soboto ob 11.30 uri, tam se malo odžejamo in potem vrhunec-vožnja..prosim da povabite čimveč prijateljev..prijatelje ki poznate, tiste iz fbja, objava je tudi na facebooku in če še poznate kak forum dodajte objavo:) Vidimo se 28.5. pri Plinarni ob City Centru Celje (zemljevid imate v skupini)..lep večer:)
nesrecnez Objavljeno Maj 26, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 26, 2011 še 2 dni in se vidimo.. odpade le v primeru močnega deževja:)
DIINGGO Objavljeno Maj 28, 2011 Opozori Objavljeno Maj 28, 2011 In???? A se je kej dogajal al je odpadlo? Kvasko in ubij 1 1
nesrecnez Objavljeno Maj 28, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 28, 2011 večino je zaj...vreme, sicar nas je blo le 5, edn je pred dogodkom nažalost padel :S ostalo je bilo vredu:) tudi 4 se znamo imeti fajn:P
Kvasko Objavljeno Maj 28, 2011 Opozori Objavljeno Maj 28, 2011 večino je zaj...vreme, sicar nas je blo le 5, edn je pred dogodkom nažalost padel :S ostalo je bilo vredu:) tudi 4 se znamo imeti fajn:P Js pa prou hitu včeri motor skup sestavlat po narjeni generalki, pol pa tale vreme :S a se da to kej ponovno narest, ker kokr sm na fb vidu bi jih velik pršlo, če bi bli vremenski pogoji mal bolj naklonjeni...
nesrecnez Objavljeno Maj 28, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 28, 2011 da se, sam k je problem pr teh ljudeh s 125kam k nihče noče it na dalšo turo:S nasledn motozbor ki pa bo blizu celja pa je šele 6. avgusta..:S tko da nwm..mal sn razočaran na tem kar je blo danes, in nwm če bom še kj poskušo. usj sam ne:)
budacki Objavljeno Maj 28, 2011 Opozori Objavljeno Maj 28, 2011 (popravljeno) da se, sam k je problem pr teh ljudeh s 125kam k nihče noče it na dalšo turo:S nasledn motozbor ki pa bo blizu celja pa je šele 6. avgusta..:S tko da nwm..mal sn razočaran na tem kar je blo danes, in nwm če bom še kj poskušo. usj sam ne:) Ja tako pač je, če voziš nekaj kar je 2 taktno...tvegaš z vsakim kilometrom! Sicer pa...nevem zakaj se sekiraš? Dovolj je, da ti uživaš v vožnji...zmente se s kšnim kolegom ali dvema, udarte turco do Kopra, prespite dol...in objavi relacijo na motosvetu, garant se ti bo še kšn rocket launcher pridružu. Sicer pa sem osebno užival zmeraj, ko sem se sam vozil. Nobenega pritiska, nobene potrebe po dokazovanju in nobenega obveznega ustavljanja. ^^ Čestitam pa, ker vam je uspelo zadevo spelat tudi ob takem nadležnem vremenu! Popravljeno Maj 28, 2011. Popravil budacki
nesrecnez Objavljeno Maj 29, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2011 ja kul, sj kokr kdo, jst se tut sam učasih rad pelem..tle pa ni blo in neb blo nubenga dokazovanja..itk je blo kr dost ostalih vozil in se ni dal ne divjat in ne prehitevat, pa čeprav smo bli nakoncu le 4. za vsak vikend pa se mi tut neda pisat če gre kdo kam zram, pol ga pa čakaš pa iščeš k newe kje se morma dobit itd.. uglavnem brezveze.. bom se mnda kr sam z mojo furo naokrog pa bo najbolš
Kvasko Objavljeno Maj 29, 2011 Opozori Objavljeno Maj 29, 2011 ja kul, sj kokr kdo, jst se tut sam učasih rad pelem..tle pa ni blo in neb blo nubenga dokazovanja..itk je blo kr dost ostalih vozil in se ni dal ne divjat in ne prehitevat, pa čeprav smo bli nakoncu le 4. za vsak vikend pa se mi tut neda pisat če gre kdo kam zram, pol ga pa čakaš pa iščeš k newe kje se morma dobit itd.. uglavnem brezveze.. bom se mnda kr sam z mojo furo naokrog pa bo najbolš Js z veseljem dalše ture delam pa če mi glih sred avstrije ribne x)) newem kaj je fora motorja če ga maš sam za par km okrog bajte nesrecnez 1
nesrecnez Objavljeno Maj 29, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2011 fajn, potem pa se bomo zmenl enkrat pa se zberemo sami taki ko se mal dle pelemo, pa zakampiramo, jst sn letos mislu it v San Marino, sam še nwm kako bo..bom poisku če je še kej bolšga pa grem raj tja..
motorist1 Objavljeno Maj 29, 2011 Opozori Objavljeno Maj 29, 2011 Ja tudi jst bi šel z veseljem zraven če se dobimo in gremo skupaj na eno turo, vmes kje prespimo itd. Do San Marina je sicer malo daleč za 125 2t, kakšno "zmerno" turo bi se pa vseeno dalo izpeljat nesrecnez 1
nesrecnez Objavljeno Maj 29, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2011 in kje ste vsi prej bli?? jst se pa celo zimo sam okrog furam, ko bi vedu bi se lahk skup no če mate predloge kam bi šli, povejte..
Ervin93 Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 in kje ste vsi prej bli?? jst se pa celo zimo sam okrog furam, ko bi vedu bi se lahk skup no če mate predloge kam bi šli, povejte.. san marino bi bla zlo dobra. Lahko se zasidramo v riminiju (tm mi je bla plaža konc všeč), pa v feraro ferarije pogledat. Lohka se tud proti plačilu (nevem več kok) zapeleš za 10min s ferarijem. V planu mam San Marino tk da upam da mi/nm bo ratal kej skp spacat nesrecnez 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se